Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
285
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Çarşıdan alıyorsun akıllı telefon, eve geliyorsun telsiz
S
9 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

2014'te GSM operatörlerinin devlet adına kestiği "Telsiz Kullanım Ücreti" aylık 1.36 TL'ye tekabül etmiş. Mebla küçük gibi görünse de cep telefonu kullananların sayısı nedeniyle devlet baya bi para kaldırıyor. Forumda hukukçu arkadaşlar varsa sormak istedim bunun bir itiraz hakkı yada açılmış davası var mı? Çok uğraşmama rağmen telefonumla sahadaki telsiz frekansına giremedim, kanal ayarı vs de yok. Telsiz omadığına eminim yani. Devleti kime şikayet edebilirim? Hayır olayın şu boyutu da var, şimdi buna tepki göstermez ve "Napayım yapcak bişey yok, ödeyecez mecbuuuuur" diye domalırsam yarın kullandığım arabaya "Şans Oyunları Vergisi", yada oturduğum eve "Gümrük Vergisi" gelmeye başlar diye korkuyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strider_4242 -- 20 Aralık 2014; 16:41:29 >

K
9 yıl
Yarbay

T
9 yıl
Teğmen

Sen devlet babaya karşı mı geliyorsun



Bomb has planted



Z
9 yıl
Binbaşı

"Telekomünikasyon hizmeti" için devlete ödenen verginin adı buymuş turkcelle göre, sanki operasyona kod adı veriyorlardı telsiz kullanım ücreti nedir?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.