Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
164
Tıklama
1
Öne Çıkarma
COVİD 19 Oldum Fakat Nasıl ?
4
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar iş yerinin zorlaması yüzünden her hafta PCR testi vermeye gidiyorum günlük hayatta evden işe işten eve şeklindeyim herhangi bir aktivitem vs yok bildiğiniz asosyal bir hayat yaşıyorum fakat şöyle bi durum var ki PCR vermeye gittim hastaneye adam eldivenle sigara içip aynı eldivenle covid 19 testi yaptı negatif çıktı haftaya yani bugün PCR testine gittiğimde Pozitif olduğumu öğrendim olayım şu kalp ritim bozukluğum var ve verdikleri ilaç favira favipiravir bilgisi olan var mı acaba kapıya gelen arkadaşa sordum kalp ritim bozuklugum var diye fakat pek emin olmayarak herhangi bi sorun olcağını sanmıyorum gibilerinden cevap verdi herhangi bir semptomumda yok onuda geçtim yanyana çalıştıgım iş arkadaşımla sabah akşam beraberiz negatif çıktı.

Korktuğum favipiravir'den kullanan herhangi bi arkadaş varsa yeşillendirirse sevinirim kan pıhtılaştırması vs yapıyormuş beyin kanaması vs olma ihtimali varmış kulaktan duyduğum olaylar bunlar inanmak istemesemde moral bozuyor böyle duyumlar.



N
3 yıl
Yarbay

Şu videoyu dinle. PCR testinin %50 doğrulukta çalıştığını onlar da biliyor.

%50 doğruluk ne demek? Yazı tura atmak demek? %40 doğru deseler %60 yanlış olacak, yani test ağırlıklı olarak yanlış verecek.

En başta DSÖ'nün ve sağlık bakanının açıklaması var semptomsuz testin anlamı yok diye. Bu testin tek 1 anlamı kaldı : o da aşı olmayan insanlara eziyet edip aşıya zorlamak.

İsteyen Mehmet Ceyhan'ı dinleyebilir ( bizim söylediklerimize inanmayanlar) ne demiş PCR testi ile ilgili

https://twitter.com/hikmetkizil/status/1434888870693412874



W
3 yıl
Yarbay

Bir belirti yoksa ve kendini normal hissediyorsan bence ilaç kullanma.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.