Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
2104
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CASPER NİRVANA 8E85B BİOS UPDATE SORUNU
M
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Slm arkadaşlar casper notbook ta ekran kartı sorunu yaşamaktayım. Ektan kartım bi düzgün çalışmakta bi kart yanmış gibi ekran çizgi çizgi olmakta .
Daha önceden de arkdaşımın başına gelmiş olan bir iş bu. Arkadaş servise yolladı ve bios update edilip geri yollandı. Benim pc nin garantisi bittiği için ben update etmek istiyorum . Phoenix bios update programını indirdim ve denedim ama malesef düzgün çalışmıyor . Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden cok teşekkurler.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markoz -- 6 Ocak 2010; 10:11:55 >

H
14 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşım Notebook Alt kısmını sökersen oradaki kartta notebook Bios pili saat piline benzer onu bul yanında tırnak gibi pili tutan bişiy vardır.O tırnak tan kurtarıp çıkar 5 sn. bkle daha sonra tekrar yerine takarsan Bios'u resetlersin bide böle dene istersen Belki bi değişiklik olur.;) Bunu tabi garantisi bittiği için yap dedim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

söktüm ama altta ramlar wifi ve hd gözüküyor anladığım kadarı ile bios pili klavye altında mı kalıyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
14 yıl
Yüzbaşı

senin söktüğün yerler belirli olan yerlerdir ztn alt kısmını tamamen çıkartmandan bahsetmiştim ben.Onları sökmek bişiy değil.Klavyenin altında yer alır.Vidalarını çıkartıktan sonrada dikkat et notebookun alt kısmı bir kablo ile ince 5-6 cm kalınlığında bir kablo ile o alt kısma bağlıdır .çıkartırken dikkat et kopmasın.vidalarda eğer hepsinin çıkardığına inanıpta bi türlü çıkartamıosan bazı vidalar üzerinde plastik ufak parçalar vardır onlara dikkat vidalar onların altında olabilir.Sen bi dene bunu olmassa yaz yine başka bi yöntemle yardım etmeye çalışırız.;)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

bu iş biraz riskli sökme takma tehlikeli gibi geliyor bana update etmek daha mantıklı gibi
http://biosagentplus.com/self_service.php?ref=&page=C
bu site biosun kendi sitesi fakat casper marka yok ondan sıkıntı oluyor suan ekran kartı düzgün çalışmakta bi donma yapıp birazdan eski haline gececektir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
14 yıl
Yüzbaşı

CAsperin kendi sitesinden baktınmı Bios Update yazılımına ????? Ayrıca Notebookun marka ve modelini banada sölermsin?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

CASPER NİRVANA 8E85B şimdi casper ile konuştum bunların bios update gibi bi seceneği yok diyor arkadaşlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
14 yıl
Yüzbaşı

Sen makinayı sök :Dxd



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.