Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
76
Cevap
4225
Tıklama
41
Öne Çıkarma
Cevap: Devlet hastahaneleri ,Doktorları ve Devletin sağladığı sağlık hizmetleri(!) (5. sayfa)
B
5 yıl
Çavuş

Bazı yerleri abartmışsınız daha dün Fatih kumkapı ASM gittim 11 gibi içerisi boştu girdim doktorumun yanına bir güzel muayene etti karnımı yokladı bağırsakları dinledi ilacı yazdı , kullanma talimatını verdi, hastalıkla ilgili taktikleri verdi yolladı.3 ay önce de Ataşehir ağız ve diş sağlığı hastanesine sıra almıştım ( ertesi güne sürekli boş doktor bulunuyor biraz kontrol etmekte fayda var ) girdim dişi yaptırdım çıktım.Özelde de diş tecrübem oldu hiç bir fark yoktu yapılan hizmette . Belki de şansım yaver gitti,belkide zamanlamam iyiydi ama iyi kötü memnun kaldım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: soru.yorum

Babam kalp krizi geçirdi. Kalp yetmezliği var. Yapay kalp artık neredeyse yaşaması için şart. Sgk nın belirlediği tutara göre hiçbir firma ihaleye girmiyor. Firmalar aradaki farkı ödersek cihazı verecek. 200.000TL.

Bir haftadır uyuyamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum.


Yeni bir ilaca (oneptus) başlandı. Kutusu 460 TL ayda 2 kutu kullanılıyor. Alınan bir karar ile SGK karşılamıyor. Change.org da hatta imza kampanyası bile var bu konunun. Genel ve birçok kişiyi etkileyen bir sorun.
bimer ve Cimere yaz,pek birşey çıkacağını sanmıyorum ama seçim arefesinde inşallah bir faydası olur.



R
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Secxdx

Ben de diş teli tedavisi görüyorum.Çene cerrahi veya ortodonti tedavide 1-2 yıl bekletiyorlar hatta 3-4 yıla randevu alanlar var.Diş konusunda özellikle verilen hizmet yok denenecek kadar.Böyle olunca insanları özele itiliyor.GSS kapsamında 40-75 tl arası kesinti oluyor her ay diye biliyorum.Bu kapsamda bu alınan paraların Sağlık sektörü haricinde her yere harcanıyor kanatindeyim.
kızım 13 yaşında iken çağa diş bölümüne başvurduk.Dişteli takılmasını istedik.
5 sene sonraya ön randevu verdiler.Yani 5 sene sonra gelin bir tarih belirleyelim dediler.
Bu arada Allah razı olsun (!), kızınız o zaman 18 yaşında olacak , 18 yaş ve üstünün tedavisini devlet karşılamıyor dediler.
Gittik özele 2 sene önce 5bin TL verip diş telini taktırttık.

Eşime birkaç ay önce kötü bir hastalığın ön teşhisi kondu.Biyopsi aldılar.Sonuç 3 ay sonra çıkar dediler.
Böyle önemli bir hastalıkta 3 ay süre kaybetmek belkide geri dönülemeyen aşamaya gelmek demek.
Ama yine Allah razı olsun(!) ,300 TL verirseniz, 3 haftada çıkar dediler.Makbuz karşılığı parayı aldılar,dedikleri gibi 3 haftada sonuç çıktı.
Şükürki sonuç temizdi, 3 haftada 3 yıl yaşlandmıştık.

Bu da bizim yeni Türkiyedeki Kılıjtardan arındırılmış SGKnın sağlık sistemi ile ilgili yaşadıklarımız.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.