Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
712
Tıklama
0
Öne Çıkarma
carputer olarak kullanmak için navigasyonlu tablet önerisi
T
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

başlıkta da belirttiğim için araç içinde navigasyon, harici hdd'den usb ile bağlanarak müzik klip ve film oynatma işlevlerini yerine getirebilecek maksimum 8" bir tablet önerisinde bulunabilirseniz çok sevinirim. yüksek işlemci ve ekran kartı performansı gerektirecek oyunlar oynanmayacak. işlemci gücü çok geri planda.

- 7 veya 8"
- mutlaka navigasyon olan
- geri vites kamerasından görüntü alabilmek için giriş verebileceğim. (usb ile yapılabiliyor mu bilmiyorum)
- yerel radyo yayınlarını oynatabilen bir model...

androidde yanlış bilmiyorsam usb harici diskler sıkıntı. bu sebeple windows tabanlı modelleri inceledim. miix2 8" gibi modellere baktım. üstün performanslı ama bir o kadar da yüksek fiyatlı bir model. dahili gps var. ancak çalıştırabilene.

çin menşeli double din araç teyplerinde bu özellikler mevcut. ama onlarda da ekranlar sıkıntılı. bazılarında dokunulduğunu anlamak için ekranı kazımanız gerekiyor resmen.

internette yapılmış onlarca örneği var elbette. ama dediğim özellikleri tek başına bulunduranların sistemlerin fiyatları 2500-3000 dolaylarına çıkıyor. bu fiyat 5000-6000 seviyelerine kadar da gidiyor. bana ise 700-750 dolaylarında sonuç alabileceğim bir sistem gerekiyor. önerilerde bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



T
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hiç mi fikir yok



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.