Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
250
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çift anadal konusunda
P
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar. Ben şuna bir vakıf üniversitesinde tam burslu siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler okuyorum. Maalesef lise hayatım berbat geçtiği için yanlış alan seçimi yaptım. Oldum olası çizime sanata mimariye ilgim var. Çevredekilerin de baskısıyla bu sevdadan vazgeçtim hukuk için çabaladım olmadı maalesef. Şimdi okulda çift anadal seçeneğim var. Ortalamam 3,46 muhtemelen kabul edilirim ancak ben ne yapacağımı bilmiyorum. İç mimarlık ve çevre tasarımına veya hukuğa başvuru yapacağım. Hukuk olursa açıkçası sırf prestiji için okumuş olcam. İç mimarlık okusam da işsizlik ihtimali var ama bu işi yaparken çok severek yapacağıma eminim. Ne yapmalıyım sizce?



G
3 yıl
Yüzbaşı

Üniversiteye göre değişir. Üniversiten hangi bölümde yetkinse bence o bölümü seç. Bu seni ileriki hayatında öne geçirir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Bugün açıklandı ikisine de kabul almışım. Hala kararsızım ancak sanırım hukuk seçeceğim. Başkent üniversitesindeyim bu arada.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @GenelKültürAbidesi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.