Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
3849
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dell Inspiron 6400 - Bilgisayarım açılmıyor, lütfen yardım
B
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar, 4 yıldır sorunsuz kullandığım Dell Inspiron 6400 model dizüstü bilgisayarım geçen Cumartesi aniden donmalar yaşayınca FAN'da toz birikmiştir diye düşünerek temizlemek amacıyla ilk defa bilgisayarımın vidalarını sökerek içini açtım. Bazı kabloları çıkatmak gerekiyordu onları da tekrar yerine taktım ama bilgisayarım maalesef artık açılmıyor. Power düğmesine bastığım zaman bilgisayarın sol üstünde bulunan 3 yeşil ışık yanıyor, bilgisayar 2 saniye bekliyor ve daha sonra kapanıyor. (Ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor.)

Acaba takmayı unuttuğum bir kablo olabilir mi? Yoksa anakartı yakmış felan olabilir miyim? Yardım lütfen.



F
13 yıl
Yüzbaşı

bilgisayarı açtım windows xp mavi mavi şeyler alttan geçti sonra kapandı ve bilgisayarım maalesef artık açılmıyor. Power düğmesine bastığım zaman bilgisayarın sol üstünde bulunan 3 yeşil ışık yanıyor, bilgisayar 2 saniye bekliyor ve daha sonra kapanıyor. (Ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor.)

aynı sorun bendede var çözüm bekliyorum .. teşekkürler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
13 yıl
Yüzbaşı

arkadaşlar bilgisayarın üzerine aşırı kuvvet uyguladım ve bilgisayar acildi. şimdi ise arada bir kendiliginden kapanıyor ve aşırı kuvvet uygulamam gerekiyor acilmasi icin. biryerde temassızlık var sanırım. ne yapmalıyım?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
13 yıl
Yüzbaşı

bende dell 6000 söktüm aynı sorun oldu... bataryayı sök 3-5 saat bekle kendiliğinden düzeliyor (düzelmezse 1-2 gün bekle bataryasız, harddisk ram cdrom hepsini sök)... sanırım kasa açılınca kendini korumaya alıyor... ilk açılışta hata veriyor esc ile çık devam et...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Teğmen

selam arkadaşlar, soruna çözüm bulabilen var mı? aynı problem bende de oldu :(


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl
Er

s.a arkadaşlar aynı problem bendede oldu .çözebildiyseniz yazarsanız memnun olurum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Çavuş

çözüm bulan varmı arkadaslar ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.