Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
833
Tıklama
0
Öne Çıkarma
çekiyor gözüküp çekmeme
Ş
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bugun saat yaklaşık 17 den beri telefonum çekiyor gözükmesine rağmen aradığımda ulaşılamıyor diyor..mesaj gönderip alamıyorum..sorun ne olabilir..başka bir telelfona taktm hattı aynı sorun devam ediyor



İ
13 yıl
Yüzbaşı

Aynı problem günlerdir bir arkadaşta var. 3 ayda 1 bedava olan faturalı tarifede kendisi. Aynı simkart faturasızken çekiyordu şimdi zar zor 1 çubuk çekiyor. Mesajlar gitmiyor-gelmiyor, arayınca kapalı diyor. Bu arada bu olay Tokat merkezde yaşanıyor. İlginç operatör bu Avea vesselam.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ş
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

benim faturasızda daha önce de şebeke sornları oldu ama bu ilk defa ve bu kadar uzun olmamıştı hiç..



H
13 yıl
Yüzbaşı

Avea'da bu sorun hep var. Neden olduğunu kendileri de bilmiyorlar. Geçen forumdan biri videosunu çekip Avea'ya yollamıştı yok yalan söylüyorsun demişlerdi.



S
13 yıl
Yarbay

Baz istasyonları ile MSC vs. daha üst sistemlerin arasındaki bağlantı bozuk ya da aşırı kullanım varsa taşımadığından, yeni arama vs. kabul etmiyor. Baz istasyonunun radyolink antenleri arasına bir engel girmiş falan bile olabilir. Cep telefonu baz istasyonuna bağlanır ama baz istasyonu merkeze bağlanamaz. Hemen her konuma ekip de gönderemediklerinden sorun biraz sürebilir. Olumlu olasılıklar tabi bunlar. Avea bu, çok farklı bir şey de olmuş olabilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.