Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
369
Tıklama
1
Öne Çıkarma
CarDroid aracınızın eğlence bilgisayarı olacak
E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Günümüzde araç içi eğlence çözümleri çok gelişti. Bir dönemin kasetli sistemlerinden bugün dokunmatik ekranlı ve uygulama destekli sistemlerine kadar geldik. Yine de her araç sisteminde istediğimiz özellikler olmayabiliyor. CarDroid bu amaçla tasarlandı.



CarDroid nedir



Android Auto ve dokunmatik ekranlı araçlar için geliştirilen CarDroid temelinde ARM tabanlı bir bilgisayar. Set üstü televizyon kutularına benzetebileceğimiz konseptte 8 çekirdekli MediaTek işlemci, 4GB RAM, 64GB depolama, mikrofon, GPS, WiFi, Bluetooth 5.0, Android 9.0 işletim sistemi şeklinde özellikler yer alıyor.



Ayrıca Bkz.Xpression Camera yüzünüzü herhangi bir vücuda yerleştirebiliyor



USB girişinden aracınıza taktığınızda Android Auto ile etkileşime geçiyor ve kendi ara yüzünü getiriyor. Burada Android uygulamaları kullanabiliyorsunuz. Telefonunuz üzerinden hotspot sağladığınızda da internete bağlanabiliyor. Kısaca bir Android tablet ekranınıza gelmiş oluyor.



CarDroid sınırsız eğlence ve bilgi imkanı sunabiliyor ancak Android Auto olsun veya CarPlay olsun sürücünün dikkatini dağıtmadan ses ağırlıklı yardımcı hizmetler sunmayı amaçlıyor. Bu bakımdan sürekli video veya dizi izlenen bir araçta güvenlik de sıkıntıya girebilir.



CarDroid ihtiyacı olan bağışı toplamış durumda ve Aralık ayında dağıtıma başlıyor. Henüz bitmeyen kampanyada RAM ve bellek seçeneklerine göre 74$ başlangıç fiyatı mevcut.





 


 Haberi Portalda Gör

A
3 yıl
Yarbay

Android Auto’a bağlanan sistem? Araçta CarPlay ya da Android Auto varsa bu na ne gerek var



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
3 yıl
Yüzbaşı

VW otomobil üzerinde zaten yüklü olan özelliği, aktif etmek için gereken şifreyi 2500tl ye satıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @AirSupport
D
3 yıl
Yarbay

Malum Çin sitesinde yıllardır satışta




D
3 yıl
Yarbay

arac icinde youtube dan video izlemek icin yapilmis bi cihaz




D
3 yıl
Yarbay

Ya zaten aracımda android auto olsa telefonu takarım. Normal android auto telefonsuz işlevsiz. Buna vereceğim paranın az üstüne koysam android teyp alırım.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.