Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
774
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CSGO'da yaşadığım trajikomik olay
S
6 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Tek başıma rekabetçi girdim karşı takım çok iyi oynuyordu 16-6 yendiler ama ben çok sinirlenmiştim sinirden karşı takımı reportladım hile diye.
Maç bitince tekrar rekabetçi atayım dedim baktım ki önceki maçta rakibim olan takıma düşmüşüm meğer adamlar 4 pre girmiş çok iyi anlaşıyorlar halbuki önceki maçta sövmüştüm adamlara hilesiniz diye Buna rağmen benide aralarına aldılar oyundan atmadılar güzel bir maç oynadık ve kazandık.

Adamları haksız yere reportladığım için vicdan azabı duydum bir daha sinirlenip kimseyi reportlamıcam.



C
6 yıl
Teğmen

cool story



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
6 yıl
Yüzbaşı

Karşılarındayken hile olduğunu düşündüğün adamlar, senin takımındayken neden hile olduklarını düşünmedin? Çünkü kazanınca sorun yok ama kaybedince hile değil mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
6 yıl
Yarbay

bi başka ilginç olayı anlatayım; karşıya hile geldi net ve türk bu arkadaş ancak hile değilim falan diyor ama net hile. bizim takımda da var türk. baktım maç sonunda adamın profiline yazmış bizim takımdaki türk ekle birlikte oynayalım diye. bu nasıl bir acizliktir allahım anlayamıyorum.

not : demoyu izledim net wh vardı



2
6 yıl
Teğmen

Seninki yine iyiymiş. Solo girdiğim maçı aynı şekilde açık ara farkla yenildik. Bir su içip geldim. Tekrardan solo girdim. Yine aynı rakip geldi. Meğer adamlar 5 preymiş yine yenildim. Küfür ederek bilgisayarı kapatıp o gün oyun oynamamıştım



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*
6 yıl
Yarbay

headshot




Bu mesajda bahsedilenler: @Valentino
G
6 yıl
Binbaşı

Hocam tarihe bakınca, sanırım dediğiniz takımda idim ben de :)

Nickim res1st



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.