Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1372
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: 2014 PHİLİPS 3DTV[9809-9109-8809-7909-7809-6809/8109-7109-6609-6589-6559-6409-6309-6109
C
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: survivor999

Merhaba,
2 hafta önce 55PUS7909 modelini internetten aldım. Servis kurulumunu yaptı. Genel itibari ile 2 haftalık izlenimlerim;
-Görüntü çok mükemmel.
-3d yeçevirme düşündüğümden çok iyi.
-3d filmler düşündüğümden çok iyi
-3d seyrederken, gözlüklerden dolayı 4 kişilik ailemizde 7 yaşındaki küçük kızım dahil kimsede baş dönmesi, baş ağrısı v.b. durumlar meydana gelmedi.
-Kumanda, kumanda ve klavye olarak iyi, mouse olarak sanırım brazalışnmak gerekiyor, veya uygun fiyatlı touchpad li klavyeler alternatif olarak alınabilir. ben şuana kadar gerek duymadım.
- Ev sinema sistemi ile kullandığım için kendi sesi ile ilgili bir şey söyleyemiyorum ama ev sineması ile HDMİ portundan bağlı olduğu için ARC özelliği ile televizyon ev sinemasını otomatik tanıyarak sesi aktarıyor. televizyonu kapadığınızda ses sistemi de kapanıp televizyonu açtığınızda açılıyor.
-Youtube ve internet gayet başarılı, online sinema sitelerindeki filmleri açıyor ancak dsmartblu yu intenet üzerinden izlemek istediğinizde microsoft silverlight eklentisi indirmek istediği için açmadı.
-televizyonun kurulumu ve menüleri basit. sadece kanal listesi görünümü değişik ve liste çok karışık, bir kere kanalları favoriye attığınızda sorun çözülüyor. favori kanalları istediğiniz şekilde düzenleyebiliyorsunuz. bu listeyi menüden bir usb flash diske veya harddiske kopyalarsanız. başka bir zaman kurulu yaptığınızda bu kanallarla uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.
.....
......
-android marketteki tüm uygulamalara erişemiyorsunuz. başka bir başlıkta anlatılan "developer tools" uygulamasını indirerek söylenenleri yaptım ancak bu seferde markete bağlanamadı hatası veriyor. kullanıcı hesabını kaldırıp yeniden kuruyorum bu seferde uygulamayı indirirken sunucuya bağlantı hatası veriyor. (RPC 7 AE..) kodlu hata
mecburen televizyonu yeniden kuruyorum. Bu yüzden Dsmart blu uygulamasını indiremedim ;0) bu sorunu aşan vasa detaylı anlatırsa sevinirim.
-ikinci bir sorun ev sinemasında ses belli aralıklarla kesiliyor ama tv yi kendi sesi ile izlediğimde bu durum olmuyor veya ev sinema sistemi kendi televizyondan başka bir kaynakla çalışırken olmuyor. HDMİ ARC kanalı ile ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum. böyle bir durumyaşayan varmı, çözümü bilen varmı?

hocam çok detaylı yazmışsınız teşekkürler.

1) Kullandığınız ses sisteminin marka modelini öğrenebilir miyim ? Özellikle TV ile birlikte açılıp kapanması aynı marka olup olmadığı konusunda merak uyandırdı.

2) Ses kesilmesi ile ilgili dün bir şeyler bakarken philips ing. forumlarında konunun konuşulduğunu okudum. Yazılım güncellemesi yaptınız mı ? Belki sorun bu şekilde giderilebilir ?

3) TV nin bana göre en negatif özelliği kendi usb media player ı vasıtasıyla 4K içeriği direkt olarak izleyememek. Sanıyorum H265 codec i yoktu. Ayrıca H265 ile verilen 4k uydu yayınlarını dahili Uydu Alıcısı ile de açmayacak tv açıkçası panel UHD ama H265 çözme yeteneği olmadığı için bu dediğim 2 soruna yol açıyor. Hem ekstra media player hem de 4k uydu alıcısı gerekecek bundan 3-4-5 sene sonra. Ayrıca Hdmi 2.0 var mış en azından 4k uydu alıcıyı aldıktan sonra 2160p-60fps leri gösterebilir



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.