Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6185
Cevap
327419
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: ☠ DAYS GONE ☠ | PS4 / PS5 ANA KONU | TÜRKÇE (254. sayfa)
S
4 yıl
Yarbay

Oyunu bitirdim ve bir şeyler karaladım.

https://movieanaliz.blogspot.com/2020/02/days-gone-2019.html





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 14 Şubat 2020; 17:33:51 >

W
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

Oyunda ilk sürüyü temizleme görevine geldim ve zor modda oynuyorum fakat bir türlü geçemiyorum bu bölümü. Zamanım az olduğundan dolayı stamina vs. çok kasamadım nero noktası aktif edip, oyunu bitirmek istiyorum bir an önce. belli bir yerden sonra atlayabiliyormuşuz burayı fakat bende öyle bir şey açılmadı nasıl geçebilirim bu görevi?
Oyunu zor üstünde bitirip yardımcı olabilecek var mı? Böyle aptal bir bölüm olamaz bu bölümü başlatırken en azından uyarı verse keşke karakter skillerini yükseltmeden girmeyin diye. Stamina dayanmıyor koşup tuzağa çekmek için, molotof desen en fazla 3 tane taşıyabiliyorum videolarda millet 7 8 tane taşıyor üstünde hep yakın dövüş ve silahlara verdim skilleri. Başka bir saçma durum da oyuna ne zorlukta başladıysan illa öyle devam edeceksin bırak değiştirelim işte. Valla oyunu bitirmeden satışa koyacağım şu bölüm yüzünden.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

Oyunu zor üstünde bitirip yardımcı olabilecek var mı? Böyle aptal bir bölüm olamaz bu bölümü başlatırken en azından uyarı verse keşke karakter skillerini yükseltmeden girmeyin diye. Stamina dayanmıyor koşup tuzağa çekmek için, molotof desen en fazla 3 tane taşıyabiliyorum videolarda millet 7 8 tane taşıyor üstünde hep yakın dövüş ve silahlara verdim skilleri. Başka bir saçma durum da oyuna ne zorlukta başladıysan illa öyle devam edeceksin bırak değiştirelim işte. Valla oyunu bitirmeden satışa koyacağım şu bölüm yüzünden.

Alıntıları Göster
Seçeneklerden oynanış bölümünden zorluğu değiştirebiliyorsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
4 yıl
Yüzbaşı

Ben ilk başladığımda değiştirilmiyordu diye hatırlıyorum ama yeni gelmiş olabilir, bakayım tekrar.




Bu mesajda bahsedilenler: @Sen Aydınlatırsın Geceyi
T
4 yıl
Yüzbaşı

Müzikleri, Atmosferi, Motor Kullanımı, Grafikleri, Animasyonları, Uzun Hikayesi, Mevsim Döngüsü, Sunum Kalitesi, Gerilim gibi unsurları ile kesinlikle çöp olmayan, hatta Ps4'ün en güzel saatler geçirttiren, sonuna kadar haksızlık yapılmış, değeri bilinmeyen oyunudur, Bend Studio'nun yeni yapımını merak ediyorum, 2 nesildir oyun geliştirmeyen firmanın, bu kadar paslanmaya rağmen bu kalitede bir oyunu piyasaya sürmesi kolay iş değil, şu oyunun kötü olmaması için Kilise sahnesi yeter be, müthiş atmosferinde motorla gezmek dahi ne kadar zevkli, ayrıca Billy Raffoul'un Hell or High Water şarkısı, bugüne kadar bir oyun için yapılmış en dokunaklı, en profesyonel şarkılardan biridir





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsushima -- 17 Şubat 2020; 8:6:28 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

L
4 yıl
Yarbay

Onlari koru-sürüyü temizle isimli sürü gõrevi guzeldi,vurkaç taktikle kolay temizlendi..ama heyecanli oluyor yaw



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
4 yıl
Yüzbaşı

91 TL ye düşmüş çok iyi fiyat oynamayan varsa mutlaka şans versin. Parasını çok çok hak eden bir oyun hem de bu fiyata.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
4 yıl
Yüzbaşı

Oyunu bitirmeye yaklaştım artık. Oldukça uzun oyun yalnız. O iron mike kısmından sonra ben oyun bitiyor sanıyordum daha alt taraf açıldı sonra :)

Oyunda kaç saat geçirdiğimizi oynadığımız süreyi öğrenmenin bir yolu var mıdır ? Etrafı temizleyerek yan görevleri yaparak gidiyorum baya zaman geçmiştir. Artık bitsin diye oynuyorum.



P
4 yıl
Yarbay

Dün platin kupayı alarak noktaladım bu underrated oyunu. Sadece son yıllarda değil ps4’de en keyif aldığım oyunlardan biri oldu. Rdr2 oynarken başlamıştım bu oyuna, aldığımdan beri Rdr’nin yüzüne bakmamışım. Herkese de tavsiye ederim, yorumlara bakıp az kalsın oynamadan geçecektim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 21 Şubat 2020; 15:21:32 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
4 yıl
Yüzbaşı

Dün itibariyle bitirdim.

Uzun zamandır oynadığım ve artık bitmesi için uğraştığım bir oyundu. Gerçekten uzun bir oyun yapmışlar kaç saat oynadığımı bilmiyorum bir süre eklememişler oyuna ya da ben bulamadım ama en az 40-50 saat kadar oynamışlığım kesin var. Bu oyunu çıkmadan önce merakla bekliyordum. Sanırım ilk e3 2016 da göstermişlerdi. O sürüyle kapışma sahnesi the last of us vari dünyası ile beni kendine çekmişti. Oyun çıktı ve çoğu kişi ve basın tarafından eleştiriler geldi. Fiyatı da yüksekti o zamanlar ben de uygun bir fiyata düşünce alırım dedim ve bekledim. Aldım oynadım ve bitirdim. Biraz uzun bir yazı olabilir. Oyun oynanış süresi uzun olduğu için bir kaç kelam etmek istiyorum. Buradan görenler için de belki bir fikir verebilir.

Hikaye:

Oyun bir zombi (kaçık) kıyametiyle başlıyor. Kontrol ettiğimiz Deacon st John bir motorcu çetesi üyesi. Kendi halinde biri. Oyunun başlangıcında eşi Sarah bıçaklanıyor o hengame arasında bir helikoptere yetiştiriyor onu Deacon. Arkadaşı Boozer da yaralandığı ve yer olmadığı için onu(sarah'ı yaralı şekilde) helikoptere bırakıyor ve oyun başlıyor. Hikaye bu olaydan sonra 700 küsur gün sonrasında başlıyor. Deacon Sarahtan haber alamamış ve öldüğünü düşünmektedir. Arkadaşı Boozer ile başıboş bir hayat yaşıyorlar. Oyun buradan başlıyor kontrol bize geçiyor. Oyun kıyamet sonrası dünyada geçiyor ve ana hikaye Sarah'a ne olduğunu bulma üzerine kurulu başlıyor. Basitçe oyunun hikayesi bu.

Oyunun hikayesi ile ilgili eleştirelecek şeyleri ekleyeyim hemen. İlk başlarda hangisi yan görev hangisi ana görev anlayamayacaksınız. Bir süre sonra bu anlaşılıyor. Parça parça şeklinde hikayeler ile başlıyor. Şuan ne oluyor neredeyiz diye bir süre sorabilirsiniz. Oyunun hikayelerinde de bence büyük bir görev tasarımı sıkıntısı var. O kadar bölük pörçük bir işleniş var ki gidip biriyle sadece 2 kelime konuşmanız bile görevi tamamlıyor. Neden böyle bir yöntem seçmişler anlamadım. Oyunun ana hikayesi çok dağınık açıkçası. İlk saatler böyle geçiyor. Kamp alanları var oyunda ilerledikçe bunlar açılıyor. İlk önce bir kampta iken daha sonra başka kamplar başka karakterler oyuna dahil oluyor. Hikaye açısından oyun temposunu ayarlayamamışlar. İlk 10 saat başka hissiyat sonraki 5 saat başka ondan sonraki saatler başka ve oyunun sonları çok başka hissettiriyor. Bunu pek tutturamamışlar.

Ayrıca bu kadar uzun bir oyun yapıp genel olarak hep aynı minvalde görevlerin olması tempo için sıkıntılı olmuş. Şöyle uzun düşününce belki bir kaç görev fena değildi aslında dedirtiyor ama aklımda kalan bu da ne görevdi be dediğim görev yok bu sıkıntı. Yan görevler ise (Açılan kamplardan alınıyor) Birbirinin aynısı görevler. Kamp yetkilisi işte şu eleman kaçırıldı onu pusudan kurtar, elemanımız kayboldu en son şurada görüldü onu bul, kamptan bir kişi ilaçları çaldı gitti onu bul ve işini hallet şeklinde. Yan görevleri bir kaç kez oynayınca bundan fazlası olmadığını göreceksiniz zaten. Hikayeyi çok daha epik işleyebilirlermiş malzeme var ama yapamamışlar. Eklemeden geçemeyeceğim bir görev çeşidi de hep aynı olan NERO görevleri. Helikopterli bilimadamları bir bölgeye kaçıkları araştırmak için iniyorlar sen de sessizce gidip onları dinliyorsun. AC oynayanların tail görevlerinden hatırlayacağı görev çeşidi işte. Görünmemen lazım. Dinlemelisin. Onları öldüremiyorsun. Sıkıcı. Merak unsurunu daha iyi işleyebilirlermiş.

Karakterler ile ben çok bağ kuramadım açıkçası. Deacon haricinde en iyi işlenmiş olması gereken dostumuz Boozer mesela benim sevdiğim bir karakter olamadı. Deacon da öyle çok sevilecek bir karakter değil. Belli bir süre kendisiyle bağ kurabildim ama bu her zaman olmadı. Bazı tepkileri abartılı geldi. Onun dışında gri bir karakter. Açılan kamplarda zaman zaman yeni karakterler ile tanışıyoruz onlardan bazıları fena işlenmezken bazıları çok üstünkörü geçilmiş. Lisa denilen bir kızın hikayesi de var onu da herhalde TLOUS daki ellie gibi bir bağ kuralım diye yan senaryoya eklemişler. Ben pek kuramadım. Oyundaki karakterlerden muhtemelen çoğunu bir aya kalmaz unuturum. Bir tek Deacon ile saatler geçirdiğim için onu unutmam.

Grafikler:

Grafikler gayet başarılı. O ormanlık Oregon bölgesini gayet güzel yansıtmışlar. Gördüğüm en iyi grafikler değil o hala RDR2 oyunun elinde ama ben başarılı buldum. Çizim mesefesi güzel. Yalnız büyük bir yerleşim yeri olmadığı için etrafın detaylı bir modelleme tarzı yok. Genel olarak yüzde 90 ağaç dağ tepe. Özellikle ana karakterimiz Deacon'ın yüz modellemesi baya iyi yapılmış. Yalnız yüz modellemeleri önemli karakterler haricinde öyle pek iyi değil. Kaçıklar çok benzer. Hepsi kel. Arada random çıkan kurtarılmayı bekleyen afetzedeler filan hepsi kopyala yapıştır. Cidden kopyala yapıştır yalnız. Hepsi birbirinin aynısı. Hiç farklı bir adamı hatırlamıyorum. 10 kere kurtardıysanız 10 kere bu aynı adam. Hatta repliği de kopyala yapıştır. Beni kurtarmasaydın ne yapardım bilmem filan aynı muhabbet. :)

Açık Dünya:

Oyunun açık dünyası oyun ilk başladığında insanı uzun süre tedirgin ediyor. Bunda motorumuzun benzin kapasitesinin ilk başlarda düşük olması ve nereden benzin bulabiliriz bunu daha tam bilmediğimiz için ya yolda kalırsam ya benzin biterse gece dımdızlak koşarak benzin aramak zorunda kalırsam diye bir tedirginlik oluşturuyor. İlk başlarda açılan tünelleri temizlemek açmak da bir süre insanı tedirgin ediyor. Buralarda TLOUS'ın o karanlık yerlerdeki tedirginliği tedbirli olma durumu bir süre benziyor. Daha sonraları hem açık dünyayı hem ne nerede bulunur nereden hangi şey loot edilir öğrendiğiniz ve de motoru kamplarda güven seviyelerini yükseltip geliştirebildiğiniz için o tedirginlik pek kalmıyor. Benzin tankı geliştirmesini ne kadar erken hallederseniz o kadar rahat edersiniz.

Kaçıklar insanı uzun süre tedirgin ediyor. Gece vakti açıkçası pek gezmek istemiyorsunuz. Zaten motor gelişmemiş bir de gece bunlar daha çok oluyor etrafta başıma bela almayayım diye uzun süre gündüzleri etrafı dolaştım. Bu kaçıkların türü de az olmuş baya. Oyunun yüzde 95 kadarında hep aynı kaçık(zombi gibi bir şey işte) görüyorsunuz. Daha sonra Yarma diye daha büyük ve güçlü bir kaçık var. Onunla kapışmak zor baya. Çığlık atan bir abla var diğer kaçıkları üzerinize çekiyor. 5 ya da 6 kere gördüm sanırım o kadar az. Oyunun sonlarında koşucu diye bir tane çıkıyor ama ona da çok az rastgeldim. Ayı ve Kurtlar var oyunda bunlarda enfeksiyon geçirmiş zombi hallerine sahipler normal ayı ve kurtar da var zaten oyunda biraz daha zor ölmeleri dışında bir farkları yok.

Oyunun doğal yaşam kısmı bence oldukça yetersiz. Bitkiler var bunlar haritada gözüküyor. Topluyorsunuz bazıları loot kısmında çoğu ise sadece kamplara satma da işi yarıyor. Aklıma gelen hayvanlar Geyik Kurt Ayı ve Puma. Bunları öldürüp etlerini alabiliyorsunuz. Bunları kamplarda satıp para ve güven kazanıyorsunuz. Yeme içme yok. Özellikle geyiklerin animasyonu o kadar kötü ki. Sanki bir önceki jenerasyona ait gibi. RDR2 gibi bir oyunu ve ondaki doğal yaşamı hayvan çeşitliliğini ve animasyonları gördükten sonra insan burun kıvırıyor. Oyunda yüzme yok gibi bir şey 10 saniye kadar süreniz var daha sonra ölüyor karakter.

Oyunda Fast Travel var. Bunu yapmak için hastalıklı alanları kaçık yuvalarını yok etmeniz lazım. Bir yere gittiğiniz zaman haritada kırmızılaşmış şekilde görüyorsunuz bu alanları. Böyle b.k püsür sıvamışlar evlere uzun tırların konteynırlarına mağaralara bu zombiler çalı çırpı doldurmuş. Onları molotof ile yakıp yok ediyorsunuz. İçinden 5-6 tane kaçık çıkıyor. İster silahınızı çekip öldürürsünüz isterseniz uğraşmaz molotofu atıp bir diğer yuvaya gider orayı da yakarsınız. O bölgeyi temizledikten sonra fast travel açılıyor. Pusu kampları var. Burada da insanları haydutları RİP elemanlarını öldürüp o sığınağı ele geçirip fast travel'a uygun hale getiriyorsunuz. Sığınakları ele geçirince artık orada uyuyabilir kayıt edebilirsiniz. Ayrıca Nero dediğimiz bilim insanlarının konteynırlarının bulunduğu yerler var buradan kaçıklarla ilgili bilgiler alıp ayrıca karakterimize sağlık canlılık ve odak gibi özelliklerinin yükselmesini sağlayan bir şırınga bulup enjekte ediyorsunuz. Böylece bu özellikler yükseliyor ama bir iki kere tedirgince yaptıktan sonra anlıyorsunuz ki bu nero görevleri hep aynı. Haparlörler nerede onları bul yok et ki kaçıklar elektirik geldiğinde seslere gelmesin, benzin bul jenaratöre doldur ve elektriği aç. Açık dünyası kabaca böyle. Haritanın büyüklüğü tatmin edici.

Oynanış ve teknik zımbırtılar:

Oyunda silah çeşidi fena değil. Genelde bildiğimiz silahlar. Oyun başlarında iyi silahları alamıyorsunuz. İyi silahları alabilmek için kamplardaki güven seviyenizi yükseltmeniz lazım. Bunları yükselttiğiniz zaman iyi ekipmanlara zamanla ulaşıyorsunuz. Her kampın farklı silahları var. Her kampın da güven seviyesi ayrı. Uğraşmanız lazım. Oyunda ana silahınız, tabancanız ve özel diye nitelenen ister arbelet ister sniper ister daha sonra açılan yüksek şarjörlü silahı alıyorsunuz. Oyun sonlarında yüksek mermili silahlar elzem oluyor. Loot kısmı güzel olmuş. Oyunun açık dünyasında her tarafta silahınız için susturucu motorunuz için hurda molotoflar bombalar için gerekli yakıtlar şişeler bezler bulunuyor. Oyunun iyi yanlarından biri olan çark sistemi çok kullanışlı olmuş. L1 tuşuna bastığınız zaman çark açılıyor ve oyun yavaşlıyor, buradan ister sağlık çantası vs üretin veya kullanın ister bomba yapın ister silahlara susturucu takın hızlıca ve etkili yapabiliyorsunuz. Oyun bunu oldukça iyi başarmış. Mesela RDR oyununun silah envanter kısmı baya karışıktı bence Days gone bunu çok daha güzel başarmış. Silahların vuruş hissine gelirsek bazı silahlarda iyi bazılarında başarısız.

Yakın dövüş fena değil. Ha ayrıca yakın dövüş silahlarımız da var. Balta pala beyzbol sopası vs. Bunları geliştirip özel yakın dövüş silahı da yapabilirsiniz. Güçleri gidiyor parçalanıyor dikkatli kullanmanız ve ara sıra onarmanız lazım. Yakın dövüş iyi. Canlılık kısmı oyunda önemli. Bunu da geliştirmek önemli. Takla atmak düşmana balta sallamak vs canlılığı götürüyor koşamıyor veya biraz dolana kadar hantal kalıyorsunuz. Bunu hem Nero kısmından hem de skill kısmından geliştirmek önemli. Lvl atladıkça yetenek basıyorsunuz. 3 kalem var. Yakın dövüş menzilli saldırı ve hayatta kalma.

İnsan yapay zekası kötü olmuş. Siperden çıkmaya zorlamadan hepsini halletmeniz mümkün. Sırtını bana dönenler, arkasındaki adamı gizlice öldürürken çıkan sesi duymayan düşmanlar filan kötü yani. Kaçıklar daha zeki en azından sese doğru koşuyor.

Motor kısmı güzel olmuş. Oyunda yegane dostumuz motor. Sürüş dinamikleri güzel. İlk başlarda bu ne böyle diye zorlandım ama geliştirdikçe sağlamlığını motorunun gücünü arttırdıkça bir şeye benzemeye başladı. Motoru hızlıca geliştirmeye bakın oynadığınızda. Ayrıca ekleme yapmam gereken bir başka beğendiğim mekanik ise ps4 kontrollerinin o touchpad'inin ilk defa bu kadar etkili kullanılması. Bastığınızda harita açılıyor. sağa sola üste aşağıya parmak hareketlerinizle ekranda ana şeylere hemen ulaşıyorsunuz bu güzel olmuş.

Teknik kısımlara gelirsek. Oyun ilk çıktığı zamanlar fps düşüşleri konusunda baya eleştirilmişti. Ben ps4 pro da oynadım ayrıca geç oynadım güncellemelerle bu sorun bence çözülmüş ara ara olabiliyor ama rahatsız etmiyor. Kaplama gitme olayına ise oyunun sonlarına kadar hiç rastlamadım ama bir yerlerde rastladım kaplamalar gitti o kaplamanın içine filan düştüm tekrar load ettim oyunu. Düzelmedi kapadım tekrar oyunu açtım o zaman düzeldi anca. Bir kampa saldırırken de bu sorun oldu. 2 kere filan karşılaştım can sıkabiliyor ama oyunun ilk çıktığı zaman ki gibi değil tabii. Oyunun en büyük ve can sıkan teknik sıkıntısı ise yükleme ekranları. Oyun açılırken gta vari bir uzunlukta zaten bekliyorsunuz ama oyun içi senaryo devam ederken bu kadar yükleme ekranı girmesi şu zamanda üzücü. Görev yerine gidiyorsunuz -yükleme ekranı geliyor bir süre- iki sinematik konuşma giriyor oyun kontrolü bize vermeden önce gene yükleme ekranı geliyor ve bu böyle devam ediyor. Yumuşak geçiş diye bir şey yok. Elde telefon filan dikkatiniz dağılıyor artık.

Oyunun oynanışta en güzel tarafı ama çoook sonralarda bize gösterdiği bence büyük hata yaptığı oyununda hype yapmasında etkili olan ve en zevkli olayı SÜRÜ kısmı. O ne öyle ya ve bu niye bu kadar sonra gösteriliyor bize. Oyunun son yüzde 10 luk kısmında görüyorsunuz bu sürüleri. İnsanı öyle bir geriyor ki öyle bir strese heyecana sokuyor ki anlatılmaz bu oynanır direkt. Yanınızda ekipmanınız yoksa o yüzlerce üstünüze gelen sürüye karşı şansınız yok. Silahları kesinlikle sürüler için iyi seçmek lazım. Yüksek şarjörlü silahlar lazım pompalı filan kesinlikle işe yaramaz. Molotof napalm bombası gibi ıvır zıvır kesinlikle dolu olması lazım. Sürülerin olduğu çevreyi iyi analiz etmek ve kaçış yolları bulmak taktik yapmak lazım. Ben normalde oynadım ilk denk geldiğimde oyunu kolaya çekmeyi düşündüm. Yüzlerce kaçık arkanızdan koşuyor ve canlılık azalıyor mermi azalıyor etrafın iyi farkında olmak lazım. Kaçarken yanlış yere girer yolunuzu kaybedip sıkışırsanız gittiniz. Müthiş zevkli bir şey ve güzel geriyor. Hele gece denk geldiyseniz daha zevkli. Daha sonra oyun bitmeye yakın haritada bir sürü sürü noktası açılıyor yan görev gibi ama oyun bitmeye yakın ya da bittikten sonra bununla uğraşmak hevesi düşürüyor. Benim açık dünyada tüm görevlerim tamam ama sürüler açık sadece. Onları yoketmek için nevale toplamak lazım biraz loot yapmak lazım oyunun ortalarında olsa ara ara temizler azaltırdım ama bir anda 40 kadar sürü olunca etrafta dönmek zor geliyor insana. Tasarım hatası kesinlikle. Oyunu sırf bu sürüler için deneyim etmek lazım.

Sonuç:

Oldukça uzun bir yazı oldu. Böyle aslında çok daha güzel olabilecekken eksikleri olan oyunlardan bahsetmek daha uzun sürüyormuş. Belki oyunu oynamak isteyen çıkar veya merak eden varsa üç aşağı beş yukarı bir fikir edindirebilmişimdir. Bu oyunu oynarken sürekli düşündüğüm böyle güzel bir konu böyle bir dünya merak unsuru vs Bend studio değil de Rockstar, CD Project Red vs gibi büyük rüştünü kanıtlamış firmalar tarafından işlenmiş olsa nasıl bir oyun olurdu diye düşündüm durdum. Çok daha farklı bir oyun olabilirmiş. Sony Exc oyun kalitesinde bir oyun mu ? Aslında fena değil ama o kadar. Bu oyuna 1-1.5 sene daha zaman verilse konu daha cilalansa oynanış görevler daha çok çeşitlendirilse unutulmayacak efsane oyunlar arasına girebilirmiş ama olmamış, ortalama bir oyun olarak aklımda yer edecek. Oyun kötü bir oyun değil sadece insanda bu oyun çok daha iyi olabilirmiş hissi oluşturduğu için bir eksiklik oluşturuyor. Darısı 2. oyuna artık.

81/100


Bu mesaja 3 cevap geldi.
Y
4 yıl
Yüzbaşı

Detaylı bir inceleme olmuş, sıkmadan okunuyor ve bilgi veriyor. Elinize sağlık.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @NaBuSe
N
4 yıl
Yüzbaşı

Teşekkür ederim hocam aklıma gelenleri karaladım biraz. Oynayacak arkadaşlara bir fikir verir belki.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ysgramor
H
4 yıl
Yarbay

L
4 yıl
Yarbay




< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Himurajutsu
O
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Himurajutsu

Days Gone'da sürüye yakalanınca ben
https://www.youtube.com/watch?v=VVnz6hlC3pQ&t=62
Haha iyi yakalamışsın hocam. Film de çok güzeldi.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

O
4 yıl
Yüzbaşı

Çok güzel ve yararlı bir incelme olmuş.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @NaBuSe
M
4 yıl
Yarbay

C.tesi günü indirimden Uncharted 4 ile birlikte aldım 91 Tl'ye
Oyunu cihaza indirdim ama ilk önce Uncharted 4 ü başlayayım diye düşündüm onu oynuyorum ama cihazı her açışta Days Gone aç beni oyna diye bağırıyor ama direniyorum aynı anda 2 oyunu birden oynamak konusunda.Ne bileyim hikayeler karışır,ilgim dağılır diye korkuyorum.O yüzden Uncharted ı bitirip sakince buna geçerim diyorum bildiğim kadarıyla oynanış süresi de uzun olan bir oyun zaten

Birde içimde şöyle aptalca bir şey var,malum şu günlerde Corona virüs olayı var.İran a kadar geldi,her an bizde de patlaycak gibi bir korkum var.
Sanki oyunu oynarken gerçekten de bizde böyle bir virüs belasıyla uğraşacağız diye içime aptalca korkular,hisler düşüyor umarım yaşamayız böyle şeyleri



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
4 yıl
Yarbay

Elinize sağlık.
Bende yeni aldım oyunu.Kısa bir zaman içinde Uncharted ı bitirip başlayacağım.Oyun öncesi güzel bir yazı oldu benim için,güzel bilgiler edindim.Oyun için hem iyi hem kötü şeyler yazmışsınız
Zaten mükemmel,kusursuz yer yüzünün en şahanesi diye almadım.Az çok eleştirileri de biliyordum zaten.
O yüzden inanılmaz beklentiler ile almadım zaten ki gömülecek kadar da kötü bir oyun değil bence.Oynarken keyif alacağıma eminim.91 Tl yi hak ediyor bana göre



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @NaBuSe
N
4 yıl
Yüzbaşı

Sağolun hocam. Yararlı olduysa bir fikir edindirebildiysem ne mutlu.




Bu mesajda bahsedilenler: @mert_özcan
S
4 yıl
Binbaşı

.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 4 Mart 2020; 13:36:27 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: RedDeadRedemption