Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
28
Cevap
1542
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: CİVİC ELEGANCEMİ S40 MI (2. sayfa)
H
13 yıl
Yarbay

Yazılanlara katılıyorum ve birkaç yazılmayani da ben yazayım.

Ilanları inceleyemeden yazıyorum hatırlatayim.

Civic de çok güzel araçtır.

Ikinci elinin hızlı ve değer kaybının az olması, içinin genişliği, otomatik vitesi, ilk alım maliyetinin daha düşük olması (herhalde) ve sunroof olması avantajları.

S40 ın arka koltuk baş mesafesi de sıkıntılı.

V50 de düşünebilirsiniz zira onun içi daha geniş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
13 yıl
Yarbay

Hem yakıt hem yol tutuş hemde ses konusunda volvo çok önde civic den.
Kesinlikle S40 tercihim olurdu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

civicyi daha çok düşünüyodum ama yorumlardan sonra s40 yattı kafama birde d yerine d2 al demiş bir arkadaş arsındaki farklar nedir acaba birde en full olanı pahalı geldi bana sınırları zorlayacağım bakalım artık yorumlar için teşekkürler herkeze


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
13 yıl
Yarbay

S40 ezer,hem de öyle bir ezer ki...Civic'in tek artısı dış ve iç dizayn olabilir(Ki bana göre her iki kategoride de S40 üstün).Focus'un sevdiğiniz yönlerinin S40'ta da o zevki yaşattığını farkedeceksiniz.S40,Focus'un kalitesi yükseltilmiş halidir diyorum kısaca.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl
Yarbay

Bende S40 diyorum çünkü Volvo'nun sağlamlığı zaten ortada anlatmaya gerek yok performans konusunda tabiki honda civic üstün bg olarak ancak bu performans tabiki benzinde binmek kaidesiyle geçerli LPG taktırıpda uğraşıp rezil olmaya gerek yok diyorsanızki ben benzinde biner(ki LPG taktırcam demişsiniz)bence LPG'li bir araca binmeye gerek yok dizel varken Volvo varken bence honda tercih sebebi olamaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
13 yıl
Teğmen

ben s40 sahibiyim sık sık arkadaşımın civic ine binerimi, onunki otomatik vites lpg li. bu haliyle s40 performans olarak civicten daha iyi.

malzeme kalitesi olarak s40 kesinlikle önde.

civicin süspansiyonları daha yumuşak şehir içinde daha rahat edersiniz.

tüketim olarak benm aracım şehir içinde ortalam 6 7 litre arası yakıyor, arkadaşımın civic te ort. 6.6 gösteriyordu uzun yol varmıdır bilemiyorum içinde.

iç ferahlık olarak civic kesinlikle önde aracın içi s40 a göre geniş.

şimdilik aklıma gelenler bunlar, zamanında 0 civic almaya niyetlenmiştim 2. el s40 aldım.

edit: bu arada d2 112 beygir 270 tork yanılmıyorsam normalleri 109 beygir 240 tork, normallerinin drive leri var onlar daha az yakıyor. benimki düz 109 luktan. alcaksanız düz 109 luk almayın bencede bunun içinde 2008 ve üstü bakmanız lazım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.g.t -- 6 Temmuz 2011; 19:45:40 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Yarbay

Her ikisi de kaliteli araç. Tercihim tartışmasız dizel olan S40 olurdu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl
Binbaşı

Bu ikisi arasından tercihim dizel s40 olurdu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Yüzbaşı

Honda güzel araba alınabilir ancak aralarında gerek yıl gerek km gerekse fiyat olarak büyük bir fark yok hem hava hem konfor olsun istiyorsanız volvo düşünülebilir honda da da hava ve konfor var o sebeple ikisi arasında seçim yapmak zor ama volvonun hondaya oranla daha tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.