Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
502
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çok ciddi Mobbinge maruz kalıyorum yardım
O
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba sağlık sektöründe satış ve pazarlama işindeyim. Kurumsal bir firmada çalışıyorum. Yeni müdür yapılan birisi başımıza geldi.İş durumda herhangi bir kötüleşme yok aksine iyileşme var . Yaklaşık 4 senedir bu firmadayım ve çok ciddi başarılarım var. Fakat adam sürekli benimle uğraşıyor. Sabahın köründe aradı daha mesai başlamamıştı bile açmadım. 8 kere aramış tam . Aradığımda ise öylesine sesine duyuyum diye aradım dedi . Arkadaşlarıma benim dedikodumu yapıyormuş. Yaptığı kişilerde bana söyledi. Kaç yıldır çalıştığım insanlar sağ olsunlar benden yana bir tavır sergilemişler. Bunu tazminatsız kovdurucam yok primlerini aldırmayacağım sürekli üstlere kötülüyorum gibi şeyler demiş. Adama da hiç bir ters hareketim yok beni herkes tanır. :Çok ilginç bir durumdayım lütfen yardım edin haklarım nelerdir ne yapmam gerek ?



E
3 yıl
Yüzbaşı

Merhaba,
Kendisiyle konuşmayı denediniz mi? Sorun bakalım sıkıntısı neymiş, nasıl giderebiliriz de, kahve içmeye davet et, birlikte sorunları ortadan kaldırmaya çalışmanızı öneririm.
Haklarınız konusunu bilmiyorum, bilen arkadaşlar bilgi vereceklerdir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.