Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
958
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Digiturk Düşük Sinyal Sorunsalı
B
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar ,

Digiturk ile değişik ilginç bir sorunum var. Bu sorunla daha önce karşılaşan oldumu bilemiyorum ama sizlere sormak istedim.

Digiturk HD kullanıcısıyım. Gündüzleri yayında hiçbir sıkıntı yok fakat ne hikmetse akşam 19.00-20.00 saatlerinde başlayan ve devam eden bir sinyal sorunum var. Doğru düzgün hiçbir kanal izlenmiyor. ( Bazı kanallar haricinde trt gibi )

Genelde en çok sıkıntıyı ATV HD , Star TV , Fox gibi kanallar yapıyor. Hani yağmur yağınca kare kare gelir görüntü donar ya o misal.

Fişten çıkartıp kolay kurulum falan yapmaktan bıktım artık.

Az önce Digiturk servisi geldi. Herşeyi kontrol etti. Kutuda ve çanakta hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Çanaktan receivera gelen kabloda sorun olduğunu belirtti. ( Gündüzde bu kabloyla görüntü alıyorum akşamda, ama akşam ne oluyorda sinyal seviyesi düşüyor ? )

Yardım edecek ve



C
10 yıl
Yarbay

çevrenizdeki mobil operatörlerin sinyalleri yayın sinyalini düşürebiliyor farklı lnb kullanın yada md5 lnb gibi.. bu sorun dediğiniz gibi star tv de çok olmakta..



B
10 yıl
Yüzbaşı

Aynı sorun vardı bende de geçen hafta ve teknik servis 4 kere geldi gitti. Benim sorunum akşam olduğunda bütün kanallar gidiyordu. Sinyal yükseltici taktılar ve halloldu. Sinyal yükseltici takın veya lnbyi md5 yapın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

@Bazzzingaaa , @computeron teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.