Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
867
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Diablo 3 reset sorunu konusunda yardım
B
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Uzun bir aradan sonra geçen gün Diablo'ya gireyim hasret gidereyim dedim amma velakin bilgisayarı ciddi şekilde dondurarak reset attırdı. İki üç defa denedim, hep aynı sorun oldu, oyun başladıktan bir süre sonra ekranda renkler karışıp direkt bilgisayar reset atıyor. Oyunu ilk çıktığından beri oynuyordum hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Yabancı forumlara baktığımda başka benzer sorun yaşayanlar da olduğunu ancak çözüm bulamadıklarını gördüm. Belki buradan yardım alabilirim, tavsiyesi olanlar paylaşırsa sevinirim.



A
10 yıl
Yüzbaşı

istersen şu videodaki şeyi bi dene..bazı bilgisayarlarda oyun oynanamıyordu ama bunları uygulayınca oyuna girilebiliyordu...
http://www.youtube.com/watch?v=z09ZiEtH6BU


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Yarbay

Bilgisayarınızın bu şekilde reset atması ısınmadan kaynaklı olabilir. Fanınız düzgün çalışmıyorsa işlemcide falan ısınma olur ve belli sıcaklığı geçtiğinde BIOS tarafından reset atılması sağlanır. Bence fanınızı değiştirmeyi deneyebilirsiniz. (Grafik kartı fanından da kaynaklanabilir)



B
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle cevaplar için çok teşekkürler. Dediğim gibi oyunu çok uzun süre en yüksek ayarlarda kesintisiz oynadım, hiç bir sorun yaşamadım.
Oynamadığım 4-5 aylık sürede bilgisayarda hiç bir değişiklik yapmadım ve hala bir çok farklı oyunu sorunsuz oynayabiliyorum. Sadece ekran kartı sürücülerini güncelledim, ama sorun bundan olabilir mi bilmiyorum.
Bilgisayarda ısınma sorunu yok, kasa oldukça havadar ve fanların çalışmalarında bir sorun gözükmüyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.