Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
591
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Digiturk hd kanalları 22'den başlatmak
S
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

4 yıllık aboneliğimi vardı, son 1 yıl hd izledim kanalları. Örneğin 22'ye bastığımda show tv hd açılırdı ayrıca 322'ye basmaya gerek kalmazdı.

Geçen hafta aboneliğimi iptal edip, sitedeki 600 liralık hd eutelsat aboneliği satın aldım bugün kurulum oldu. Kanallar anında açıldı fakat, önceden hd olan ilk sıra kanallar 22-23-24-... Sd, 322 sonrası hd olduğunu fark ettim. Eskiden bir kanalın hd'si varsa ilk onu açıyordu bunun bir ayarı mı var, kutu aynısından kuruldu. Lig tv için 77 yerine 377, ntv Spor için 80 yerine 380 alınmadığım için olsa gerek zor geliyor. :) Çözüm yolu bilen var mıdır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl
Yarbay

Musteri hizmetlerini arayin sinyal yollayacaklar duzelir normalde kendiside duzeliyorda uzun suruyor biraz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl
Yüzbaşı

Dün kurulumdan sonra 20'li kanallarda SD yayınlar vardı. Burada görünce kolay kurulum yaptım ama düzelmedi. Bu sabah açtığımda kendiliğinden SD kanalların yerine HD'lerini koyduğunu gördüm. Bir gece bekleyince kendisi otomatik olarak yaptı.

Edit: Şimdi dikkatimi çekti. SD kanalları silmemiş, 800'lere atmış.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0L6@ -- 9 Ağustos 2015; 11:59:02 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.