Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
39
Cevap
2667
Tıklama
16
Öne Çıkarma
CD Projekt Red’ten oyuncuları sevindiren haber: The Witcher 3’ün yeni nesil yaması Aralık’ta çıkıyor
M
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

CD Projekt Red’ten oyuncuları sevindiren haber: The Witcher 3’ün yeni nesil yaması Aralık’ta çıkıyor
The Witcher serisi The Witcher 3: Wild Hunt ile iyiden iyiye popülerleşmiş ve bir kült haline gelmişti. Serinin arkasındaki firma olan CD Projekt Red ise kısa bir süre önce daha önceden verdiği “yeni nesil güncellemesi” sözüne sadık kalarak yamanın Aralık ayında geleceğini duyurdu.



 Ayrıca Bkz.The Game Awards 2022 adayları açıklandı: En fazla adaylık God of War'da



The Witcher 3 yeni nesil güncellemesi Aralık'ta



The Witcher'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada The Witcher 3: Wild Hunt yeni nesil güncellemesinin 14 Aralık tarihinde geleceği onaylandı. Oyunu daha önce satın alan herkes için ücretsiz olan yükseltme, orijinal oyuna kıyasla düzinelerce görsel, performans ve teknik geliştirmeyi içerecek. Bunlar arasında ışın izleme desteği, konsollarda daha hızlı yükleme süreleri ve diğer pek çok şeyin yanı sıra deneyime entegre edilmiş çeşitli modlar yer alıyor.



https://twitter.com/witchergame/status/1592177211481944068



Bu entegre modlar ve diğer özellikler hakkında daha fazla ayrıntı önümüzdeki hafta CD Projekt Red’in resmi Twitch hesabında yapılacak olan canlı yayın sırasında açıklanacak. Yeni yamada Netflix’in The Witcher yapımından da esintiler göreceğiz. Açıkçası Kıta’ya yeni grafiklerle tekrardan ayak basmak güzel olabilir.






Kaynak:https://www.ign.com/articles/the-witcher-3-wild-hunts-next-gen-update-arrives-this-december

 Haberi Portalda Gör

Adam ya bir de bedava yapıyor firma var , firma var
Yoruma Git
DH Misafiri - geçen yıl +6
R
geçen yıl
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.