Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1278
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CYCLONE WINCE 6.0 Video açılmama sorunu
B
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. Yıllardır forumu takip ederdim ama yazmak bugüne nasipmiş. İncelediğimde forumda navigasyon başlığı altında toplanan arkadaşların çıtayı arşa çıkartıp master degree seviyesine çıkarabilmiş olmasına hayret ettim.
Benim sorum, cyclone marka navigasyonumda klip izleyebilmek için gerektiği gibi Video formatını 800x480 - mpeg1 ve/ya avi olarak denedim yalnız videolar iki durumda da açılmadı. XP’den hatırladığım kadarıyla codec pack yüklemem gerekiyor diye düşünüyorum. İşin bu noktasında sizin yardımınıza ihtiyacım var.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim
Windows CE 6.0
Cyclone Astra J



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl
Er

merhaba media playır hatası olabilir yeniden yüklenmesi gerekiyor



R
3 yıl
Teğmen

Geç olsa da muhtemelen bir başkasının işine yarayabilir. ;)

Bende de benzer bir WinCE 6.0 cihaz var ve 800x480 ya da daha az çözünürlükteki videoları FormatFactory programı ile MP4 ->MPEG4(DivX) formatına çevirdiğimde oynatabiliyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rsimsek -- 28 Şubat 2021; 22:17:24 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
6 ay
Er

Hocam cyclone da video açmak denemediğim yöntem, indirmediğim program kalmadı. En son bu sayfayı buldum format factory ve divx codeci ile işlem çözüldü. Sırf size teşekkür etmek için girdim siteye. Çok teşekkürelr, gerçekten bilgi paylaştıkça çoğalıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @rsimsek
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.