Arkadaşlar sanırım bir çok kişinin işine yarayacaktır. Resimlerle adım adım anlatmaya çalıştım. Oldukça kolay olduğundan, bir sorun çıkmadan yapacağınızı umuyorum.
hotfile'a upload yapabilmeniz için bu scripti php destekleyen kendinize ait bir hosting e yüklemeniz gerekir. Free hostingler desteklemiyor. Yada en azından ben bulamadım. Ama sonuç olarak kendi hostumda denedim gayet iyi çalışıyor.
Öncelikle cramit.in sitesine üye olmalısınız.
< Resime gitmek için tıklayın >
Refli linkimden üye olursanız sevinirim
Refli linkim
http://cramit.in/aff10023035.html
Kullandığım diğer filehostingler, hepsinden bolca ödeme aldım. Linkler reflidir.
http://www.fileserve.com/signup.php?reff=2k4HJV5TFLI~
http://www.filesonic.com/referral/35776
http://depositfiles.com/signup.php?ref=hipotalamus
Bu arada şikayet edilen ve sürekli silinen dosyalarınızın Md5 hash değerinide değiştirebilirsiniz. Aşağıdaki resimlerde anlattım.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
EDIT:
Uygun bir vakit bulabilirsem aynı yöntemle sadece cramit.in 'e değil hotfile da dahil bir çok siteye remote nasıl yapılacağını anlatacağım.
Umarım işinize yaramıştır. Kolay gelsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tosun Pasha -- 28 Ağustos 2010; 16:24:33 >