Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
5780
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Clash of Clans Bölümü Genel Kuralları
H
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Şimdi söyleyeceğim kurallar aslında forumun genel kuralları olup, aradığınız şeyleri daha rahat bulabilmeniz, diğer kişilerin de sizin yazdıklarınızı daha kolay bulabilmesi ve bölümü mümkün olduğunca düzende tutabilmemiz için belirlenmiştir.


1-) EN ÖNEMLİSİ : Oyun ile ilgili bir soru sormadan önce forumda Arama yapınız. Bunun için sayfanın sağ üst köşesindeki butonlardan Arama Butonu'na tıklayınız ve aramanız gereken kelimeyi giriniz.

a-) Aradığınız konu ile ilgili birşey bulamadıysanız daha genel şeyleri aratın.

b-) Aradığınız konu ile ilgili gereğinden çok şey bulduysanız daha spesifik konuları aratın.

2-) Konu açmadan önce sizler için hazırlanan rehberleri okuyunuz. Rehber yeterli olmazsa konu açınız.

3-) Üyelere karşı seviyeli ve saygılı olunuz. Provoke edici, tansiyonu yükseltici, gerilimi artırıcı, karşı tarafı kışkırtıcı,aşağılayıcı, küçük düşürücü, küfür içerikli, küfür kısaltmalı mesajlar silinecek ve sahibine uyarı puanı olarak geri dönecektir.

4-) Forum, adı üzerinde fikirlerin paylaşıldığı, bilinmeyenlerin öğrenildiği bir yerdir. Bu durumu göz önüne alarak lütfen yeni katılan arkadaşlara yardımcı olun. Size sorulan sorulara lütfen anlayışla cevap verin ve sadece size sorulan sorunun yanıtını verin.

5-) MODLAR,ADMINLER,BÖLÜM DÜZENİ HAKKINDA AÇILAN HER KONU OKUNMADAN SİLİNECEK ve mesaj sahipleri gerekli uyarı puanlarını alacaklardır.

6-) Her türlü oyuna veya oyunun yapıcı firmasına yapılan hakaretler şahsa hakaret ile aynı düzeyde olduğundan size uyarı puanı kazandıracaktır.

7-) Güzel paylaşımlar, yararlı konular mutlaka rehbere eklenecektir.

8-) Üyeleri yanılgıya düşürecek şekilde asılsız haberler ve bilgiler paylaşmak kesinlikle yasaktır.

9-) Herhangi bir konuyla ilgili soru sormadan önce bölüm genelinde arama yapınız. Eğer sorunuzu karşılayacak bir konu mevcutsa yeni bir konu açmadan sorularınızı var olan konuda sormaya dikkat ediniz.

10-) Açacağınız konu başlıkları konuyla ilgili ve anlaşılır olmalıdır. Bunun dışında başlıkta tamamiyle büyük harf kullanmak , gereğinden fazla noktalama işareti ya da simge kullanmak yasaktır. Bu gibi durumlarda konu silinebilir.

11-) Konu içeriğiyle uyuşmayan gereksiz mesajlar atmak , sadece tek bir smile , +1 , takip , mesajım bulunsun , reserved gibi ve benzeri ifadeleri kullanmak kesinlikle yasaktır.

12-) Her türlü Hack, Hile, Bug vb. yasal olmayan konular açmak ve istemek kesinlikle yasaktır. Bu tür konuları açmak ya da istemek ceza sebebidir.

13-) Kişisel çıkar gözeten her türlü konuyla birlikte referans linkleri paylaşmak kesinlikle yasaktır.

14-) Forumun genel kurallarında olduğu gibi kişi veya kurumlara hakaret ve küfür içeren, rencide edici, aşağılayıcı mesajlar atmak kesinlikle yasaktır. Buna her türlü kısaltma ve sansür halinde söylenmiş küfürler de dahildir. Bu tür davranışta bulunanlar uyarı alacak ya da uzaklaştıralacaktır.

15-) Karşılaştığınız olumsuz bir davranış karşısında tartışmak/polemiğe girmek kesinlikle yasaktır. Bu tür bir davranışta karşınızda ki gibi sizin de ceza alacağını unutmayın. Bunun yerine şikayet sistemini kullanabilirsiniz.

16-) Forum kuralları gereğince silinen ya da kilitlenen konuyu ısrarla tekrar açmak kesinlikle yasaktır. Bu tür davranışta bulunmak ceza sebebidir.

17-) Herhangi bir oyun hakkında açılmış ilk konu, bahsi geçen oyunun Ana konusu olma özelliğini taşımaz. Konunun içerik olarak doyurucu nitelikte açılmış olması ve konu sahibinin, konusunun sürekli takipçisi olarak konuyu güncel tutması gerekmektedir. Anlaşmazlığa düşülen durumlarda, karar mercii yönetimdir.

18-) Bölümde diğer sitelerin reklamının yapılması ya da firmaların kendi reklamlarını yapması kesinlikle yasaktır. İlan niteliğinde yorumlar uyarılmadan silinecektir.

19-) Forum içinde ceza alırsanız, yeni bir nick ile foruma giriş yapmayınız. Aksi takdirde asıl sahip olduğunuz üyeliğinizin ceza süresi 1 hafta daha uzatmak zorunda kalırız. Bir sorununuz var ise Bolum Modlari ya da Forum Destek Ekibi 'nden yardim isteyiniz.(http://forum.donanimhaber.com/support.asp )

20-) Burada yazmayan fakat Forum Genel Kurallarına aykırı olan tüm kurallar ve yaptırımlar bu bölüm içinde geçerlidir.

Bu bölümü kullanan üyeler, bu kuralları kabul etmiş sayılır.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.