Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
252
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cimer'e ihbar hakkında bilgi almak istiyorum
M
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Şimdi arkadaşlar başımızda gürültü problemi mevcut. Kısa bir özet geçmem gerekirse, sokağımızda gece 3'e 4'e kadar yüksek sesle konuşan, küfür eden insanlar mevcut. 
Çare olarak Cimer e başvurmayı düşündüm. Fakat bu görgüsüzler bizim sokakta oturmuyor. Sırf zevkine 3-4 kişi bizim sokakta toplanıp yüksek sesle gece vakti konuşuyorlar. Konuşma ve kahkaha sesleri bizim evin içinde yankı yapıyor resmen. İn kendin konuş diyebilirsiniz ama emin olun ki laftan anlamayan insanlar bu tipler. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır, sizin de günlük hayatınızda denk geldiğiniz tiplerdir eminim.

Neyse ben bunu Cimer'e ihbar etmek istiyorum. İhbar etmek istediğim kişilerden birisinin adını ve soyadını biliyorum, ama nerede oturduğuna dair bir bilgim yok. Ayrıca elimde gürültülere dair ses kaydı da mevcut. Yani o kişinin sesi olduğuna dair %100 eminim. Şimdi ben bunu isim ve soyisim ile şikayet etsem, kanıt olarak o ses kaydını koysam bir sonuç alabilir miyim sizce ?



S
4 yıl
Yarbay

Polisi aramayı deneyin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Yarbay

polisi arayın hocam, ısrarla arayın, her gece arayın hatta. o embesiller bi yerde dayanamayıp polise,atar yaptıkları an, bitmiştir



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.