Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
424
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CM Arama Sırasında Ses Yok
A
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Her şey çalışmasına rağmen ses karşı tarafa gitmiyor ve onun sesi gelmiyor.CM u yeni yükledim. Yani sorun yazılımsal.Lütfen yardım edin.Yoksa Samsung un hantal stock romuna geri dönmek zorunda kalacağım :(



A
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Lütfen yardım edin



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

-
9 yıl
Yarbay

Official CM sürümü mevcutsa ve siz unofficial bir sürüm kullanıyorsanız official sürümlere geçin. Zaten hali hazırda official sürüm kullanıyorsanız hep son nightly'leri deneyerek sorunun çözülüp çözülmediğine bakmanız lazım. Unofficial sürüm kullanıyorsanız CM'yi derleyen kişinin bu sorunu çözmesini bekleyeceksiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Abrkackl
A
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

offical mi trend plus için mi.Çalışan unofficalı bile çok zor buldum(arapça sitenin birinden ).Sonra geliştiriciyi buldum bir yerllerden zorla.Artık rom geliştirmeyecekmiş.http://galaxytrendplus.jecool.net/ sitesi geliştirecekmiş ama trend plus için ... S duos 2 için olanlar da oluyor ama aynı şey . Bir tane buldum lollipop extreme. Ne güzel dedim. Yükledim sonra yazanları okuyayım dedim. Bir baktım sim kartı algılayamıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @-forumber-
L
9 yıl
Yüzbaşı

hocam stock rom yükle sat birine git ikinci el galaxy s2 al babalar gibi kullanırsın bende vardı hergün yeni bi rom yüklüyodum ortalama fiyatları 250 tl s2'lerin trend plus'ı ezer geçer.ROM bulmak çok kolay gir xda'ye her yer galaxy s2 rom'undan ibaret :D.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.