Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
4779
Tıklama
0
Öne Çıkarma
corrupted item
D
10 yıl
Yarbay

vaal orb basılmıs item yada geme denir.

corrupted item de değişiklik yapamazsın. soket sayısı, soket rengi değiştiremezsin yada chaos orb gibi orblar ile statlarda oynama yapmazsın. artık bu item kilitlenir. bu sebepten iyi düsünmek lazım. bazen unique itemi sarı iteme dahi cevirebilir.

vaal orb basılınca her item corrupted olur. genelde rastgele etkileri olur. tabi bu etkilerde tahmin edilebilir secenektedir. mesela bir 1h silaha basılınca oluşacak secenekler bellidir. yada eldivene basıldıgında 5-6 secenekten biri olabilir. bazen de hic birsey değişmez ama yinede corrupted item olur.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
L
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

acıklamanız cok aydınlatıcı oldu verdıgınız bılgıden oturu cok teskkur ederım..




Bu mesajda bahsedilenler: @druen
L
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

corrupted item nedir arkadaslar bilgi verebilirseniz sevinirim

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



L
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

size buildim hakkında bır bılgı sormak ıstıyorum ozelden ama profılınız gızlı oldugu ıcın mesaj atamıyorum yardımcı olabılme ımkanınız varmı acaba?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @druen
D
10 yıl
Yarbay

profilimin gizli oldugunu bilmiyordum. ayarlardan da nasıl acılır bulamadım ama bu yazının 1 cm üzerindeki kısımda "PM"(üstte) i tıklayarak mesaj atabilirsin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 19 Haziran 2015; 8:42:38 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.