Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2948
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Democracy 4 Detaylı 2021 Türkiye Fantezi Modu
U
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Öncelikle merhaba arkadaşlar, Democracy 4 oyunu sevdiğim oynamaktan zevk aldığım bir oyun bu nedenle uzun zamandır geliştirmeyi yeni şeyler eklemeyi istiyordum. Uğraşlarım konusunda modlama yapmayı öğrendim. Yaptıkça da öğrenmeye devam ediyorum. Mevcut Türkçe Çeviri yamasının ve Democracy 3 Türkiye yamasının üstüne eklemeler yaptım. Şimdiye kadar 27 yeni politika ekledim, görsellerde bazılarını görebilirsiniz. 1 yeni durum ve topluluk ekledim. Onlar da ''Futbol'' ve ''Taraftarlar'' oldu. Mod dosyası içerisinde değil ancak normal politikaları eklenen dosyalar içerisinden bunu yaptım. Yani diğer ülkelerle oynanmak gerekirse eski dosyayı koymak mantıklı olur yoksa diğer ülkelerde de 2021 Türkiye'sine özel bu politikalar görünebilir. Dediğim gibi bütün politikaları aşağı yukarı günümüz Türkiye'sine uyarlamaya çalıştım yeni eklenebilecek politikalara farklı deneyimler için değişik politikalarda ekledim misal ''Kuzey Kore'ye Büyükelçilik Açma''. Bu hamle ekonominize, ticaretinize olumlu yansırken diğer dış politikanızda normal olarak ağır yaralar açabilir. Oyunda dosya dosya değişimler olduğu için bütün halinde bir dosya yükleme sitesine dosyaları atamadım (Steam). Eğer ki sizler bana yardımcı olursanız bu mod bittiğinde sizlere de dosya halinde gönderebilirim. Veya önerileriniz olursa yine bana yazabilirsiniz. Yeni bir şeyler eklemek çok zaman alsa da sonuç insanın yüzünü gülümsetiyor :)

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



B
3 yıl
Er

Selamlar, bitti mi?



V
3 yıl
Er

Arkadaşlar steamda direk Democracy 4 ün atöye ögelerinden ulaşabilirsiniz internettekiler virüslü ya da oyunu bozuyor bilginize : D



R
2 yıl
Er

Kardeşim mod bitti mi?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.