Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
34
Cevap
700
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dead by Daylight [SWITCH ANA KONU]
V
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Dead by Daylight | Nintendo Switch Fragmanı

Videoyu izlemek için tıklayınız

-

Dead by Daylight, çok oyunculu (4'e 1) bir korku oyunudur ve oyunda bir oyuncu azılı bir katil rolünü üstlenirken diğer dört oyuncu Yaşayanları oynayarak katilden kaçmaya ve yakalanıp işkence görerek öldürülmekten kurtulmaya çalışmaktadır.

Yaşayanlar üçüncü şahıs açısıyla oynamaktadır ve daha iyi bir durumsal farkındalığa sahiptir. Katil ise birinci şahıs açısıyla oynamaktadır ve avına odaklıdır.

Yaşayanların amacı her karşılaşmada katile yakalanmadan ölüm sahasından kurtulmaktır. Bu her ne kadar kulağa kolay gibi gelse de etrafınızdaki ortam her oynayışınızda değiştiğinden dolayı bunu başarmak o kadar da kolay olmayacak.


-

Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2019
Tür: Action-Adventure, Survival
Dağıtıcı: Behaviour Interactive
Geliştirici: 505 Games

https://gamefaqs.gamespot.com/switch/258616-dead-by-daylight
https://www.metacritic.com/game/switch/dead-by-daylight

Nintendo Linki:https://www.nintendo.com/games/detail/dead-by-daylight-switch/

Resmi Site:http://www.deadbydaylight.com/

-

Ekran Görüntüleri:

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 17 Haziran 2020; 14:56:23 >

V
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dead by Daylight | Chains Of Hate - Spotlight Trailer

Videoyu izlemek için tıklayınız



V
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dead by Daylight için Silent Hill DLC'si Duyuruldu

< Resime gitmek için tıklayın >

Behaviour Interactive ile Konami, 4'e 1 çok oyunculu korku oyunu Dead by Daylight için Silent Hill indirilebilir içeriği Lava Chapter'ı duyurdu.

Steam'de Public Test Build üzerinde ulaşılabilir durumda. Tam sürümü 16 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

İndirilebilir içeriğin tanıtım yazısı:

Silent Hill, Dead by Daylight'ın en yeni bölümüdür. İçerisinde yeni bir katil olan Cellat, yeni Kurban Cheryl Mason ile bir harita bulunuyor. Bu eklentiyi satın almak, yeni Katil ve yeni Kurban ile birlikte Metatron'un Mührü isimli özel, evrensel bir Muska'yı da açar.

Silent Hill bölümü, binanın içinde yaşanan çocukluk travmalarının kâbus gibi bir hale büründüğü yeni Midwich İlköğretim Okulu haritasını içeriyor. Yeni Katil Cellat olarak Piramit Kafa'yı kontrol et ve devasa bıçağı ile yoluna çıkan herkesi çarpık görüşü ile cezalandırmaya hazırlan. Yeni eklenen Kurban ise Cheryl Mason. Cesur ve açık sözlü olan Cheryl, Silent Hill'in cehennemi andıran "Öbür Dünya"sında hayatta kalmayı başardı ve babasının katili olan Tarikat'tan intikamını aldı. Yaşının göstermediği kadar çok deneyime sahip olan Cheryl, bir kez daha yoluna çıkan kötülüklere karşı durmaya hazır.


Videoyu izlemek için tıklayınız

https://bolumsonucanavari.com/Haberler-Dead_by_Daylight_icin_Silent_Hill_DLCsi_Duyuruldu-101845.htm





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 17 Haziran 2020; 13:25:57 >

V
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dead by Daylight Artık Tüm Platformlarda Cross-Play Destekliyor

< Resime gitmek için tıklayın >

Geliştirici Behaviour Interactive, 4'e 1 çok oyunculu korku oyunu Dead by Daylight'ın tüm versiyonlarına cross-play ve cross-friends özelliklerinin eklendiğini duyurdu.

Artık PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Steam ve Windows Store kullanıcıları oyunu beraber oynayabilir.

Cross-friends özelliği ise oyuncuların cross-platform arkadaş listesi oluşturmasına imkan tanıyor.

Dead by Daylight'ta bir oyuncu azılı bir katil rolünü üstlenirken diğer dört oyuncu katilden kaçmaya ve yakalanıp öldürülmekten kurtulmaya çalışmaktadır. Eylül'de Google Stadia'ya da gelecek.


https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dead_by_Daylight_Artik_Tum_Platformlarda_CrossPlay_Destekliyor-103781.htm



V
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dead by Daylight | Silent Hill | Immolation Collection

Videoyu izlemek için tıklayınız



V
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dead by Daylight'ın Yeni DLC'si Descend Beyond Çıktı

< Resime gitmek için tıklayın >

4'e 1 çok oyunculu korku oyunu Dead by Daylight'ın yeni indirilebilir içeriği Descend Beyond çıkış yaptı.

Yeni katil Maraz, yeni kurban Felix Richter ve Felix'in 'Jilet Gibi Ceketi' adlı özel eşyayı ekliyor.

PlayStation Store'da 36,00 TL, Xbox Store'da 23,75 TL (Xbox Game Pass Ultimate ile 21,37 TL), Nintendo eShop'ta $7.99 ve Steam'de 13,50 TL.

İndirilebilir içeriğin tanıtım yazısı:




Maraz

İskoçyalı zeki ve hırslı bir kimyager olan Talbot Grimes, bileşikleriyle insanlığı geliştirmeyi arzuluyordu. İngiliz Doğu Hindistan Kumpanyası'ndayken, işçilerin dinlenme ihtiyacını azaltırken verimliliklerini arttıran bir ilaç geliştirdi. İlaç onun işine yaramış olsa da, ölümcül yan etkilere sahipti ve işçilerin hayatını kâr etmek uğruna riske atıyordu. Birçok düşman kazandı ve bu düşmanlardan biri onu kaçırdı, bağladı, dövdü ve ölüme terk etti.

Hayata zar zor tutunan Talbot, kadim ve gizemli bir okulun öğrencileri tarafından kurtarılıp iyileştirildi. Buradaki keşişler insanlığın algısını açarak diğer boyutları bulmak üzere yasaklı metinler üzerinde çalışıyordu. Talbot'ı kurtardıktan sonra onun bilgilerinin kendilerini hedeflerine ulaştıracağına inanarak Talbot'tan yardım istediler. Fakat büyük bir ilerleme kaydedecekken keşişler onu zehirleyerek bir afyon evine attılar.

Araştırmalarını ümitsizce hatırlamaya çalışırken aklının köşesindeki bir fısıltı ona yardımcı oldu. Bir taş alıp duvarlara yazmaya başladı. Yazacak başka bir yer kalmayınca taşı aldı ve mesajını kendi göğsüne kazımaya başladı. Kanlar içinde, gözlerinin önünde bir mucizenin gerçekleşmesine tanık oldu. Güzel kokulu turuncu çiçeklerden oluşan muhteşem bir tarla önünde belirdi. Kafasındaki fısıltı onu çağırıyor, tarlaya girmesini ve insanlığın algısının çok ötesindeki boyutları keşfetmesini söylüyordu. Etrafındaki turuncu çiçekler solmaya başlayınca o da karanlığın derinliklerine doğru düşmeye başladı.

Maraz'ın Gücü: Marazlı Yozlaşma

Damarlarında dolaşan püstül serumu aklını ve bedenini yozlaştırsa da ona insanüstü fiziksel beceriler bahşetti.

ÖZEL YETENEK: AKIN
Hızla ileri Akın etmek için Güç butonuna bas. Bunu yapmak bir Akın nişanı tüketir. Maraz, Akın esnasında saldırı gerçekleştiremez. Akın ile ortamdaki bir duvara veya engele çarptığında Çarpma etkisi gerçekleşir. Akın ortamda bulunan bir duvara veya engele çarpmazsa ya da Maraz'ın Akın nişanı kalmamışsa kısa süreli bir yorgunluk durumuna girer ve nişanlarını yenilemeye başlar.

ÖZEL SALDIRI: ÖLÜMCÜL AKIN
Çarpma gerçekleştirdikten sonra Güç butonuna basarak bir Ölümcül Akın gerçekleştir. Bunu yapmak bir Akın nişanı tüketir. Ölümcül Akın, Akın ile aynı şekilde çalışır fakat Maraz bu esnada Saldırı butonunu kullanarak saldırı gerçekleştirebilir.

Ejderhanın Pençesi
Bir jeneratöre hasar verdikten sonra, o jeneratörle etkileşime giren Kurbanlar çığlık atarak bir anlığına yerlerini belli eder ve kısa bir süre için Zayıf durum etkisi altına girerler.

Efsun: Ölümsüz
Efsun: Ölümsüz etkinken farklı bir efsun totemi temizlendiğinde o efsun, eğer varsa bir sönük toteme aktarılır. Herhangi bir totemin yakınındaki Kurbanların hareleri bir anlığına görünür olur.

Efsun: Kan Lütfu
Bir Kurban darbe aldığında bulunduğu yerin yakınındaki paletler bir anlığına Mahluk tarafından sabitlenir. Bu paletler indirilemez.

Felix Richter

Üretken, girişimci ve analitik düşünen Felix Richter, İsviçre Mimarlık Madalyası ve Almanya Ulusal Tasarım Ödülü'nü de içinde barındıran birçok tasarım ödülünün sahibi, özgün bir bakış açısına sahip aykırı bir mimar. İlaç mirasından vazgeçen Felix, tasarım dünyasında yol katederek hem bir mimar olarak kendi ismini duyurdu hem de arkadaşı ve meslektaşı Lauren Golder ile "Richter ve Golder" firmasını kurdu.

Felix tüm başarılarına rağmen "beceriksiz" biri olduğu hissinden kurtulmayı başaramadı ve huzursuz zihnini içki ve partilerle dağıtmaya çalıştı. Felix, baba olacağını öğrendiğinde hayatına hızla çekidüzen verdi ve bir mimar olarak kendini kanıtlayacağına inandığı bir projeye odaklandı.

Babasının ve onun gizli cemiyetinin üyelerinin kaybolduğu gizemli adaya dönen Felix, eski ve yıkılmaya yüz tutmuş Viktorya dönemi binalarını restore ve yeniden icat etme planlarına başladı. Adanın kalıntılarını araştırdıkça altında biriken sisin içinden babasının kendisini çağırdığını gördüğünü sandı. Felix hiç tereddüt etmeden ötedeki karanlığa adım attı ve onu bir daha gören olmadı.

Vizyoner
Bir jeneratöre yeterince yakınsan haresini görebilirsin.

Son Çare
Yaralı, kancaya asılı veya can çekişen her bir Kurban için arkadaşlarını iyileştirme ve kancadan kurtarma hızını biraz arttırır.

Kalıcı Yapı
Mücadele başına bir kez, kullanım süresi bitmiş bir eşyanın birkaç yükünü yeniden doldurur.

Felix İçin
Descend Beyond Bölümü, özel bir kozmetik eşya içeriyor: Felix'in Jilet Gibi Ceketi. Sadece indirilebilir içeriğin bir parçası olarak alınabilir. Bu eşyanın tek başına alınamayacağını lütfen unutma.




Çıkış fragmanı:


Videoyu izlemek için tıklayınız

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dead_by_Daylightin_Yeni_DLCsi_Descend_Beyond_Cikti-104528.htm



V
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

P
3 yıl
Çavuş

Oyunu deneyimleyen var mı? FPS ve skill check'ler nasıl, almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Videoyu izlemek için tıklayınız



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dead by Daylight | All-Kill | Yun-Jin Lee Reveal

Videoyu izlemek için tıklayınız

Dead by Daylight | All-Kill | The Trickster Reveal

Videoyu izlemek için tıklayınız



V
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dead by Daylight | The Observer | Behind the Scenes

Videoyu izlemek için tıklayınız



V
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dead by Daylight | All-Kill | Official DLC Trailer - Nintendo Switch

Videoyu izlemek için tıklayınız



V
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dead by Daylight için Resident Evil DLC'si Duyuruldu

< Resime gitmek için tıklayın >

Resident Evil, 4'e 1 çok oyunculu hayatta kalma korku oyunu Dead by Daylight'a konuk oluyor.
 
Behaviour Interactive ve Capcom, Dead by Daylight için Resident Evil indirilebilir içeriğini duyurdu. Haziran'da çıkış yapacak.

İndirilebilir içerik Resident Evil evreninden ikonik katil ve kurban karakterler ve eşyalar ekleyecek. Hangi karakterler olacağı henüz açıklanmadı.

Detaylar 25 Mayıs'ta düzenlenecek Dead by Daylight beşinci yıl dönümü canlı yayını sırasında paylaşılacak.

Videoyu izlemek için tıklayınız

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dead_by_Daylight_icin_Resident_Evil_DLCsi_Duyuruldu-108604.htm



V
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dead by Daylight | Resident Evil | Official Trailer

Videoyu izlemek için tıklayınız



V
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dead By Daylight'ın 5. Yıldönümü Etkinliği Bugün Başlıyor

< Resime gitmek için tıklayın >

Bugün başlayan ve 15 Temmuz'a kadar devam eden Dead by Daylight , 5. yıl dönümü etkinliğini kutluyor. 
 
Etkinlik sırasında indirimli fiyatlarla özel Shrine of Secrets'den yararlanabilirsiniz.
Yıldönümü etkinliği sırasında oynarken, konfeti fırlatan el fenerleri ve alet kutuları da dahil olmak üzere, çok sayıda başka eğlenceli etkinlik yer alıyor.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dead_By_Daylightin_5_Yildonumu_Etkinligi_Bugun_Basliyor-109803.htm

-

https://twitter.com/DeadByBHVR/status/1410252011409481733

Dead by Daylight | 5th Anniversary Limited-Time Event Trailer

Videoyu izlemek için tıklayınız



V
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dead by Daylight | Resident Evil | Jill Valentine Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=EGqECgpZejc



V
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dead by Daylight | Hellraiser | Official Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=WhhO7o-5KjA
Dead by Daylight | Hellraiser Collection Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=qy9TJiM3k58



V
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dead by Daylight | Hour of the Witch Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=fnXZmB5r-0k
Dead by Daylight | Hour of the Witch | Collections Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=DAWtp9sNsVU



V
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dead by Daylight | Silent Hill | James Sunderland & Pyramid Blight Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=FqRQR8nioA8



V
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dead by Daylight | Mikaela Reid | Karakter Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=vk0SOilphlA