Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
75
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çocuklar için Eğitim ve Dikkat Güçlendirme setleri Çocuk Akademi'de
C
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Çocuk Akademi

Çocuk Akademi’nin amacı; çocukların, her şeyden önce mutlu ve daima kaliteli zaman geçirmesine en uygun ortamı ve araç gereci tespit ve temin etmektir. Çocuğun eğlenirken öğrendiği; öğrenirken mutlu olduğu; keşfetmenin, problem çözmenin, sorumluluk almanın, tek başına bir şeyler yapabilmenin ona sağladığı mutluluk ve eğlence alanından sonuna kadar keyif alabildiği materyal ve metotlar hakkında ebeveynlere yol göstermektir. Çocuk gelişimine ve ebeveynlere verdiği hakiki destekle “Türkiye’nin çocuk portalı” unvanını sonuna kadar sürdürmektir.

Dikkat Güçlendirme Setleri
Oyun, çocukluk yıllarının ekmeği, suyu, havasıdır. Çocuklar varlıklarını oyunlar üzerinden kanıtlar, kendilerini oyunlar aracılığıyla ifade eder ve dünyayı yine oyunlar sayesinde keşfederler. Oyunun çocuk için bu derece vazgeçilmez olması, her türlü gelişim ve ilerlemeyi de yine oyun üzerinden gerçekleştirmesi sonucunu doğurur. Bu nedenle bilhassa ilk çocukluk yıllarında oyunu, eğlenceyi ve bilgiyi çocuğa bir arada sunabilecek materyallerden destek almak önemlidir.Dikkat güçlendirme seti olarak da bilinen eğitici etkinlikler sayesinde çocuklar oyun oynarken keşfetmenin, öğrenmenin ve algılamanın keyfini sürebilirler. Birbirinden yaratıcı etkinlikleri kapsayan bu eğitim setleri aracılığıyla çocuklar için yepyeni dünyaların kapısı aralanırken ebeveynlerin çocukları için alternatif etkinlik arayışları da son buluyor.

Web sitesi:https://cocukakademi.com/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocukakademi -- 22 Eylül 2020; 12:20:28 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.