Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1082
Tıklama
0
Öne Çıkarma
D-smart soygunu
E
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

6 yılı aşkın süredir Dsmart kullanıcısıyım. Geçenlerde telefondan arandım ve mevcut taahhütümün bittiği ve paketimin istersem 55 liraya 2 yıl süreyle yenilenebileceğini belirttiler. Mevcut faturam aylık 45 lira. Paketim Mega paket. Normalde tamam der geçerdim ancak sitelerine girmemle dumurlara uğramam bir oldu.

Aşağıdaki metni Dsmart sitesinden şikayet olarak ilettim:

6 yıldan fazladır Dsmart kullanıcısıyım. Şu an Mega paketinizi kulanıyorum. Aylık ödemem 45 lira. Geçen günlerde beni arayarak tarifemin zamlanacağını taahhüt verirsem 55 vermezsem 80 lira olacağını belirttiniz. Biraz önce sitenizdeki tarifelere baktım. Eğer ben bugün yeni abone olarak şu an kullandığım paketin aynısını almak istersem, (kredi kartına 12 taksitle) aylık 40 lira ödeyeceğim, halihazırda sahip olmadığım DsmartGo'ya sahip olacağım hem de ilk 6 ay tüm ek paketleri ücretsiz vereceksiniz. Üstelik hem 3 ay içinde cayma hakkına sahip olabileceğim hem de yeni dekoder vereceksiniz. Şimdi lütfen bana mevcut aboneliğimi iptal ettirmemem için mantıklı bir sebep sununuz. Aksi halde bu dilekçemin aynısı BTK ile paylaşacağımı ve mevcut uzun süreli müşterilerinize ne kadar "iyi?!" davrandığınızı tüm sosyal mecrada ve çevreme aktaracağımı bilmenizi isterim. Saygılarımla.

2 hafta kadar sonra tarafıma telefonla dönüş oldu. Arayan operatör bana bu tarifeyi veremeyeceklerini mevcut tarifeden 52 liraya yararlanabileceğimi istersem iptali gerçekleştirebileceğimi belirtti. 3 liralık indirim için teşekkür! ettim ve kapattım

Bence bunun adı soygundur. Dilekçemde belirttiğim gibi yazıyı burada paylaşıyorum. Pazartesi günü de telefon aranma zamanlarını da ekleyerek BTK ya dolandırıcılık başlığı ile şikayette bulunacağım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Yarbay

D smart al kendini şimart reklamindan sonra sevmedigim bi firma.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Yarbay

2012 den beri kullanıyorum 20 liradan yukarı fatura ödemedim şuan mega 17 lira. hiç araştırmamışsın geçmiş olsun





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 14 Nisan 2018; 17:5:24 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ciddi misin?

Neyse bunun yolu söyle de bilelim arkadaş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mobilephone
M
6 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: errorinside

Ciddi misin?

Neyse bunun yolu söyle de bilelim arkadaş
Hocam bende 2011 den beri kullanıyorum mega paket 19 tl son 4 senedir. Eger ucuz kullanmak istiyorsan taahhüt bitme gününde ara ve iptal talebini ver ve kapat. Sonra seni ayni gün içinde iptal biriminden arayıp neden iptal etmek istediğini sorarlar. Sende pahalı olduğunu söyle ve istediğin fiyatı belirt. Kabul ediceklerdir.

Ancak ben bu sefer kesin iptal edeceğim. Çok sıkıldım hep tekrara düşüyor ve cihaz da delirtmeye başladı. Filbox alıcam.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiskinC -- 15 Nisan 2018; 17:54:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
6 yıl
Teğmen

Bende bu sene içinde abonelik aldım. hoşgeldin paketine abone oldum, ilk ay tüm kanallar açıktı, 15 günde sadece belli kanallar açık şekilde kullandım sonra iptal ettirmek için aradım ve tüm kanallar açık, ilk sene 19 TL, 2. sene 24TL'den teklif ettiler bende 2 yıllık taahhütü kabul ettim. Yalnız bizi örnek olarak kullanırsan bildiğim kadarıyla inkar edip, kabul etmiyorlar. İptali göze alırsan mutlaka geri dönüş oluyor, kaldı ki eski üyelere 10 TL'den tüm kanalların açıldığını birçok kez, farklı yerlerde duymuştum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsur -- 15 Nisan 2018; 21:13:49 >


Bu mesajda bahsedilenler: @errorinside
M
6 yıl
Yarbay

forumdaki dsmart üyeliğiniz sonunda yapılan teklifler konusunu inceleyin. orda bütün bilgiler var. İşin mantığı iptal ettiriyorum demek. dsmart teklif usulü değil iptal usulü yola gelir. Kapattırıcağınıza ikna olsunlar cüzi miktar teklif verirler. Sizi arayanları teklif verenleri ciddiye almayın. taahhüt biterken dsmartı arayın iptal ettiricem deyin sizi iptal birimine bağlasınlar. Ordaki arkadaşa iptal ettiricem aylık ödeme yük oluyor izlemek için de vaktim yok gibisinden şeyler söyleyin gelen teklifi görün. 20 lira üstüne dsmart alınmaz. dediğim şekilde hareket ederseniz uygun fiyatı bulursunuz. Ama diğer arkadaşlara az teklif sunuyormuşsunuz şu arkadaşın üyelik nosu bu ucuza istiyorum gibisinden konuşursanız teklif alamazsınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 15 Nisan 2018; 21:26:35 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

E
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Anlaşıldı. O iptal dilekçesi illa yollanacak



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.