Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1227
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Destiny 2 ( Xbox )
W
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Destiny 2 Resmi Olarak Duyuruldu







Bungie, Destiny 2'yi resmi olarak duyurdu.

Resmi duyuru Destiny The Game twitter hesabı üzerinden yukarıda görebileceğiniz görsel eşliğinde yapıldı. Duyuru dışında çıkış tarihi, platformlar, hikaye detayı gibi konularda herhangi bir bilgi verilmedi.

Geçtiğimiz hafta İtalyan websitesi League Network ve GameStop İtalya tarafından sızdırılan Destiny 2 ile posteriyle oyunun 8 Eylül tarihinde piyasaya sunulacağı ortaya çıkmıştı. Ayrıca bu sızıntının ardından Eurogamer editörü Tom Phillips, Destiny 2 betasının ilk olarak PlayStation 4'te yapılacağını ve tarihinin ise haziran civarında olacağını belirtmişti.

Çıkış tarihi ve beta detayları henüz resmi olarak doğrulanmadı.

Activision CEO'su Eric Hirshberg geçtiğimiz ay finansal raporların paylaşıldığı konferans esnasında "Geliştirme süreci harika gidiyor ve oyun bu sonbaharda çıkış yapacak." demiş ve oyunun "harika bir sinematik hikaye" sunacağını da eklemişti.


Bsc



K
7 yıl
Yarbay

Önlerden.



G
7 yıl
Yüzbaşı

Ohh yeahh



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dün akşam yapılan resmi duyurudan sonra geliştirici Bungie Destiny 2'nin ilk teaser videosunu yayınladı. Yayınlanan bu CG video Cayde-6 (seslendiren Nathan Fillion) karakterini içeriyor ve Last City'nin yok edildiği, savaşın da insanlığın kapısına geldiği görünüyor.

Destiny 2'nin uzun tanıtım videosu ise 30 Mart tarihinde yayınlanacak ve muhtemelen oyunun platformları ile resmi çıkış tarihi gibi konularda bilgi sahibi olacağız.

Destiny 2 bu sonbaharda çıkış yapacak.





G
7 yıl
Yüzbaşı

teaser çok klişe bir anlatıma sahip ama harika hazırlanmış



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
7 yıl
Yüzbaşı

Playstation ile 2018 sonbahari (en az) exc dlc anlasmasi varmis.almiyoruz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
7 yıl
Yüzbaşı

merakla bekliyoruz :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.