Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
2243
Tıklama
0
Öne Çıkarma
clash of clans bitti be usta(neden)
K
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

clash of clansın eski popileritesi kalmadı eskisi kadar oynanmıyor eskiden köyüme sürekli salıdırı olurdu ganimetleri ona göre koruyalım diye akla karayı seçerdik şimdi günlerce kalkansız duruyor hafta 1-2 saldırı ya oluyor ya olmuyor.Sohbetlerde bile az kişi var oyunu eskisi kadar oynayan yok. Neden peki noldu bu clash of clansa ?

şahsen benim firkimce keşke oyun sıfırlansa ve en baştan başlansa isterdim.






not: oyuna gelen saçma güncellemelerde cabası tabi mesela inşaatcı üssü. yıllarca köyümüze baktık ettik haliyle bi değişiklik olsun dedik güncellemeyle denizin arkasına yolculuk olacak dediler heyecanla dört gözle bekledik bide ne görelim yine bi köy. mesela benim için orda bitmişti çok heves kırıcı bi güncellemeydi.



P
5 yıl
Er

Kanımca bitti demek çok doğru olmaz. Ama evet eski tadı kalmadı. Sebebine gelince; Mesela ben başladığımda en son bb 10 vardı, sonra 11 geldi şimdi de 12. 11 geldiğinde demiştim ki, taş çatlasa 13 e kadar güncelleyebilirler. Çünkü artık haritada boş alan kalmayacaktı, bu yüzden de yeni binalar getiremeyeceklerdi. Ama dediğin gibi İnşaatçı üssü diye bir saçmalık getirdiler şu an orada en son bb 8 var ama muhtemelen o köyede b*ku çıkana kadar güncelleme vericekler. Sonuç olarak bence hala oynanabilir bir oyun, şu an için öyle çok az oyuncu kaldı gibi bir düşünceye de katılmıyorum açıkçası ama tabiki oyunun sonu gelmek üzere. Çok kalmadı en fazla 2 sene veriyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProPerSon -- 4 Mart 2019; 0:40:36 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Çavuş

Hala oynayıcı sayısı hatrı sayılır miktarda tabi ama nerde o eski tadı. Bence de bu oyunda en çok kötü etkileyen durum bu inşaatçı üssü mevzusuydu. O zamanlar büyük bir merakla dev bir yenilik beklerken böyle bir zırvanın gelmesi birçok kişinin hevesini kaçırdı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

4
5 yıl
Yüzbaşı

düşük kupada saldırı gelmez tabi 3000+ kupada dur saldırıları gör :D lig bonusu ve ganimeti koruma açısından 3000 kupa bb12 için suan çok ideal üstelik ölü köyde çıkıyor
3300 oldugun anda ölü köy gelmiyor ve sürekli sağlam saldırı yiyorsun
3000 altındada lig bonusu tatmin etmiyor



D
5 yıl
Er

Hocam senin köyde sıkıntı vardır benim köylerime hep saldırı oluyor :)
Bu arada youtube kanalıma abone olup merak ettiğin her şeyi sorabilir yada görmek istediğiniz içerikleri yazabilirsiniz.

https://www.youtube.com/channel/UC5VD1FHYiHTjzhTtXxCGiEg?view_as=subscriber



J
5 yıl
Teğmen

Valla bana günde 5 kişi dalıyor belki sende sorun vardır .d


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
5 yıl
Yarbay

günde beş kişi mi, bana saatde beş kişi dalıyor. puan yükseltmede merdiven olarak kullanıyorlar. depolar dolu görününce, toplayıcılar da dikkat çekmeye başlıyor. bu sefer herkes goblin ile yoklama çekiyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @PeakyBlinder
S
5 yıl
Yarbay

Cevaplar yanliş cevap Pubg çıktı clahs öldü.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 yıl
Onbaşı

bende bb 12'de bıraktım bırakma sebebim artık yeniliklere uyum sağlayamadım hele şu klan puanları olayında kıl oldum kapıştığım arkadaşım vardı ufaktan atışıyorduk.. adamın klanı cayır cayır puan kasıyor ancak ben kasamıyorum çünkü klanımdaki çoğu inaktif uğraşamadım açıkcası



P
5 yıl
Binbaşı

Play store'da binlerce oyun var ama ilgimi çeken sadece CoC. Defalarca KB7 ve 8 yapıp sattım, oyuncusu çok olduğundan satması da kolay. Başka böyle geliştirilip satılabilecek oyun var mı bilmiyorum, önerisi olan varsa söylesin :)

Ama Bu kadar geri planda kalması iyi değil. Onlarca yeni oyun var, ilgi oraya kayıyor. Bir de 2. köyü açmaları çok büyük hata oldu ama her şeyin bir sonu var maalesef





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 14 Nisan 2019; 23:30:46 >

L
5 yıl
Yüzbaşı

oyun kısır döngüde ilerliyor

Askerlere güncelleme geliyor belli bi süre sonra savunmaya geliyor sonra tekrar askerlere sonra tekrar savunmaya..
Yapılan yeniliklerde kullanıcıyı oyuna bağlamak adına yapılıyor, kullanıcının oyundan keyif alması için değil.

Clan oyunu tamamen supercelle amelelik, yeni çıkardıkları zımbırtıda öyle. Clan liginde adalet yok, kupa kasarsan biraz keyif alırsın ama onun için sıralama istiyorsan günde 17-18 saatini ayırman gerek.

500 liraya full köyümü sattım bi kaç gün önce, alan keyifle oynar umarım ama ben keyif alamıyorum artık 😊



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Çavuş

Bende 24.04.2019 tarihinde bu oyuna başladım, başlangıç keyifli oldu. Bakalım devamı nasıl gelecek :)



M
5 yıl
Yüzbaşı

Mesajlari okuyunca cogunuzun oyunun gercek altin caglarini gormedigini fark ettim. Yeni koy gelince bitti vs yazmissiniz. Oyunun altin caglari 13-14-15 yillariydi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.