Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
591
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çözülemeyen altyapı sorunu hk.
D
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar herkese merhaba,
iki ay önce istanbul sancaktepe'de yeni yapılmış bir binaya taşındım. taşındıktan sonra öğrendik ki sokakta telekom alt yapısı bulunmuyormuş. 2016 yılında istanbul'da böyle bir saçmalığın mümkün olabileceğini düşünmediğim için alt yapı var mı yok mu diye taşınmadan önce araştırmadım.
lokasyonu bilen var mı bilmiyorum ama ev meclis mahallesinde, yani sancaktepenin çok içerilerinde değil.
etraftaki neredeyse tüm sokaklarda ilgili alt yapı mevcut. yalnız benim sokakta bulunmuyor. telekom'a dilekçe verdim çözüm üretilmedi. bütün apartmandan topladım götürdüm, 'sokağınızla pendik bölge ilgileniyor, planlar hazır ama neden gelmediler bilmiyoruz' dediler yine çözüm üretilmedi. sikayetvar'dan sikayet yazdım, kimse dönüş yapmadı. twitter'da şikayeti birkaç kişiyle birlikte paylaşınca beni aradılar, pendik bölgeye haber vereceğiz dediler ama yine çözüm üretilmedi.
bu kadar detayı sırf şu firmanın ilgisizliğini görün ve tercih etmeyin diye yazıyorum.
btk üzerinden 5 defa şikayet yazdım, 5'ine de aynı cevabı yazıp gönderdiler, "sokağınızda somut çalışma yapılmamaktadır". ben zaten kendim her gün görüyorum çalışma yapılmadığını. o kadar ilgisizler ki şikayetlerin ikisinde kendi yazdıkları cevabı kopyaladım ve "bana bu cevabı göndermeyin, ne zaman çalışmaya başlayacaksınız onu soruyorum" dediğimde bile aynı 3 paragraflık saçma cevabı kopyaladılar. bimer üzerinden de şikayette bulundum ama yine sonuç yok.
anlayacağınız buraya alt yapı getirtemiyorum. heryerde fiber alt yapısının reklamını yapan ilgisiz firma bunca şeye rağmen (ve çevrede heryerde alt yapı bulunmasına rağmen) oturduğum sokağa alt yapı getirmiyor.
forumda araştırdım, direkt olarak uydudan internet varmış, ama fiyatları çok pahalı şimdi ismini hatırlamıyorum. havadan internet olayını araştırdım ama istanbul'da sadece kurumsal firmalara hizmet veriyorlar sanırım.
4g üzerinden sınırsız tek seçenek turkcell'de var, ona da telekom'a mecbur olup alt yapı getirtemediğim için, insanlar ortalama 60liraya internete girerken 24 ay taahhüt verip aylık 130 lira ödemek istemiyorum.
apartmanda kablolu tv alt yapısı da bulunmuyor.
çok çaresiz bir durum ama artık sizlere de danışmak istedim, alternatif bir öneriniz var mıdır?
vakit ayırıp okuduğunuz ve ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhAk -- 15 Temmuz 2016; 14:47:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.