Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1056
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Covid Pozitifim Sorularım Var Lütfen Yardımcı Olun
J
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Herkese iyi günler,

Ben babam ve annem pozitifiz ve dün itibariyle karantina altındayız.

Aslında babam resmi olarak pozitif test sadece ona yapıldı ancak annem ve ben de birlikte yaşadığımız ve belirti gösterdiğimiz için pozitifiz diyorum.

Bende hafif ateş, tat ve koku duyu kaybı ve ciddi halsizlik var.
Annemde ise eklem ağrısı ve halsizlik var.

Bu durumda sizce biz de ısrarla test yaptırıp resmi olarak pozitif olalım mı yoksa öksürük, boğaz ağrısı, nefes darlığı şikayetleri olmadığı müddetçe dinlenip hastalığı atlatmayı mı bekleyelim?

Teşekkür ederim ilginiz için



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Zaten belirtileri göstermeye başlamışsınız, daha ne belirtisini bekliyorsunuz? Tat alamama en büyük belirtilerinden biri. Ki annenizde de normal bir grip olduğunu sanmıyorum. Test yaptı...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Smaug - 4 yıl +4
A
4 yıl
Yüzbaşı

hocam test yapın ilaç falan verirler. yoksa ilaç vermezler siz neyse de anneniz sıkıntı yaşayabilir yaştan dolayı.



S
4 yıl
Yarbay

Zaten belirtileri göstermeye başlamışsınız, daha ne belirtisini bekliyorsunuz? Tat alamama en büyük belirtilerinden biri. Ki annenizde de normal bir grip olduğunu sanmıyorum. Test yaptırın, ilacınızı alın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
4 yıl
Teğmen

Ilk başlarda hafif gibi gözüksede hastalığın ciğerlere inmesiyle birlikte durum ağırlaşabilir. Ilk birkacgune göre tamam böyle geçer gider diye düşünmeyin. Buradaki hiçbirseye inanmayan saçma sapan insanlarıda ciddiye almayın. Hastalık ağırlaşmadan en acil şekilde doktora görünün tedaviniz başlasın. Ambulans çağırabilirsiniz, babanızın pozitif olduğunu sizde de belirtilerin oluştuğunu söyleyerek. Özellikle annenizin sağlığı için zaman kaybetmeyin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
4 yıl
Er

arayın 112 yi gelip götürsünler sizide test yaptırın büyük ihtimalle pozitif çıkacaksınız. Evinizi karantinaya aldılar mı?



O
4 yıl
Teğmen

1-2 gün daha bekle kardeşim en azından helvanızı yememiz garanti olur..



F
4 yıl
Yarbay

Test yapmadan size de pozitif diyecekler zaten sadece her gün açıklanan maviş tabloya eklememek için köylü kurnazlığı peşindeler.Anneniz ve siz eğer bir yerde çalışmıyorsanız, yani karantinada kalmanızı engelleyecek birşey yok ise bunun için koşturmanıza gerek yok.Onun haricinde 112 aracılığı ile ilacınızı talep edeceksiniz, durumunuz ciddileşir ise ambulans ile sevkinizi isteyeceksiniz.Bu süre zarfında da dışarı çıkmayacak, beslenmenize dikakt edip bağışıklığınızı güçlendireceksiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluox -- 15 Ağustos 2020; 20:33:59 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.