Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1312
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Casper Excalibur G650 5-6 sn FPS düşüşleri
F
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba. Bilgisayarı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Her şey güncel. Isınma problemi yok fakat Gta5 veya Witcher3 gibi oyunlarda ara ara 5-6 sn lik fps düşüşleri yaşıyorum. İnternette de pek bir şey bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Sizce bu fps düşüşleri neden kaynaklanıyor olabilir?



C
7 yıl
Yüzbaşı

Merhaba bendede benzer şorunlar vardı.Ekran kartı driverlarını komple kaldırıp son sürümü kurdum.Şimdilik sıkıntı yok sende bir dene istersen.



F
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

E
7 yıl
Yarbay

cpu yu yüzde 90 ayarlı deneyin veya turboost u kapatın o modelde fps drop sorunu var



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @EmreGarson
F
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Cpu mu bilmiyorum ama birkaç saat önce güç seçeneklerinden en yüksek işlemci durumunu %99 a indirmiştim. Dediğiniz gibi Turbo kapalıydı zaten. Sonrasında 2 saat süresince herhangi bi fps drop yaşamadım. Sanırım düzeldi Teşekkürler. Aynı sorun yine de tekrarlanırsa yazarım yine.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
6 yıl
Çavuş

Reis onu nasıl yaptın yardım eder msin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @FrostedWhite
B
6 yıl
Yüzbaşı

Pil simgesine sağ tıkla, güç seçeneklerine gir, karşına güç planları çıkacak. İsimleri "Dengeli" ve "Yüksek Performans" olur çoğu zaman. Hangisini kullanıyorsan sağ tarafında yer alan "Plan ayarlarını değiştir" seçeneğine tıkla. Ondan sonra "Gelişmiş güç ayarlarını değiştir" seçeneğine tıkla. Karşına gelecek pencereden sırasıyla şunlara tıkla: İşlemci güç yönetimi-En yüksek işlemci durumu... Sonrasında 100'leri 99 olarak değiştir. Ardından uygula ve tamam de.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BestSupTR -- 15 Eylül 2018; 6:57:43 >


Bu mesajda bahsedilenler: @yılanserdar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.