Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1025
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya
H
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bütün sayfaları okuma fırsatım olmadığı için son bir kaç sayfaya göz gezdirdim ama tam olarak sorularıma cevap bulamadığım için sormak istiyorum. daha önce sorulan sorular ise şimdiden özür dilerim.
evde bosch 8kg çamaşır makinesi var. bu yüzden kurutmayı da 8kg düşünüyoruz. ben en son baktığımda ki bir kaç sene oluyor aynı marka kurutma makinesi alınmazsa üst üste konulmaz diye bir şeyler okumuştum. bu hala geçerli ise şu an düşünmüyorum ama ileride üst üste konulursa diye bosch bakacağım. modellere baktım, burada tavsiye edilen WTW86260TR bir de WTY86800TR modelleri var. biri zaten sanırım diğerinin yenisi gibi tam bilemedim. bunun dışında tavsiye edebileceğiniz var mı? fiyat da 2000-2500 arası olabilir. 3000 e çok harika bir makine olduğuna kanaat edersem yaklaşırız.
eğerüst üste koymak için başka marka olur deniyorsa siemens ya da başka tavsiyeniz olur mu? electrolux vs?

bir de makine büyük ihtimal ebeveyn banyosunda duracak yani yatak odasının içi gibi bu açıdan ne kadar sessiz olursa o kadar iyi. ayrıca yakında bir akrabam arçelik a++ aldı modeli şu an unuttum ama kırıştırıyor diyorlar,yeni kullanıyorlar belki daha programı tam keşfedemediler. bu açılardan bosch nasıl? bir de ısı pompalı ve yoğunlaştırmalı aynı şey mi değil mi? bayiye gidince özellikle neye dikkat etmeliyim ? ya da bu ana hatlarda beni aydınlatabilecek bir sayfa linki var mı? şimdiden bilgi verecek olanlara teşekkürler.



L
9 yıl
Binbaşı

3000 lere çıkabiliyorsanız ,çamaşır makinesini de devreden çıkarıp kurutmalı çamaşır makinesi alın..öbür türlü hem çok yer kaplıyor hemde çamaşırları yıkadıktan sonra çamaşır makinesinden çıkarıp kurutmaya koymakla uğraşmayın

kurutma makinesi ne kadar doluysa o kadar kırıştırır

pompalının farkı klima gibi gaz var içinde,elektrik tüketimi daha az oluyor

marka modele çok takılmayın ,zamanında kendime elektrolux un en pahalı kurutma makinesini annemlere de hooverın en ucuz kurutmalı çamaşır makinesini aldım.. kurutma konusunda hiç farkları yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

kurutma ve çamaşır bir arada istemiyorum. ne servislerden ne kullanıcılardan iyi şeyler duymadım. bir de 8 kg yıkayıp 3-4 kg kurutuyorlardı ben makine bakarken, hâlâ öyleyse bana mantıksız geliyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Yarbay

Hooorrttt
Şu sıralar grundig gdh kurutucular baya bir popüler. Fiyat performans ürünü olarak rağbet görüyorlar. Benim merak ettiğim cevap gelir mi bilmem ama bende bosch marka çamaşır makinesi var. Bunun üzerine kurulum yaparlar mıki?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
3 yıl
Yüzbaşı

arçeliği aradım yapmıyorlar.
arçelik beko grundig 3 üde arçeliğe bağlı koç grubu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @matador_mirkhan
M
3 yıl
Yarbay

Hepsiburadada yorumlara bakıyordum. Birisi siemensin üzerine yaptırmış. Uymuş. Serviste şaşırmış uyum gösterdiğine vs. Ücretsiz yapmışlar.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @xxiii
X
3 yıl
Yüzbaşı

arçelik müşteri temsilcisini aradım başka marka üzerine servisimiz kurulum yapmıyor dedi.
direk servisle görüşmek lazım. belki yapalım abi der bilemiyorum




Bu mesajda bahsedilenler: @matador_mirkhan
H
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bosch Siemens profilo bir ama Grundig arçelik le bir diye biliyorum muhtemelen uymaz diyeceklerdir bir aparattan bahsediyorlardı ben ürünü alırken ama almadım bilemiyorum. Kurutmayı balkona yerleştirdim üstüste koyacak yer banyoda olmayınca



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.