Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
372
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Depresif ve intihar meyilli arkadaşlar doluşun
S
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Aynaya bak şampuan karşında bir harabe görüyorsun değil mi? Ama sana söz veriyorum bu yazdıklarımdan çok fazla şey çıkaracaksın eminim bana güvenebilirsin. Bu entryden sonra seni birazcık bile düşünmeye sevk edebilirsem ne mutlu bana! O zaman başlayalım minik dostum.
Görüyorum minik dostlarım forumda bütün depresifliğinizi kusuyorsunuz. İşte "Kızlar bana bakmıyo :((" :D "işte intihar edicem" işte efendim "kara murat benim lan" gibisinden edalarla klavyenize yapışıp yargı dağıtıyorsunuz forumu ağlama noktanız olarak bir omuz olarak kullanıyorsunuz ama bundan sonra yanınızda Speactra_Ceza_Feat_Sago@hotmail.com abiniz var :D
Tamam evet hayat adil değil, tanrı adil değil, aileniz sizi anlamıyor, okulunuz berbat, paranız yok vs. Kişiden kişiye değişiyor her şey sonuç olarak kimse anne ve babasını seçemiyor.
Ben çocukken ailelerinizin size aldığı dandik plastik çin malı oyuncaktan daha yıkıktım diyebilirim :) Senin gibiydim minik dostum. Tüm gün rank kasıp fazla kilo ve sivilceyle boğuşuyordum, asosyallik hat safhada tek arkadaşlarım klandan konuştuğum çocuklardı. Evet şaka maka ciddi ciddi toparladım nasıl mı?
Kendimi düşünerek, kendimi sevmeyi öğrenerek, kendimi geliştirerek, yabancı dillerimi geliştirip kendime değer vererek. Unutma bu dünya'da ki en değerli varlık sensin. Kimse senden değerli değil.

Şimdi sana "Hayır" kelimesinin gücünü anlatacağım minik dostum.
İnsanlar sana istemediğin birşeyi yaptırmaya mı çalışıyor? HAYIR diyeceksin.
Baban sana hayatı dar mı ediyor? HAYIR!
Sen kendi kararlarını alabilecek bir bireysin minik dostum. Kendi hür iradenle kumda oynadığın oyuncağının kafasına göre takılabilirsin :)
Hayır bir silahtır arkadaşlar. Bir insan örnek; aileniz, arkadaşlarınız, ömür törpüsü çarpık bacaklı kız arkadaşınız olabilir bu şahıs.
Eğer içinden gelmiyorsa ŞLAK! Hayır diyeceksin bu kadar basit abi. Öyle bir HAYIR diyeceksin tokat gibi çarpacak o kelime.
Evet artık hayır demeyi öğrendiysen Değerlere gelelim. KENDİNE DEĞER VERECEKSİN KARDEŞİM kendinden nefret edip isyan ettiğin sürece ağlayarak bir yere gelemezsin.
Çabala, çalış, kendini her alanda geliştir ve akranlarının önüne geç bu kadar basit.
Hayatında ki tek gayesi makyaj videosu izlemek olan kızların torpil sayesinde senden daha iyi yerlere gelebildiği bir ülkedesin ( Gözlerimle görmesem ben de inanmazdım ama maalesef yaşandı bu :D )
Bu yüzden kendini ne kadar geliştirirsen iyidir.
Sızlanmayı bırak ve ayağa kalk sen birşeyler yapmadıkça kimse senin için çalışıp çabalamayacak.
Kendine değer vermeye başladığın ve kendi kararlarını alabilmeye başladığın zaman mutlu olacaksın. İnsanların mutluluğu için yaşadığın sürece hiçbir zaman özgür olamayacaksın minik dostum.
Depresyonla tanıştım hayatım kaydı bir daha eski ben olamadım. 2 yıl sürdü ve şimdi 3 yıl sonra tekrar girdi hayatıma..
Şimdiyse kronik majör depresyon teşhisi yedim ve buna rağmen yaşamaya devam ediyorum...
Yazmamın sebebi bugün çok içerlemem ve benimle aynı konuları yaşayıp yıkılan siz minik dostlarımın bakış açısını başka bir tarafa çekmek
11.04.2019 20:30 şu an çıkmam gerekiyor, devam edeceğim dostlarım. Buraya kadar okuduysanız aklınızda olanları ya da şikayetçi olduğunuz hayatınızdan kesitleri paylaşabilirsiniz. Hepsine teker teker geri dönüş yapacağım.



F
5 yıl
Yarbay

ciddi bıktım. yaşamayı hem seviyorum hem sevmiyorum çok garip



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.