Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
760
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Core Station™ III | 8 Degree | 2-Yönlü-Sistem | Acilis: 12.08.2016
N
8 yıl
Er
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

[Acilis Tarih] 12.08.2016 (Cuma) saat 19:00 da



Hosgeldiniz Hosgeldiniz ve tekrardan Hosgeldiniz Core Station bölüm III'e.

Sayin Extraloob forum aylesi, mutlulukla size yeni versionlu Core Station III mantikli degisimlerle ve herkes icin esit bit oyun tanitmakta gurur duyorum.

Cogunuz Core 1'i ve Core 2 taniyorsunuz, ve simdi sorunuz neden Core Station 3'e ayak basalim? KOLAY, bu serveri topluluk yönetecek ve anketlerle sonuclunan updateler yapilacak, sacma sapan updateler veya herahngi bir oyun degisikligi olmayacak buna siz karar vericeksiniz anketlerde, oyundaki tüm oyuncular ankete katilabilir ve görüsünü paylasabilecek.

Ben version 1 ve 2'de hatalarimi ögrendim ve size söz veriyorum böyle hatalar birdaha tekrarlanmiyacak. Biz insaniz ve insanlar bazen hata edebilir, önemli olan hatalardan ögrenmek.

Su ana kadar söyliyebilecegim, bu versiona (3) gercekten cok calistik düzenli ve adil bir oyun olusturmak icin. Cok güclü olan Seal of Sun'lari oyundan cikardik ve yeni düzenli bir item olusturduk Seal of Ocean. Seal of Ocean silahlar 72 +3.5 gibidir, seal of ocean giysi esyalar +2 daha güclüdür normal düsen itemlerden ve seal of ocean takilar +3 daha güclüdür normal düsün takilardan. Umarim bu degisklik hosuna gidir ve adil bir oyun saglar.

Umarim eski core 1 ve core 2 oyunculari bu serverde görebilirim ve tabiki cok cok yeni oyunculari görmek bize büyük bir sevk verir.

Ben bu serverin sahibiyim oyundaki nickim (ToxicFog) hergangi bir sounda bana yazmaktan cekinmeyin, olabildigim kadar online olmaya calisacagim olmazsada bizim foruma kayit olup sorularinizi da paylasabilirsiniz hepinize tek tek cevap vermeye calisirim.

Size güzel ve heycanli oyunlar diliyoruz Core.


Website: Core Website
Downloads: Core Dowloads
Register: Register-Kayıt
Facebook: Facebook Page
Forum: Forum

Core Station III-Trailer

Dedicated server hakkinda.
Tabiki bizim serverimiz koruma altindadir ve en iyi sekilde silkroad oynu icin yapilandirilmistir, Intel i7, SSD ve güclü 64GB DDR4 ram oyunu lagsiz ve donma sorunu olmadan oynayabilmek.

Silk Alisveris hakkinda...
Silk alisverisleri ilk 20 kisi 80 olduktan sonra acilacaktir, baslangicta herkeste ayni sans olsun diye.

Core Station ekip hakkinda.

Su anda 2 kisiyiz biri ben ToxicFog (server sahibi) ve Shark oyunda ve forumda yardimcisi (support/moderator).

Bot kullanim hakkinda.
Birincisi olarak biz hic bir bot sorunu karsilamayiz bu tamamen sizin kullanim riski. Bizim icin önemli olan saglam bir oyun kurmak ve herhangi bir bot sorusuna cevap vermeyiz! Tabiki guild arkadaslariniza yardima sorabilirsiniz. Botunuz item npc'e satarsa yada item alamiyorsa, isilanma scrollu alamiyorsa yada yada alabilip vede kulanamiyorsa bu bir bot sorunudur server problemi degildir ve herhangi bir bottan olusan kayip karsilasmayiz.

Core Station oyun kurallari.



1. Irkçiliga Hayir.
2. Arkadasca davranmak.
3. Oyunda charakter, gold, item veya hergangi birsey kesinlikle gercek paraya satmak yasaktir. (siz yakalanirsaniz (herhangi bir sekilde(Global, PM veya by oyuncularin resim)) --> süresiz banlanirsiniz.)
4. Bot kullanmak serbest.
5. Hacked olan accountlar yada kayip edilmis sifrelere yardimci olamiyoruz! Sizin göreviniz bu accountlara sahip cikmak ve sifrenizi dagitmamakdir.
6. Bizim serverimiz uluslararasi'dir! Diyer dillere'de saygila karsiliyalim.
7. Coklu account yapmak forumda yasaktir.
8. Kesinlikle küfürlü konusmalarla global olsun tüm chat olsun karsiyiz!! (yakalanirsaniz --> 1'cisi = 48 saat-Chat-Ban 2'cisi = 7 Gün-Chat-Ban 3. --> süresiz account-block)
9. Kim basladiysa önemli degil itraz etmeye de gerek yok yakaladigimizda direk chat ban.
10. Cezanizi silmeyi dilemeyin. Biz herhangi bir cezayi silmeyiz!
11. Core-Crew oyunculara karsi spamm veya kavga etmeyin!
12. Eger yüksek satis yapacaksaniz (10b) üzeri Core-Crew yardim icin sorabilirisiniz! (eger kendi basiniza yaparsaniz: herhangi bir kayibi karsilasmayiz, bizimle beraber calisin bu konuda)
13. Kesinlikle hacks, bugs yada cheats kullanmayin!
14. Facebookdan full mesaj yollamayin! Bizim forumu serbest bir sekilde kullanabilirsiniz.
15. Destek, soru, öneri veya teknik sorunlar için bizim Foruma gönderebilirsiniz.
16. Online olabildigimiz kadar online olacagiz ama eger bir kac saat'de online olamiyor olsakda buna saygi gösterin, biz elimizden geldigi kadar online olmaya calisacagiz.
17. Bize global yollunda yada party message ile temas kurabilirisiniz, zamanimiz oldugunda tabiki sizinle temasa gireriz.
18. Lütfen sadece ''Core-Crew'', ''GM'' veya ''Support'' isimin önünde olan ekibimize güveniniz!
19. Baska söylentilere inanmayin! Core-Crew ekibimiz dogru sekilde calismaktadir ve herhangi bir item satisi yoktur.

Oyuncularin Hakki:
1. Tüm oyuncular esittir.
2. Küfür eden oyunculari sikayet edebilirsiniz! Screenshot -> Forum ekliyerek.
3. Bizim taraftan bir yanlislik olursa tabiki bunu düzeltmek hakkinizdir ve biz buna ilgileniriz.
4. Oyunculardan canavar calma yada partyden banlanma serberst dir bu bir oyun ayaridir.
5. Bize oyun hakkinda her hangi bir soru sorabilirsiniz ama oyunla ilgili sacma sapan sorulara zamanimiz yok.
6. Herhangi bir bug bulursaniz tabiki bize söyliyebilirsiniz bu bizim isimizi kolaylastirir.

Capture the Flag - Kurallar
Ne yazik ki hile sunucuyu korumak için Capture the Flag için bazi olaganüstü kurallar kurmak gerekli oldu.
Bu kurallari onaylayin lütfen:
1. Silver Coin elde edebilmek icin hile yapmak yasaktir! (ikinci carinizi sokup veya arkadaslarinizi anlasarak durmadan kesip)
2. Capture the Flagin diyer ekibinin kapinin önünde beklemek ve oyunculari kesmek yasaktir! (Kapinin arkasinda beklemek ve hemen kesmek)
3. Zerk kullanimi serbestdir!
Biz herhangi bir oyuncun hile yaparken veya baska oyuncu bunu bize gösterirse, ceza alacaksiniz!
1. kere Ceza: 7 gün-ban ve tüm Silver Coinlar sizden silinecektir.
2. kere Ceza süresiz-ban.


Core | Server Bilgisi

Maximum Arti (+):
Maximum arti (+11) bizim serverde.

Unique Saatleri:

Uniqueler her 4 saate bir gelir. (iSro Spawn saati)

Exchange Süresi:
Exchangede gecikme süresini ekledik, her 10 saniyede bir kullanabilirsiniz bunu exchange bug kullananlara önlem olarak ekledik.

http://i.epvpimg.com/dtmab.png


Global Chat gecikme süre ve kullanim Leveli:
Global chatleri her 30 saniyede bir ve level 20 üzeri kulanabilirsiniz.

http://i.epvpimg.com/keB2f.png


http://i.epvpimg.com/EShUb.png


PC limit:
Serverimizde PC LIMIT 2 dir, eger herhangi bir sorun yasarsaniz giremeseniz felan oyun dosyasinda bir dosya var isim "importand for hwid pc limit" onun icinde bir program var vcredist diye onu yükleyip calisir. Eger Virüs programinizda bir sorun yasarsaniz benimkisi AVAST bende sorun olmuyor ama bazeleri supermike.dll virüs olarak göriyor ama kesinlikle degil, siz bu supermike.dll virüs programiniza ''haric tutma'' ayarliyorsunuz, eger virüs programiniz bu supermike.dll hemen siliyorsa oyun dosya icinde bir dosya var "importand for hwid pc limi" onun icinde rar dosyasi var ve icinde supermike.dll vardir onu cikartip oyun dosya icine yükliyorsunuz ve virüs programinizi ona göre ayarlayin bu supermike.dll pc limit icin gerekli o olmazsa oyuna giremiyorsunuz.

Guild/Union siniri:
Daha dengeli oyun icin guild siniri 32 ve union siniri 3 yapmakta karar verdik. Siz Union baskani olarak iki guild daha ekliyebilirsiniz uniona.

Vigors:
Vigorlae tümünü serverden kaldirdik, bize sorarsaniz 8 degreede gerekmiyen bir item ve daha düzenli bir oyun saglar.

Silk saat basi:
Silk saat basi aktivlestirdik her ssate bir 1 silk alirsiniz bu level 80 olan karakterler icin gecerli.

Quest:
Tüm 8 degreede ise yaramiyan görevleri kapatik sadece 8 degree orjinal görevler mevcutdir.

Job Exp:

Job expleri bizim servere göre dengelendirdk, bizim job rateler 20x ona göre de cok cabuk level atlaniyor, bunu önlemek icin job expleri denge haline getirdik artik level 7 ye uglasmak icin daha uzun süre gerekmektedir. Job pet hayvanlarinda HP'leri de denge haline getirdik 8 degree ve Recovery kit (x-large) kaldirdik normal olan Recovery kit (small) ve Recovery kit (large) mevcutir.

Fortress:

Eski 8 degree zamanlardaki gibi tek Jangan Kale savasi vardir, Hotan ve Bandit kale savaslari mapdan kaldirilmistir, Kale savasi kayit etme zamani tüm cumartesi günüdür ve Kale Savasin baslangici türkiye saati ile 19:00 da dir.

Guild ve Job cezalar:
Bizim serverde guild cezasi yoktur, guild ciktiktan sonra 1 kere isinlanma yada oyuna yeniden girip her hangi bir guilde girebilirsiniz. Job ceza hakkinda orda 7 gün ceza vardir yani baslangicta istediginiz jobu iyi seciniz.

Info|Value
Server Cap|8 Degree
Race|Chinese
Mastery|300 (iSro)
EXP/SP Rates|3x
Item Drop Rate|1x (iSro Rate)
Gold Drop Rates|1x (iSro Rate)
Sos Drop Rate|1x (iSro Rate)
Alchemy Rates|0,5x (iSro Rate)
Job Rates|20x
Monster Respawn|2x
DDOS Protected|Yes
Exploits Protected|Yes



Core | Server Özellikler


Seal of Ocean
Seal of Sun ve Seal of Moon tümünü serverimizden kaldirdik, bize sorarsaniz seal of sun cok dengesiz 8 degreede ve tüm oynu bozuyor, güzel ve dengeli yeni bir tür getirmek icin biz ''Seal of Ocean''a karar verdik, silahlar (++) 72+3,5 yeni glowla tabi, accessory'ler +3 daha güclüdir son düsen itemlerden ve giysi +2 daha güclüdür son düsen itermlerden. Seal of Star (SoS) ve Seal of Ocean (SoO) normalce drop edilebilir moblardan, SoX düsme orani 0,5x. Seal of Ocean 2-Yönlü-Sistemdede elde edebilirsiniz (ayrintilar daha asada)).


Pet Sayfasi
Daha az kasmakta stres yasanmasi icin biz pet hayvanlarda 3 sayfa actik böylece yeterli yer stone, tablet, item icin olacaktir, Petinizi actiktan sonra tekrar kapatiniz ve birdaha aciniz böylece otomatik olarak petinizde 3 sayfa acilmis olacak.


Job Isimler
Eski silkroad sistemi job isimlere geri getirdik, herhangi bir job lige girerseniz misal (Thief,Hunter,Trader) job isminiz otomatikca karekterin ismi olur.


Mercenary's
Guild Mercenary's ger dönmüstür, eskisi gibi guild managerden alabilirsiniz, her 30 dakikada bir acilabilir.
Stone düsüs
Stone glowlari degistirik 11 degreedeki gibi artik glow olarak düser.


Elixir Renkli
Elixir düsüs renkleri degistirilmistir bu daha kolaylik saglar, Silah (sari), Taki (yesil), Giysi (mavi) and Kalkan (mor).

Force Skill Dengesi
Oyuna daha cok denge getirmek icin biraz skilleri düzeltik. ''Cure Therapy'' ve ''Force Cure'' simdi her 30 saniyede bir kulanilabilir önceden 0 saniyedi, su demeki artik her 30 saniyede bir debuff lari silebilirsiniz.
Ve yüzde 80% olasiligini skilleri yüzde 60%'a indirdik. Bu degikler oyuna daha cok denge getirir.
Otomatik-Giysi
Otomatik-Giysi sistemi eklemeye karar verdik cünkü bizim server rateler (x3) düsük buda size biraz kolaylik saglar. Level 11 olduktan sonra, Isinlanmaniz gerekiyor, isinlandiktan sonra setiniz sos +5 full blue olur.
Otomatik giyisi 1 ve 7 degree arasi calismaktadir.
Silk Scroll
Serverimizde silk scroll mevcutir item mall (F10), 50 silk scroll 50 silk'e ve 250 silk scroll 250 silk'e, bunlari silk ile alabilirsiniz ve gold ile satabilirsiniz. Alicilarda kolaylikla sag tiklayip isinlanir ve silk rakami otomatikca hesabiniza yüklenir.
Premium Silme Scroll ve Stat Sifirlama Scroll
Güzel bir oyun sergilemek icin premium silme scrollu ekledik bununla premiunuz biterse kolayca silebilirsiniz, 1 gün beklemenize gerekmiyor kolayca scrolla sag tiklayip silebilirsiniz. Bu scroll premium plus, normal premium, 100% exp yardimcisi, 60% exp yardimcisi ve normal altin eli siler. Ayrica Stat sifirlama scroll'da bizim item mall'da mevcutir, bu scroll sizin str ve int'i sifirlar ve siz tekrarden yeni verebilirsiniz. Bu scroll level 30 ve 80 arasi calismaktadir.
Pvp Sekil
Eski zamanlardaki gibi eski pvp sekilini geri getirdik, sag tiklayip pvp moda girerseniz eski cape'ler ger dönmüs olur avatarsiz.


Snow Shield
Birinci snow shield skill ''Snow Shield - Novice'' tüm oyunculara acilabilir (str/int), bu skill'e bir kulanim süresini ekledik önceden 2 dakkikaydi bunu degistirip 9 dakkika yaptik daha dengeli oyun saglamak icin str ve int'lerin arasinda, su demeki str karakterler snow shield kullanabilir ama her 9 dakkikada bir. Ikinci skill 'Snow Shield - Adept'' tek int ve hybrith oyuncular acabilir cünkü bu skilli acabilmek icin 190 Int gerekiyor. Bu degisiklikler daha cok denge getirir oyuna, str oyuncular her 2 dakkada bir snow shield'i acamaz, 9 dakka beklemek gerekiyor
Honor Academy Rank Kapali ve Magic Pop Kapatilmistir
Herkese adil bir oyun sergilemek icin (Pvp,Job,Fw) academy honor rank sistemi kapatilmistir. Magic Pop sistemi de kapatilmistr bizim server paraya bagli degil oyuna baglidir.
Npc's Kaldirilmistir
Gerekmiyen tüm NPC'leri oyundan kaldirdik (MagicPop, Battle Arena, Hotan Fortress Manager, Airship ticket satici etc.) bunlar gerekmiyor bizim serverde.
Alchemy Penceresi
Eski Alchemy penceresini geri getirmeye calistik eski zamanlarin hatirisina, Eski alchemy penceresi yüzde yüz calismaktadir herhangi bir sorunu yoktur.


Advanced Elixir Yoktur
Bize sorarsaniz advanced elixir silkroad'a tüm oyun dengesini bozmustur ve cogu kiside yüksek (++) olmustur, bunun yüzünden advanced elixirlerin tümünü kaldirdik.

Job Giysi & Pets
Eski Job giysiler (Special Identy Card, Red Flag, Black Devil Suit) geri Npc'e dönmüstir. Job hayvanlarinda NPC'deki resimler eskisne degistirilmistir.

Canavar Spawn
Herkes bilir 8 degree'de canavarlar cok azdi bizde buna önlem alarak canavar sayisini 2x katina yükseltik, sorunsuz bir sekilde kasabilirsiniz.


Premium's & Rudolph
Eski premiumlar geri dönmüstir, (Premium PLUS jangan grocery shop npc'de alinabilir) yüzde 10% stat'larla ve (Premium normal) bizim item mall'da 5% rate ile.
Rudolph also back in jangan stable for 250k usable above level 20.


Grass Walk Skill
Lightning'de moving speed skill yüzde 69%'dan yüzde 100%'e cikartik grass walk - speed (lighting) level 79, Bu lighning skill'i kulanan oyunculara daha adildir ve bu skill gereksiz kalmiyor.


Lucky Magic Powder & Jangan
Cogu itemler lucky powders, magic lucky powder, vehicle pets, Premium Plus, gold dragon flag gibi itemler tek janganda alinabilir fortress dolayinda.


Vehicle Pets Item Mall'dan NPC'e tasindi
Rudolph, tiger, ostrich ve daha cok petleri item mall'dan NPC'ye tasinma karari verdik bunlari artik gold ile alabilirisiniz silk yerine.
Spoiler: Resim

STR Unique & Unique Coins
Tabiki STR oyuncularimizi düsüniyoruz Unique Ranklarda, Title ve blue zerk'de sanslari olsun diye. 4 tane farkli STR Unique bizim serverde mevcutdir, (Tiger Girl STR, Uruchi STR, Isyutaru STR and (Flame Cow King STR level 80). Flame Cow King'in düsen itemler: 1x immortal 8 degree, 1x astral 8 degree and 10x unique coins, simdi sorunuz Unique Coin nedir? kolay bu coin türü size gerekmektedir premium PLUS, gold dragon flag ve daha fazla item alabilmek icin.
Spoiler: Resim

Map [M]
Bizim serverimiz 8 degree tek cin ve bu yüzden diyer sehirler haritada gerekmiyor Constantinople, Samarkand ve 11 degree sehiri Alexandria. Bu sehirler bizim haritada yoktur.

Damage ve Ressuraction Scroll
20% damage absorption, 20% damage increase, 60% resurrection ve 100% resurrection scroll'lari tümünü serverden kaldirdik 8 degreede sadece oynu bozuyor.


Glows
Bizim silah glowlar eski isro gibidir +9'a kadar. +10 ve +11 degisik glow vardir. +8'de de özel bir glow yeni silkroad'daki gibi.


Dresses
64 cesitli avatar bizim serverimizde mevcutir, baya bir secim vardir yani kolaylikla güzel bir karakter olusturabilirsiniz.


Purfication pill bug düzeltilmistir

Mbot purification pill bug'i düzeltik bu bugu artik kulanamasiniz.

8 degree immortal rengi
Immortal 8 degree taslarin rengi degistirilmistir ''yesilden'' ''maviye'' adil bir oyuna bakiyoruz ve bu yüzden scamm etmek isteyen oyunculara önlem aldik.


Dimension Pillar Kaldirilmistir
Rahatlikla kasabilmek icin Envy moblari kaldirdik oyundan zaten gerekmiyor 8 degreede.


Üst üste koyulabilecek Itemler
Güzel bir oyun icin tablets, stones, elixirs, pots ve powders üst üste koymayi ekledik.
Stacks:
-10.000x Arrow
-1000x Hp & Mp & Vigor
-1000x Universal Pills
-1000x Elixirs (Shield,Weapon,Accessory,Protector)
-1000x Tablets
-1000x Magic/Attribute stones
-1000x Pet abnormal state recovery
-500x Purification Pills
-500x Lucky Powders
-50x Drug Of Typoon
-5x Magic Lucky Powder


Core | 2-Yönlü-Sistem





Core I (Drop sistem) & Core II (Coin sistem) = Core Station III 2-Yönlü-Sistem. Cok düsündük coin sistem mi yapsak yada drop sistem mit yapsak, sonunda düsündük core 1 ve core 2 birleselim ve 2-Yönlü-Sistemi getirelim. ''Seal of Ocean'' itemleri simdi iki sistem ile elde edebilirsiniz yani 1. sistem bildiginiz drop sistemi tabiki düsük oranla(0,5x) ve 2. coin sistemi ile core 2 deki gibi, iki sistem de kolay degil ve bence bu sistem Core Station III icin en iyisi ve herkese adil.
Core Station 2yi oynamayanlar icin asada coin sistemi nasil calistigini ögrenebilirsiniz.
3 tane cesitli coin türü vardir, bunun 3nü toplamaniz gerekiyor ''seal of ocean'' elde etmek icin.
1. Iron Coin (jangan grocery shop tanesi 1b)
2. Silver Coin (''Capture The Flagde'' Silver Coin elde edebilirsiniz, her bir kill = 1 silver coin, capture the flag her 2 saate bir.
3. Gold Coin (Bu tür coinu Job yaparak elde edebilirsiniz (Trader, Hunter, Thief), kervani basariyla sonuclandirirsaniz (4-5*) be esyalari NPCe satarsaniz, oyundan cikip giris yapmaniz gerekiyor. Oyuna yeniden girdikten sonra Gold Coinlar otomaticke karakterinize yüklenir.

Gold Coin oranlari:
• Trader -> 5* star jangandan donwhanga = 2 gold coins. Jangandan to hotana -> 5* star = 3-4 gold coins.
• Hunter -> 5* Jangandan donwhanga = 1 gold coins. Jangandan to hotana -> 5* star = 2-3 gold coins.
• Thief -> 5* star = 6 gold coins.

• Anti-Cheat: Tabiki Anti-Cheat-Sistemi serverimizde mevcutur, bu sistem size jangan olsun donwhang yada hotanda job hayvan peti iceride kapatirmaz yani oyuncu cheat edecegini önler.

• Gold Coinslar takas edilmiyor.
• Gold Coin haftada 80 tane elde edebilirsiniz limit.
• Gold Coins toplamak icin level 80 olmaniz gerekiyor.
• Capture the flag level limiti 80, giris sadece level 80 ile olur.
Spoiler: Resim


Core | Donwhang Event Cave




Tabiki fazla para olmayanda ve serveri bu dolaydan destekliyemiyen arakadslarimizi düsündük ve Donwhang Cavei Donwhang Event Cave cevirdik. Bütün canavarlar EVENT canavarlarla degistirilmistir. Donwhang Event Cave level 80 ile giris yapabilirisniz.

Donwhang Event Cavedeki Canavarlar su itemleri düsürür:
• Reverse Return Scroll
• Global Chatting
• Instant Reuturn Scroll
• Copper Coin (NPCe satis = 5m)
Spoiler: Resim



Core | Blue Zerk -> Title sistem




Keyfli bir unique titel sistemi.
Uniqueyi öldür ve karakterine title al. 8 cesitli unique türümüz var (Tiger Girl, Tiger Girl STR, Uruchi, Uruchi STR, Isyutaru, Isyutaru STR, Lord Yarkan and Flame Cow King (Str)), her hangi bir uniqueyi öldürdükten sonra title ve mavi zerk elde edebilirsiniz, buna yapmaniz gereken unique öldürdükten sonra 2x Isinlanma sonra otomatikca title karakterinize gelir diyer unique spawn edene kadar. Diyer unique spawn ettignde baska bir oyuncu onu keserse sizden title otomatikca gider ve uniqueyi kesen oyuncuya yüklenir.

Itemler sunlar:
Tiger Girl | < Resime gitmek için tıklayın >
Tiger Girl STR | < Resime gitmek için tıklayın >
Uruchi | < Resime gitmek için tıklayın >
Uruchi STR | < Resime gitmek için tıklayın >
Isyutaru | < Resime gitmek için tıklayın >
Isyutaru STR | < Resime gitmek için tıklayın >
Lord Yarkan | < Resime gitmek için tıklayın >
Flame Cow King STR | < Resime gitmek için tıklayın >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.