Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1280
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Mitsubishi Space Star izlenimlerim (Önyargılarınızı yıkacak)
V
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: selim82

quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar


quote:

Orijinalden alıntı: selim82

bizim micrada kullanılan plastikler sert. kalite algısı zayıf.mitsubishinin içinin daha yumuşak malzemeden olduğu garanti fakat araba kullanırken en önemli şeylerden biri direksiyon çünkü %90 temas orada. lüks algısını en iyi veren yerde bence direksiyon . o güzelim araca symbol direksiyonu gibi direksiyon bence zayıf kalmış.onun dışından çok donanımlı bence.

Direksiyonun fonksiyonel olmaması bence çok önemli değil. Zaten iç hacmi belli bir araç. Orta konsola erişim kolay. Ama direksiyonun deri olmaması alışmak zor. Direksiyon sert değil, ortalama yumuşaklıkta. Ama simitin ele gelişi konforsuz.

Ben araçta 3960 km'deyim. Dört bin km'dir sorunsuz kullanıyorum. Memnuniyetimde de hiçbir değişiklik yok. Eksikliklere alıştım. Giderebildiğim küçük eksiklikleri de gideriyorum. Örneğin Çin'den aldığım kol dayama geldi, montajını yapım. Fena da olmadı. Fotoğrafları paylaşırım.

araç hafif birde cvt şanzıman ile çok iyi tüketim yakalarsın . 4.1 lt ile ankara bursa 92 km hız sabitleme ile geldim (klima açık ) space star 900 km ninde altında
çok az tüketir.

aracım 3000 km civarında fakat 90 km yi hiç geçmeden aracı hiç zorlamadan ne kadar yaktığını görmek istediğimde yol bilgisayarının gösterdiği değeri en fazla 5 litreye kadar düşürebildim gittiiğim yol 150 km kış şartları kalorifer açık sizin bu değeri yakalamanız nasıl olmuş merak ettim



K
9 yıl
Yarbay

Cevabı kendiniz söylemişsiniz "kış şartları kalorifer açık "



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @veysim47
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.