Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1776
Cevap
234925
Tıklama
1
Öne Çıkarma
DELTA Servis
M
9 yıl
Teğmen

delta teknik servis hayatımda gördüğüm en rezil en berbat oluşum.

z2 telefonumu tam 4 kez gönderdim hepsinde de başka bir teknik arıza ile birlikte geri gönderdiler.

en son telefon geldiğinde bu sefer de kamera merceği çizik geldi. fotoğraflar bulanık çıkıyo.

ve en rezili ise telefona sim kart takıp kullanmışlar. SERVİS ELEMANI OLACAK REZİLİN KIZ ARKADAŞLARIYLA OLAN ÖZEL MESAJLAŞMALARI TELEFONDA KAYITLI OLARAK GELDİ.

bu konuyla ilgili mahkemeye versem ceza alırlar mı ? telefonun da ayrı olarak iade veya değişimini isticem. siz ne önerirsiniz ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maktoyu -- 27 Ağustos 2015; 11:29:17 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
delta teknik servis hayatımda gördüğüm en rezil en berbat oluşum.

z2 telefonumu tam 4 kez gönderdim hepsinde de başka bir teknik arıza ile birlikte geri gönderdiler. ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Maktoyu - 9 yıl +27
Sizin kadar iğrenç, pislik, arsız namussuz bir şirket daha görmedim. Karakter yoksunları sizi. U lan ilerde inşallah güzel yerlere geleceğim, ilk işim delta servisi kökten kurutup ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Yelllow - 8 yıl +15
DELTA SERVİS PİŞMANLIKTIR.
Bundan 1 yıl önce piyasa değeri neyse o fiyata 5s sıfır aldım.Telefonun parmak izi okuyucusu bozulunca apple a göndermek istedim.Bana bu cihaza bakamadıklarını...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Ewanzo - 9 yıl +12
Y
8 yıl
Teğmen

Sizin kadar iğrenç, pislik, arsız namussuz bir şirket daha görmedim. Karakter yoksunları sizi. U lan ilerde inşallah güzel yerlere geleceğim, ilk işim delta servisi kökten kurutup içeri sokturmak olacak, dolandırıcılıktan.




Bu mesajda bahsedilenler: @Delta Servis
A
9 yıl
Er

Delta servis garantisinin garanti olmadığını malesef bende öğrenmiş bulunmaktayım.LG G2 telefonum aldığımda ekranın alt kısmında 2mm kadar siyah bir çizgiyle geldi.dokunmatik tuşlarının alt kısmına geldiği için geç farkettim.Daha sonra fazla sorun etmeden telefonu kullanmaya devam ettimSorun sadece bu da değildi.Cihazın şebeke sorunu olduğunuda kullandıkça farkettim.Cihaz şebeke olmayan biryere gelip tekrar şebeke olan yere geçtiğimde bağlanmıyordu.Çektiği zamanda zaten zayıf çekiyordu.Sorun daha büyükte lafı fazla uzatmak istemiyorum.Tekrar ekran sorununa dönersek bu problem büyüdü.muhtemelen ön cebimde oturup kalkarken sıkışınca alttaki sorun daha fazla büyüdü ekranın yarısı karardı.bende cihazı garanti firması zannettiğim delta servise yolladım.cihazımın servisin sitesinde durumunu takip ettim.cihazımı herzaman kılıf ve ekran koruyucuyla kullandım.en ufak kılcal çizik bile olmadığında adım gibi eminim.ama bu servis cihazımın fiziksel durumunu ''kullanıma bağlı kozmetik parçalarda çizikler var'' şeklinde girmişler.daha sonra beni aradılar.ekranın içerden kırık olduğunu garantiye girmediğini 450 tl masrafı olduğunu belirttiler.tabi bende itira ettim.sorunun temelinin cihazın bana ulaştığı günden bugüne geldiğini belirttim.kibar bir şekilde konuşmaya başlayan görevli arkadaşın itirazıma karşılık ses tonu ve kelimeleri sertleşmeye başladı.direk sindirme politikası yani.450 tl ekrana masraf isteyen arkadaş daha şebeke sorunundan bahsetmedi bile.bende kabul etmedim ve cihazımı (kargo ödemeli:) yollamışlar.cihazımın yollamadan önce çiziğinin bie olmadığını bidiğim için cihazımı kutudan çıkardığımda sağ alt kısmının darbeli olduğunu gördüm.bu servisin garantiyle falan bir alakası yok.çiziksiz cihazı darbeleyip direk üste çıkmak için kullanıcı hatası saydırıyorlar.bu şekilde şikayet sadece bana ait değil.bir sürü yerde aynı şikayetleri okudum.
Şimdi telefon alacak arkadaşlarıma tavsiyem cihaz almadan önce cihazın DELTA SERVİS Garantisin (paralel ithalat) olmamasına özellikle dikkat etsinler.200-300 lira ucuza aldığınız cihazın garantisinin falan olmadığını özellikle bilmenizi isterim.boş garanti.aynı problemden GM Discovery cihazını distiribütör garantili firmasına yollayan eniştemin telefonu 1 haftada tamir edilip yollandı.ki Telpa'yı bir sürü eleştiren insan olmasına rağmen.
Son olarak;450 tl istenen ekranın tamirine bulunduğum şehirde 250 tl istediler.orijinal parça olduğunu özellikle belirteyim.orijinal olmayanınada 200 tl dedi tamirci arkadaşım.hem haksız sebeple garantiden çıkarıyosun hem de tamirine acımasızca fahiş fiyat istiyosun.cihazımı kendim dışarıda yaptıracağım.garantisi bozulacak belki ama zaten garantili değilmiş.böyle bir garanti firması olamayacağını acı bir şeklide öğrendim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
9 yıl
Çavuş

DELTA SERVİS PİŞMANLIKTIR.
Bundan 1 yıl önce piyasa değeri neyse o fiyata 5s sıfır aldım.Telefonun parmak izi okuyucusu bozulunca apple a göndermek istedim.Bana bu cihaza bakamadıklarını bu telefonun abd den geldiğini söylediler.Telefonu aldığım yer bana bi sıkıntı olursa ben varım ayağı cekiyordu.Neyse orası uzun mesele hiç girmeyecem.Şubat 3 gibi telefonu delta servise gönderdim.Martta tamirat yapıldı diye gönderdiler.Sorun devam ediyordu.Tekrar gönderdim.Marttan mayısa kadar haftaya haftaya diyip durdular.Telefonu değişim yapacaz demişlerdi.Mayın 22 de telefon geldi.Değişim yapılmamıştı.5s in anakartını değiştirmişler.Parmak izi okuyucusu adam akıllı olmamış yine.Neyse bunada şükür dedim.Akşam yatmadan önce telefonu %100 şarj ettim.Sabaha kalktığımda %45 civarında şarjı vardı.Arka plandı hiç bir uygulama acık değil.Bu gün aynı ayarları(konum servisi,arka plan yenilemesi,parlaklık,vb) yaptığım başka bi 5s le karşılaştırdım.İkisininde şarjını fulledim.Benimki biterken diğerinin %50 ye yakın şarjı vardı.2 dk lık video da %1 şarj yiyor :D

Arkadaşlar uzun lafın kısası siz siz olun bu firmayla hiçbir alışverişe girmeyin pişman olursunuz.Ben mağdur oldum bunu dile getirmek istedim.
Yarın sabah uyanır uyanmaz telefonu aldığım yeri arıyorum ona bu telefonu gönderip sıfır gempa garantili alıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
9 yıl
Binbaşı

Sony Xperia Z3 telefonumu Delta servisine götürdüm, sorunumu hemen hallettiler ve aynı gün içinde telefonumu iade ettiler. İlgilerinden ve güler yüzlerinden dolayı tüm çalışanlarına çok teşekkür ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkCck -- 7 Şubat 2015; 11:30:41 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Onbaşı

internette birkaç tane ilgi çekici sizinle alakalı şikayetler buldum açıkcası telefonu servise göndermemeyi bile düşündüm ancak burdan insanlara cevap yazıp kendinizi isminizi bu denli savunduğunuzu görünce göndermeyi düşünüyorum şuan telefonum xperia z2 n11 den alınalı 1 yılı geçmedi sitenizden baktım halen güvence altında arızasına gelirsek birkaç gün öncesine kadar hiçbirşeyi yoktu birkaç gün önce manyetik şarj kısmında hata vermeye başladı telefonu manyetik şarja takınca turuncu sinyal yanıp sönüyordu ve sürekli şarjdan çıkarılıp takılmış gibi ard ardına ekranda şarj işareti gelip gidiyordu dün ise telefon yarım saatliğine kendini kapattı sim kartının olduğu yerdeki zorlu kapatma kısmı dahil hiçbirşekilde cevap vermiyordu ancak şarja takınca(usb den) kırmızı sinyal yanıp sönüyordu sony e mail attığımda kabaca çeviri olarak şöyle bir cevap verdiler"şarj sırasında birşeyler yalnış gitmiş olabilir bu nedenlede cihazın bataryası kullanılamaz hale gelmiş,ancak birkaç saat sarjda tutun eğerki kurtarabilirse kendi kendine düzelicektir düzelme olmaz ise yetkili servisinizle temasa geçmenizi telefonu kendiniz açmamanızı tavsiye ederiz" dediler.
Yani bunları neden anlatıyorum telefonun arızası belli manyetik şarj kısmındaki problem ve ölü batarya.Telefona zarar verilip kullanıcı haası darbeden kaynaklı vs diyip garanti kapsamı dışına atılmasını artı üstüne masraf çıkarılmasını istemiyorum ayrıca ben elektroniği çok çok temiz kullanan birisiyimdir benim kullandığım 3 yıllık telefonu yeni aldım sıfır aldım sanan insanlar vardır resimlerini çekicem mail ile göndericem tarih ispatı olarakda arka planda önümüzdeki pazartesinin gazetesini koyucam kılcal cizik dahil hiçbiryerinde çizik bulunamaz sıfır telefon ile arasında bir fark görülemez ki sakın bana bu şekilde bir dönüş yapmaya çalışmayın.Artı diğer konuda şikayetvar.com da da birkaç okuduğuma göre su almış diye garanti kapsamı dışına bırakmışsınız birçok insanı telefon bırakın su ile teması 3 aydır bir bardak suyla aynı masaya bile konulmadı sakın ola bu şekildede dönmeyin rica ederim.
Neyse sözü fazla uzatmamak lazım servise kargolanmadan önce mail yoluyla bahsettiğim resimler vs gönderilicek umarım sorunsuzca batarya değişimi ve manyetik şarj ünitesi tamirini gerçekleştirebiliriz(çiziksiz vuruksuz telefon şuan ilk alındığı günki gibi o şekildede servisten dönmesini isterim).Saygılar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Delta Servis
L
9 yıl
Teğmen

LG G4 almak için araştırma yaparken kendimi burada buldum :)
Öncelikle resmi distribütör garantili ile "ithalatçı" garantili arasında 500 TL fiyat farkı var!
Ben de henüz karar verebilmiş değilim ama iki tane resmi garantili cihaz tecrübem şu şekilde:
Daha önce HTC One Mini telefonu resmi distribütör garantili aldım. Üretim hatası nedeniyle kasa çatlakları yüzünden değişim veya para iadesi istedim. Resmi servis olan Teleservice değişim kabul etmedi. Israrlı uğraşlar sonucunda iki kez kasası değişti. Daha sonra benim kullanımım sırasında ekranın görüntü alanı dışında küçük bir çatlak oluştu. Garanti süresi içinde telefonun power tuşu bozuldu. İkisi tümüyle ayrı şeyler olmasına rağmen çatlak yüzünden tüm telefonun garanti dışı kaldığını söylediler ve onarmadılar. Tamircide 40 TL'ye yaptırdım.
Başka bir örnek: Teknosa'dan Samsung Galaxy S Tablet aldım. Eve gidip kutusunu açtığımda kasada gevşeklik olduğunu kullanım sırasında çıtlama benzeri sesler geldiğini gördüm. Teknosa'ya götürdüm. Biz almayız deyip servise yönlendirdiler. Cihazı alışımın 3 veya 4. gününde Samsung servisine götürdüm. "Evet, haklısınız bu ürünün böyle olmaması gerekiyor ama bu bir arıza değil, biz bu ürün hakkında değişim kararı veremeyiz. Samsung merkezi bariz görünen ve kullanıma engel olan hata dışında değişim kabul etmiyor" dediler. Kasayı biraz sıkıştırıp vs. geri verdiler. Üç gün sonra aynı gevşeklik yine başladı. Cihazı öyle kullanıyorum şimdi.
Şikayet sitelerini de araştırırsanız bunlara benzer yüzlerce şikayet görürsünüz resmi servisler hakkında.
Şimdi şöyle düşünüyorum: 2.200 TL verip resmi garantili telefon alıp arızalı çıkması durumunda yine risk almış olacağıma göre, 500 TL az verip resmi olmayan servis garantili telefon alarak belki birazcık daha fazla risk almak daha mı mantıklı olur acaba?
Sonuçta cihaz orjinal ise ve bir problem çıkmazsa nereden aldığınızın önemi yok.
Ama dediğim gibi hala kararsızım :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
Doğum gününü kutla!
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

Bir şey danışmak istiyorum. Hakem heyeti konusunda tecrübelisiniz. Kvk'daki Htc cihazımı tamir edilmemesi nedeniyle yaklaşık 50 gún sonra hakem heyetine verdim para iadesi istedim. 1 hafta sonra ise tamir edildiği mesajı geldi. Telefonu almadım henüz. Eğer alırsam hakkımı kaybedermiyim? Nasıl bir yol izlenmeliyim?

Şimdi ilk önce şunu sorayım, hakem heyetine muhatap olarak kimi şikayet ettiniz? KVK yı şikayet ettiyseniz alacağınız cevap YANLIŞ MUHATAP olacak :) Yani boşuna beklemiş olacaksınız. Çünkü kanunda diyor ki her türlü işlemden satıcı muhataptır diyor. Benzer bir olayı anlatayım kısaca, KVK dan almış olduğum Huawei marka telefonda piksel kaybı vardı v servis ücretli yaparız dedi ben de yaptırmayıp hakem heyetine KVK yı şikayet ettim, aradan 5ay geçti karar geldi "muhatap olarak servisi değil satıcıyı yazmalısınız" dendi ve bu süreçte telefonun garantisi dolmuştu :) Yani mutlaka satıcıyı şikayet etmelisiniz. Eğer servisi yazdıysanız bulunduğunuz yerdeki hakem heyetne gidin dilekçenizi geri çekin düzenleyip baştan başvurun.

Eğer normal şekilde başvurduysanız, telefonu almış olmanız hiçbir şeyi değiştirmez yine karar doğrultusunda iade talebiniz kabul edilir.

Benim LG G4 telefonum 60 günün sonunda hakem heyetine başvurdum, başvurumdan 1 gün sonra telefon elime geçti ama farketmez sonuçta yasal süre diyor ki tamir süresi 20 işgünün geçemez diyor, 21gün sonra telefonu almış bile olsam yasal olarak iade talep hakkım var.

NOT: Bu arada dilekçenize sizin telefonu gönderdiğiniz tarihi ispat eden bir kargo gönderisi olmalıdır. Veya Servisin sitesinde online takip sayfasının falan ekran görüntüsünü da ek olarak eklemelisiniz ki başvurduğunuz gün itbariyle 20 işgününü aştığı ispatlansın. Bu arada işgünü olarak artık cumartesiler de sayılıyor bilginiz olsun ;)

Çok şey söyledim galiba ama herşey apaçık olsun ve doğru yapın diye.
Selametle...


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
11 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Delta Servis

Halit Bey'in yazısına da bir cevap vermek istedik...

Halit Ulusoy :Her neyse konuyu fazla dağıtmadan devam edersek ikinci kez servise gönderdim ve yaklaşık 20 gün sonra telefon çıktı geldi telefonu kargo şubesinde ilk açtığımda sol tarafında yeni darbeler gördüm birisi üst kısımda birisi ses azaltıp artırma kısmında, ama üst kısımdaki bariz bir darbe sanki bir tornavida ucuyla oraya baskı yapılmış ve ezilmiş gibi.Servis takip formuna ise telefon darbe gördüğü için kullanıcı hatası vardır garanti kapsamı dışındadır ama müşteri memnuniyeti açısından bir kereliğine yazılım güncellenmiştir şeklinde yazmışlar.

Delta Servis: Kargo personeli yanında paketi açtığınızda hasara dair tutanak tuttursaydınız ve ya servisi arasaydınız taşıma ile ilgili problem olduğunu kanıtlayabilirdik.

Halit Ulusoy : Büyük olasılık 3. seferde de aynı şikayetle telefonun geri geleceğini bildikleri için telefonu kendileri darbeleyip suçu kullanıcı hatası diye üzerime yıktılar.Telefonda tek bir darbe iz olmadığına bütün arkadaşlarım , çevrem şahittir ve servisten geldikten sonra telefonun durumu ortada.Bu ülkede dürüst insan kalmamış galiba, Türkiye biraz olsun başını kaldırıp sonra tekrar eğiyorsa dürüst olmamamızdan kaynaklıdır.

Delta Servis : Bahsi geçen darbeyi kasıtlı olarak yapabilirseniz eğer size yeni bir ürün vereceğimizi çok net bir şekilde tahaahüt ederiz.Artı olarak "dürüstlük" bir karakter kriteridir.Ve "çöpe atacağınız bir ürün için" kimseyi dürüst olmamak ile itham etmeniz doğru değildir. Farkındaysanız size karşı aynı ithamda bulunmaktan ziyade mağduriyetinizi gidermeyi tercih ettik.

Halit Ulusoy : Şimdi sevgili arkadaşlar ben bu telefonu 2 defa delta servise gönderdim ve garanti kapsamı dışında bıraktılar hem de telefonun orasına burasına zarar vererek.Bulunduğum ilde yani Denizlide telefonumu yaptırsaydım yine garanti kapsamı dışında kalacaktı ama en azından sağında solunda vuruklar oluşmayacaktı ve sözde telefona yapılan yazılım yükleme işi 15 *2 = 30 gün yerine bana 20 dakikaya malolacaktı ve en azından işlerim aksamayacaktı.O serviste nasıl teknik elemanlar çalışıyorsa artık anlayamıyorum, kardeşim bu üç kuruşluk telefon değil biraz dikkat edersin.

Delta Servis : Halit Bey tekrar belirtmek isteriz ki amacımız bir telefon üzerinde hasar oluşturmaktan ve "insanları kandırmaktan" ziyade marka değeri oluşturmak artı oluşturulan değeri korumak,arızalı ürünün bir daha geri gelmemesi adına da gereken tüm onarım proseslerini uygulamaktır.Bu prosesler içerisinde müşterilerin cihazların kırıp dökmek bulunmamaktadır.Servisimize giriş yapan ürünlerin değerine göre değildir ilgi gösterme seviyemiz yani " 3 küruşluk" diye ayırmayız müşterinin kullandığı ürünü onarım yaparken.Garantili olan ürünü tabii ki servisine göndereceksiniz bu konuda kimsenin şüphesi olduğunu zannetmiyoruz.Servisimize günde 80-120 arası ürün gelmektedir.İnsanların telefonlarına hasar vermenin ne kadar zor olacağı konusunda bir fikriniz var mı?

Halit Ulusoy : Neyse bu kızgınlıkla gittim bir akıllı telefon daha aldım kendime , artık delta servis yüzünden işlerimin aksamasını istemiyorum.Adamlara güvenmenin sonucu bana pahalıya patladı zaten 30 günlük süreçte 3 tane s3 parasını kazanmaktan olmuşumdur.Şu anda yaptık diye yolladıkları telefon yine bozuk yine bozuk.Madem bu sorun darbe almasından kaynaklanıyordu ilk servis formuna neden yazmadın diye sorarlar adama? Bu kronik bir sorun haline gelince bu haliyle karşımızdalar...

Delta Servis : Telefonunuzu iyi günlerde kullanmanızı ve işlerinizin bol kazançlı olmasını temenni ederiz.İlk servis formunda bu şekilde bir hasar görülmediği için bir bilgi geçilmemiş.2. servise gönderme sürenizde bir haftalık bir kullanım süresi var lütfen göz ardı etmeyiniz.Kronik olarak tanımladığınız ürününüzün anakartını başka bir ürün olarak toplayıp kullanmaktayım ve internet kullanımı dahil herhangi bir problem göremedik 3 gündür.

Halit Ulusoy : Şimdi hakkımı aramayacağım değil Tüketici haklarına gidip sonuna kadar hakkımı arayacağım , gerekirse bu telefonu çöpe atarım sıkıntı da değil.Ama bu Delta teknik servisin ilgisizliğini ve dikkatsiz elemanları yüzünden müşterilerin yaşayabilecekleri memnuniyetsizlikleri hem sanal ortamda, hem arkadaş çevremde, hem de yasal olarak duyuracağım.

Şimdi herkes dursun düşünsün , ister inanın ister inanmayın ama ben memnun kalmadım,belki siz kalırsınız ancak zorrrrr diyorum.

Delta Servis : Halit Bey memnun olmadığınız hizmette hakkınızı aramanız en doğal tercih sebebiniz.İlk talebinizde sizin firmamız tarafından dönüş yapılıp tüm sorunlarınızın çözümünün sağlandığını düşünmekteyiz.Şikayette bulunduktan 1 saat sonra aranıp sorunum çözülüyorsa o firma için " dürüstlük " ibaresi kullanmazdım.Tahmin ediyorum ki siz artık bizim iyi bir referansımız olacaksınız.
Sizden ricamız bu topic'i devam ettirip sizinde çözüm hakkındaki görüşlerinizi yazmanız.Bundan sonra herkes durup düşünsün diyelim beraber.

İyi Günler,

DeltaServis

Evet arkadaşlar nasıl olumsuzlukları yazdıysak olumlu şeyleri de yazıp belirtmeliyiz.

Delta servisten arkadaşlar telefonumla yakından ilgilendi. Servise yolladığım telefon aynı gün anakartı değiştirilip tarafıma aynı gün yollandı.

Şu anda bir donma takılma söz konusu değil.

Keşke en başından çözülseydi.

İlgi ve alakalarına teşekkür ederim. Telefonumda 2 gündür tek bir donma bile olmadı.

Halit ULUSOY





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bottousa -- 10 Mayıs 2013; 9:36:40 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Er

1. Delta Servis

2. Yurtiçi Kargo


Bir daha bu firmalarla çalışmamaya yemin ettim.

10 günde gelecek telefon 1 ayda elime tamamen kendi çabalarımla ulaştı.


1.ooo TL'lik telefon bana 1.5oo TL'ye geldi masraflar, arama-görüşme ücretleriyle.


Çok detayı var ağzım yandı arkadaş ben burda konuşupta kimsenin ekmeğiyle oynamak istemiyorum. Tek cümle kurmak gerekirse bir daha asla çalışmam.

Sizde artık kendinize pay çıkarın bu yorumdan.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Er

200 tl için çingenlik yapmaya gerek yok ozaman bu kadar rezillik çekilmez delta servis çok başarılı kendi hatalarını başkalarına yıkma konusunda.
forumda okuduğum yazılardan bu sonuca vaılyor



F
9 yıl
Yüzbaşı

An itibari ile ekran sararmasi sebiyle lg g2 telefonumu delta servise vermiş bulunmaktayım. telefonsa çizik yoktu bakalım burda söylenenler doğru mu değil mi ogrenecegiZ.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
9 yıl
Çavuş

Gittigidiyordan Delta Servis garantili olarak Ağustos 2013 tarihinde almış olduğum s4 telefonumun ekranı biran yeşil renk oldu ve görüntü kayboldu.
Cihazı Delta Servise gönderdim. 3 gün sonra arandım ve cihazımda sıvı teması olduğunu ve garanti dışı kaldığını, tamir için 530 lira ücret ödemem gerektiği tarafıma söylendi.

Telefonu aldığımdan beri kılıfında ve itinayla kullanan biri olarak telefondaki kişiye kesinlikle sıvı teması vs. bi durum olmadığını izah etmeye çalışsamda bi sonuç elde edemedim, ellerinde telefonun sıvı teması olduğuna dair fotoğrafların bulunduğu vs. bir sürü cümlelerle karşılaştım, 10 dk kadar süren karşılıklı konuşmadan bir sonuç elde edemeyince telefonumun iade edilmesini isteyip görüşmeyi sonlandırdım.

internette yapmış olduğum araştırmada -keşke bu araştırmayı telefonu almadan önce yapsaydım- Delta Servisin birsürü kişiye aynı şekilde sıvı teması veya darbe şeklinde bahaneler üreterek telefonun garanti dışı kaldığını ilettiğini okumuş bulunmaktayım.

Ben telefona verdiğim 1.500 lirayla fakir olmam, ama herkes mi sıvı teması yapıp yolluyo bu telefonları Delta Servise, burası çok manidar, bu şekilde şikayet eden bir sürü kişide olduğu gibi benim telefonuma da kesinlikle sıvı teması vs. olmadı, adım soyadım kadar eminim, şu anda anlamış bulunmaktayım ki gönderilen telefonlara sıvı teması vs. deyip garanti dışı bırakıp ücretle tamir etmeye çalışıyorlar. Ben telefona verdiğim 1.500 TL ile fakir olmam hatta sadakam olsun size.

Bu şekilde telefon almak isteyen arkadaşlara ibret olsun diye yazdım, siz siz olun DELTA SERVİS garantili telefonlardan uzak durun, yok fiyatı uygun diye illa ki almak istiyorsanız da garantisi olmadığını ve bi sorunla karşılaştığınızda SIVI TEMASI yanıtı alcağınızı ve ücret ödemeden tamir olmayacağını unutmayın.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
9 yıl
Yarbay

bir ara delta servis forumda yazılanlara cevap veriyordu.ses kesildi heralde tam üçkağıtcı bunlar tüketiciyi nasıl kazıklarız hasarları nasıl vatandaşa kaktırırız bunlar onun derdinde delta servis ve paralel cihazlardan uzak durun.sakıııııııın almayın.



İ
9 yıl
Yarbay

Galiba 2 delta çalışanı veya destekçisi olumlu yorum yapmış gerisi hep olumsuz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
8 yıl
Yarbay

Hocam bir de şöyle bir durum var,

Sorun yaşayan gelip yazıyor ama işi yolunda giden adam gelip buraya firmadan aldığı olumlu hizmeti yazmıyor genelde.

Bu yüzden daha çok şikayet görmemiz normal. Çizik yüzünden garanti dışı bırakma durumu insanı düşündürüyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @whatdoyouseee
1
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Kado1907fb

Ayrıca şu özelliğide güzel diğer servisler gibi he tamam oldu deyip gödnermiyorlar. Mesela benim telefonu 3 gün test ettiler 3. gün tekrar arıza çıkmış tekrar onarıma aldılar. ve 3 gündür tekrar test ediyorlar. Müşteri maduriyeti gidermede en mükemmel servis. Diğerleri olsa direk değişip hattı takıp deneyip yolluyolar ertesi gün tekrar madursun. Ayrıca kargo meseleside anlaşması bu kadar sen karşı ödemeli gödneriyon onlarda aynı şekilde :) bence hiç bi sıkıntı yok. Günde binlerce insan kıldan tüyden servise cihaz gönderiyor mantıklı olmuş aynı devlet hastanelerinde 3-5 tl lik muayne ücreti gibi :)

LCD de görüntü gidip gelme sorunu yaşayan G2 yi verdiğim de önce LCD arızalı tamir ücreti 450 ₺ fakat cihazın kenarında ki ufak sıyrık çizikten garanti dışı kaldığını belirttiler.Telefon acil lazımdı dedim yapın yalnız emin misiniz sorun LCD de mi defalarca evet aldım ve arızalı lcd yi de isterim dedim. 3-4 gün sonra "beyfendi sorun anakartta tamir ücreti 475 lira ama siz 450 verin üstelik garantinizde kaldığı yerden devam edecek dedi.

Yani ağızlarıyla kuş tutsalar bu üçkağıtçılığı bu adiliği gözardı etmek mümkün değil. Seni tokatlamamışlar iyi tarafı bu . DELTA SERVİS ve PARALEL İTHALAT PİŞMANLIKTIR.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 18 Kasım 2015; 17:35:48 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
8 yıl
Yüzbaşı

Delta servis garantili hicbir ürün alınmaz. Çakallık üzerine kurulu , düzanbaz oluşum .


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
8 yıl
Teğmen

Distribütör garantisi olmayan ürün almayın aldırmayın arkadaşlar 100 lira fazla olsun ama ilerde kafanız ağrımasın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
7 yıl
Yarbay

delta-intellicel-medcell-ritzy servis garantili olan cihazlardan uzak durun.evo son dönemlerde bir nebze daha iyi bu firmalardan.


size birkaç önemli açıklama.

1.20 iş gününü geçen cihazlarda ücret iadesi vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar.yasal olarak anında ücreti vermeleri gerekiyor.siz sinirlenip thh ne gidiyorsunuz ama zaten onların istediği bu.süreç uzadıkça uzuyor.
2.son dönemlerde lg ve samsung cihazlarda stok sıkıntısı var türkiyede.bu nedenle servise vermeden önce iyi düşünün en az 1 ay cihazının gelmicek.(garanti dışı cihazlar hariç)
3.unutmayınki bu firmalar sadece teknik servis hizmeti veriyor(evo hariç o aynı zamanda distrübitör) yani delta servis bir tedarikçi/ithalatçı değil.ithalatçı firma delta/ritzy/medcell vb firmalarla teknik servis anlaşması yapıyor.bu nedenle servisler genelde iade onayı veremiyor.

ben sizin yerinizde olsam bu tür firmalara hiç bulaşmam 200-300 fazlası neyse verir türkiye garantili cihazları tercih ederim.şuanada kadarda hep öyle yaptım.

iyi akşamlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.