Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
175
Tıklama
0
Öne Çıkarma
!!! Disk Görünmüyor Lütfen Yardım !!!
G
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.
2017 üretimli Casper C810 laptobunu kullanıyorum. Sistemin kayıtlı olduğu disk 'c' bu yüzden dosyalarımı oyunlarımı vb. her şeyi 'd' diskine atarım. Dead Cels isimli oyunu illegal yolla indirip oynuyordum. Virüs olabileceğini sanmıyorum ama bilgisayar acayip bir şekilde kasmaya başladı. 'Çıt Çıt' seslerde geliyordu bilgisayardan ama çok kısa sürdü. Dayanamayıp kapama düğmesine basılı tutarak kapattım. Tekrar açılması, abartmıyorum yarım saat sürdü. Açıldığında ise hiçbir şekilde c ve d disklerine erişemedim ve erişmeye çalıştığımda ise acayip bir şekilde kasmaya ve ardından çaresini kapatarak bulduğum donmalara başladı. D diskinde olan hiçbir uygulama ulaşılmıyor ve açmaya çalıştığımda ise ''yeri bulunamadı göz at'' seçeneği çıkıyor. Bu seçeneği kullanmaya çalıştığımda ise yine bilgisayar donuyordu ve kapatmak zorunda kalıyordum. Her açılışı yarım saat sürüyordu. Ne oldu bilmiyorum ama d diski ile etkileşime geçmeye çalıştığım her an bilgisayar donuyor.
Ben, d diskinin yanmış veya hasar olmuş olabileceğini sanmıyorum çünkü eğer öyle bir şey olsaydı etkileşime geçebileceğim seçenekler olmazdı. D diski görünmüyor fakat onu aramaya çalışmam bilgisayarın donmasına neden oluyor. Eğer tamamen hasar almış olsa idi, d diski ile etkileşim kurmaya çalıştığımda bilgisayar diskin olmadığını veya bulunamadığın söylerdi.
Ne yapmalıyım ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.