Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3005
Cevap
250942
Tıklama
17
Öne Çıkarma
YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ)
G
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Citroën'in C3 Picasso modeli yerine çıkardığı C3 Aircross,2017 Kasım ayında Türkiye pazarı için satışa sunulacak.

C3 Aircross,410 litrelik bagaj hacmi,sörf tahtası sığabilecek kadar uzun dingil mesafesi ve Citroën Advanced Comfort çerçevesinde konfor seviyesi yükseltilmiş süspansiyon ve koltuklarıyla sınıfında iddialı olmayı başarıyor.

Citroën C3 Aircross,kablosuz telefon şarj edebilme,Start&Stop,Head-up Display,ileri-geri hareket edebilen arka koltukları gibi özellikleriyle sınıfında dikkat çekiyor.

Hız limit panolarını okuyabilme,aracınız kaybolduğu veya çalındığı zaman GPS işlevi gören,kaza öncesi ve sonrası kayıt yapan 16 gigabyte (GB) hafızaya ve Full HD çözünürlüğe sahip Citroën ConnectedCam araçta sunuluyor.

ConnectedCam ile aracınız sürüşte kayıt yaparken her türlü yerde video ve fotoğraf çekebilirsiniz.

Arka koltuklarda izole olabilmeniz için kapı camlarına yerleştirilmiş perdeler önemli detaylar.

%15 veya daha az/fazla eğimlerden aracınızın tekerleri kilitlenmeden veya kaymadan inebilmenizi sağlayan Hill Assist Up Descent araçta sunuluyor.

SUV olduğunu vurgulayan kar,kum gibi yol modları C3 Aircross'ta yerini almış.

Dış tasarımda gördüğünüz gibi C3'ten tanıdık olduğumuz çamurluklardaki plastikler SUV olduğunu gösteriyor iç mekanda ise Citroën'in yeni modellerindeki imza niteliğindeki Citroën Advanced Comfort çerçevesin de yumuşatılmış koltuklar sizi sarar nitelikte.

Dünya otomotiv pazarında kararlı bir şekilde artan SUV satışları markaları Cross-Over ve SUV yapmaya niyetlendiriyor bir KOMPAKT SUV olan Citroën C3 Aircross Kasım'da geliyor.



C3 Aircross motorlar

Benzinli:
1.2 82 HP Atmosferik(VTi) Puretech
1.2 110 HP Turbo Benzin Puretech
1.2 130 HP Turbo Benzin Puretech


Dizel:
1.6 100 HP BlueHDi Turbo Dizel
1.6 120 HP BlueHDi Turbo Dizel

C3 Aircross donanımlar :

Bazdan doluya ;

Live:
Feel:
Shine


Ses yalıtımı : C3 Aircross'un ses yalıtım fitilleri D segment Citroën C5 ile aynı,hortum lastik fitil ve halı fitillerden oluşuyor.(Kapı lastiğine ek olarak.)

İç mekanda direksiyon C3 ile aynı,göğüste ve kokpitte kaliteli malzemeler kullanılmış.

Oval hatlardan oluşan kokpitte fırçalanmış ve desenli aliminyum tarzı malzemelere ek olarak deri döşemeler var.

Markanın DNA'sına ve Citroën Advanced Comfort® programına uyum gösteren C3 Aircross SUV, Citroën'in tüm teknik uzmanlığından yararlanarak size optimum yolculuk konforu sunuyor.

Tüm olumsuzluklar bir kozanın içindeymişçesine filtrelenerek, her yolculuğun her zaman daha keyifli olacak bir yaşam deneyimine dönüştürülmesi hedefleniyor. C3 Aircross SUV'un referans kabul edilecek konforunun başlıca unsurları şöyle sıralanıyor:

+geniş ve rahat minderler sayesinde koltuk konforu
+tüm sürüş koşullarında Citroën'in kıstas kabul edilen türde süspansiyon konforu
+özenli akustik sayesinde yalıtım konforu.



Fotoğraflar ve gövde renk kombinasyonları :



< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 4 Mart 2021; 13:55:14 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Herkese Merhaba,
 
C3 Aricross'la iki haftamı doldurdum ve yaklaşık 500km yaptım. Araçla ilgili bilgi vermeden otomotivin hem hobim hem işim olduğunu ve yaşımın 50 olduğunu belirmek is...
Yoruma Git
Yorumun Devamı NOBUAT - 3 yıl +18
araçlarını teslim alan arkadaşlara hayırlı olsun.

bugün biraz daha kullanma fırsatı buldum aracı (1.2). araçlarla aram pek olmadığı için diğer incelemeler gibi ayrıntılı konuşmayacağım. ancak benim gibi çoğu teknik ifadeleri hiç bilmeyen, hiç de öğrenmeyecek insanlara belki bir faydam olur. :)

ses sistemi hakkında ben bir olumsuzluk hissetmedim. hisseden arkadaşların kıyas yapabileceği farklı deneyimleri olabilir, ancak benim işimi fazlasıyla görüyor. aşırı sesli bir şeyler dinlemeyi de sevmediğim için belki de. hatta bana fazlasıyla iyi bile geldi. aracın ses sisteminden büyük beklentileriniz yoksa bence yeterli gelecektir.

navigasyonu hiç kullanmadım, doğal olarak kendi telefonumdan bağlanıyorum. ancak aracın navigasyonunu da bir ara deneyeceğim.

direksiyon çevresindeki ekran kontrol tuşları bana çok kullanışlı geldi, c5a kiraladığım zamanlarda pek kullanmaya çalışmamıştım ancak şimdi öğrenme ihtiyacı hissettim.

hız sabitleme bölümü bazı arkadaşlar için kullanışsız gelmiş, bana kullanışlı geliyor. c5a ile aynı sistem, belki alıştığım içindir. alışınca size de kullanışlı gelir bence.

aracın konforu beklentimin çok ötesinde. açıkçası 3 yıl kadar önce c4 kiraladığımızda citroen'den hiç memnun kalmamıştık, ama c5a denk geldiğinde fikrimiz tamamen değişmişti. elbette c5a konforu yok, ancak işyeri aracı clio 4 üzerine muazzam geldi aracın çukur/tümsek geçişleri.

yorumları okuyorken farketmiştim, özellikle düşük vitesteyken aracın biraz titrediği söyleniyordu. 2. viteste düşük devirde yokuş çıkarken hissettim. burada okumamış olsaydım ömrümde hissetmezdim ama. hiçbir rahatsız edici yanı yok.

şimdi hatırlamaya çalışıyorum, vites geçişini bugüne kadar hissetmedim bile. gerçi böyle şeylere kesinlikle dikkat etmem zaten, aşırı rahatsız etmediği sürece üzerine düşünmem de. ancak eat gerçekten başarılı geldi bana.

direksiyon inanılmaz akıcı geliyor.
Yoruma Git
Yorumun Devamı hashus1099 - 3 yıl +9
Son baston puset sığmadığında, son valiz dışarıda kaldığında 350 litre bagajı küçük olduğunu anlayacaksınız 😆
Yoruma Git
Last Troll Bender - 3 yıl +7
M
7 yıl
Yarbay

mail gelmiş bana, c3 aircross için talep topluyorlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

60'tan başlasın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Master_Evil
F
7 yıl
Yarbay

C3 Picasso'nun da navigasyon, dijital klima, vb bir sürü ekipmanının kırpılmış hali ülkemize geldiği için bu modelin de HUD, kablosuz şarj, dijital klima gibi bir sürü donanımı olmadan ülkemize gelmesini bekliyorum. Hadi ÖTV dilimine girmesin diye fiyatı kırpmaya çalışsalar anlarım ama fiyatı da yüksek olup eksik donanımla giriş yaparsa hiç şaşırmam.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sanmıyorum hocam C3 Fransa ile aynı şu an.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Father Torque
M
7 yıl
Yarbay

donanım olarak çok dolu araba, 100lük dizel 11.5sn, 120lik dizel 9.8sn 0-100ü var, dizellerde otomatik yok şu an



L
6 yıl
Binbaşı

Bugün bayi de gördüm tipi çok hoşuma gitti ama kapalıydı girip bakamadım, inceleyen var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
6 yıl
Binbaşı

Bugün lansman yapılmış, fiyatlar açıklanmış:

< Resime gitmek için tıklayın >



G
6 yıl
Yarbay

Güzel araba doluluğa göre fiyatı gayet iyi



G
6 yıl
Yarbay

c3 aircross için bayiye gittim. Bayide 1.6 düz vites olanı ellerinde olduğunu otomatik vites için sadece 1.2 turbo motorlu 6 ileri vitesli modeli olduğunu onunda mart nisan ayı gibi türkiyeye geleceğini şuan hiçbir bayide olmadığını belirtti. Araca gelecek olursak araç muhteşemmm ben video ve resimlerden ufak birşey bekliyordum ama bizim 500l kadar yada biraz daha büyük adam 500lden büyük dedi. Bagajı bizim 500l bagaj kadar arka kolduklar hareketli ve aracın içi bayağı geniş bizim 500l gibi aracın en güzel yanı apple carplay özelliği yani apple ekranını aracın kocaman ekranına yansıtıyor ve o dokunmatik ekranda dokunarak herşeyi yapabiliyorsun bildiğin iphone ekranına dönüşüyor ayrıca apple iphone için kablosuz telefon sarj yeri var telefonu sadece oraya bırakmak yeterli oluyor. Grip kontrol ile kar yağmur yokuş sis vs seçenekleri arasında seçip kullanınca araçta o moda geçiyor. Hangisini anlatayım bilemedim. Fiyat olarak şimdi birşey söylemelerinin doğru olmadığını o dönemdeki kura bağlı fiyatın değişeceğini söyledi valla ellerinde 1.2 otomatik vites olsaydı oracıkta hemen alacaktım. Araç süper olmuş muhakkak gidip görün.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

G
6 yıl
Yarbay

2018 model c3 aircrosslara 10.000 tl gibi zam gelmiş hayırlı olsun. Marta az kaldı bakalım heyecanla bekliyorum.



J
6 yıl
Er

Citroen ile içli dışlı biri olarak Tam donanımlı gelmeyen 120 bin civarındaki c3 aircrossların ülkemizde ciddi anlamda satmayacağını düşünüyorum. Alacak olanlar minisuv seven avukat doktor mühendisten ötesini geçmez..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
6 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Jake

Citroen ile içli dışlı biri olarak Tam donanımlı gelmeyen 120 bin civarındaki c3 aircrossların ülkemizde ciddi anlamda satmayacağını düşünüyorum. Alacak olanlar minisuv seven avukat doktor mühendisten ötesini geçmez..
citroengaraj tişörtlerinden yolla bana hocam



T
5 yıl
Yarbay

konuyu canlandırayım ,1.2 pure eat6 feel almayı dusunuyorum ,hazır otv falan fiyat alan veya kullanan varmı ?



S
4 yıl
Yüzbaşı

aircross c3 2020 live avrupa paket kullanıyorum. sorularınız olursa yardımcı olurum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: salserol

aircross c3 2020 live avrupa paket kullanıyorum. sorularınız olursa yardımcı olurum
Ben de almayı planlıyorum.2017 model Peugeot 208 1.2 puretech eat6 tam otomatiğini kullanıyorum. Sanırım bu C3 aircross'ta da aynı şanzıman var. Genel düşünceniz nedir, ben benzinli 1.2 puretech 130 bg olan ile ilgiliyim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Yüzbaşı

benim aracım maalesef 6 ileri manüel. Avrupa paketi sadece manüel vites olarak geldi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
1
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: salserol

benim aracım maalesef 6 ileri manüel. Avrupa paketi sadece manüel vites olarak geldi
Üstadım hayırlı olsun öncelikle. Ben de aynı aracı aldım. Yalnız aklımda bir soru var. Bendeki araçta ön cam suyu camın alt seviyelerine çarpıyor ve ara ara kesik kesik gönderiyor suyu. Gerçi yine de silecekler suyu bütün cama dağıtıyor ama bilemedim. Aracı yeni almışken eğer ön silecek pompası veya nozzlelarında bir arıza varsa erkenden değişim yaptırayım diyorum. Şimdi direk servise gitsem bayide araç da olmadığı için normal diyip gönderirler diye çekiniyorum, o yüzden sizdeki araçta ön cama su sıktırıp bunu aracın içinden çekip buraya yükeleyebilir misiniz?



S
4 yıl
Yüzbaşı

selamlar. bende de öyle ilk atışı direkt silgeç kollarının üstüne yapıyor. kollar hareket etmeye başlayınca su canlara yayılmaya başlıyor. fırsatım olursa video çekmeye çalışırım. sisin andrioit aut ve mirror link ile bir tecrübeniz oldu mu ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
4 yıl
Yarbay

selam.
aracı kullanan kimse yok mu? internette neredeyse hiç yorum yok, meraklandırdı bu durum beni.
benzinli otomatik modeli ilgi çekici duruyor. kullananlar varsa yorumlarını yazarlarsa sevinirim.

özellikle kredi mevzusunda.


Bu mesaja 1 cevap geldi.