Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1054
Tıklama
2
Öne Çıkarma
DH Forum Yönetimine İnce Sitem
C
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar. Özellikle son zamanlarda yayınlanan, politikayla siyasetle hiç ilgisi olmayan bazı içeriklere bile devletimiz vatandaşlarımız ve cumhurbaşkanımıza hakaret derecesinde yorumlar görüyordum. Bunlara bir cevap vermeden geçemedim. Öyle yorumlar yapılıyor ki bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak kanıma dokunuyor ve cevap yazmadan geçemiyordum. Kullandığım cümlelerde küfür ve hakaret olmamasına rağmen (cahil demek küfür veya hakaret sayılıyor anlaşılan )iki defa banlandım sadece milleti ve cumhurbaşkanımızı küçümseyen kimseler cevap yazdım diye artık kaç kişi şikayet ettiyse. Özgür internet ortamında bu kadar kolay üstelik bunu da kutsal saydığım değerleri savunurken ban yemek ağırıma gitti. Bu yazdığımı forum yöneticileri okursa ve kimse yorum yapmazsa sevinirim. İyi forumlar.



W
6 yıl
Yarbay

Merhabalar.
Bu tarz yorumları şikayet ederseniz gereken cezaları veriyoruz. Ayrıca her ne kadar haklı olsanızda aynı üslupla cevap verirseniz siz de ceza alırsınız. Dediğim gibi böyle yorumlar gördüğünüzde cevap vermeden şikayet edip takipte olabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.