Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1149
Cevap
262033
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (2. sayfa)
T
19 yıl
Yüzbaşı

Y
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Kameranızın kullanım klavuzunda/broşüründe webcam olarak kullanılabileceği yazıyorsa yapmanız gereken kameranızı dv kablosuyla (firewire kablosu) bağlayıp (anakartta bütünleşik 1394 portu yoksa hariçten pci firewire kartı almanız gerekecek) messanger.da kamera kurulum sihirbazı ile kameranızı tanıtmaktır.

Canon kullanan arkadaşların dv messanger programını kullanmaları gerekiyor. Eğer kameralarında network modu varsa usb.den bağlayıp dv messanger programını çalşıtırdıktan sonra msn messanger.ı çalıştırdıklarında kamera senkronize olacak ve çalışacaktır. Network modu olmayan canon kullanıcıları play modunda kamerayı webcam olarak kullanabilerler (usb.den bağlayarak)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
19 yıl
Binbaşı

Canon MV850i kullanıcısıyım. Kitapçığını okurken dikkatimi çekti. Tv deki görünütüyü yani kanaldaki bri filmi kamera ile kayıt etmemiz mümkünmüş. Çıkış özellikli bir scart aldım. tvden görünütü alıyorum fakat kayıt esnasında görüntü belli süre ile aşırı parlak oluyor sonra tekrar düzeliyor belli bir süre ile sürekli olarak devam ediyor. Böyle bir şey deneyen var mı? Artık burdan yardım alamaz isem canon amerikaya baş vurucam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sevgili toxenera bende bir Mvx25i kullanıcısıyım. Kaydı TV.den değil de mesela Digiturk receiver.dan sorunsuz bir şekilde kayıt edebildim. Kullandığım dijital uydu cihazının çıkışı + skart adaptör + kablo problemli olabilir. Bir başka analog cihazdan kaydı denemende bence fayda var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
19 yıl
Er

ben yeni bir kamera aldım. usb girişinden bilgisayara taktığımda sadece sd kartı görüyor. ve kasede çektiklerimi bilgisayara aktaramıyorum. Çektiğim görüntüleri bilgisayara aktarmak için ne yapmalıyım. Kamera kutusundan Cd çıkmadı. Kameranın modeli Panosanic GS21.
Kameralara yabancıyım. kameraların bakımı nasıl yapılır. Bilgisi olan varmı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
19 yıl
Yüzbaşı

durmaz 41 aynı kameradan bende de var.windows xp home ed kamerayı otomatik dv cam olarak görüyo webcam olarak v.s kullananabiliyorum ve kaseti bilgisayardan izleyebiliyorum.xp professional sürümü ise kameramı tanımadı ve sadece sd karttaki resimleri gösteriyo.(depolama aygıtı olarak görüyo)asıl yapman gereken şey firewire kartı alıp bunu bilgisayara taktıktan sonra kamerayı dv cıkısından bu karta bağlamak....daha sonra kasetleri bilgisayara aktarabilirsin...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
19 yıl
Binbaşı

dv kameraları firewaredan bağlamadığınız sürece dvcam olarak göremezsiniz ki


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
19 yıl
Yüzbaşı

panasonic nv-gs 21 modeli usbden bağlandığında webcam olarak çalışıyo.zaten ürün tanıtımında da var bu özlellik :)



T
19 yıl
Yüzbaşı

panasonic nv-gs-21 kamera için batarya bulamadım????ibilen duyan var mı???


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
19 yıl
Teğmen

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce CANON 850i aldım gerçekten görüntü kalitesi çok süper. Fakat benim sorunum videoları pcye aktaramıyorum fotolarımı sorunsuzca aktarırken videolarımı aktarmak için tüm bağlantıları yaptığım halde pc camera algılanamadı diye bir uyarı veriyor ama fotoları çok rahat atıyorum sizce sorun ne olabilir?yardımlarınız için teşekkürler...


Bu mesaja 6 cevap geldi.
M
19 yıl
Teğmen

Birincisi, dijital veriyi kayıpsız olarak yalnızca DV (firewire) arabiriminden aktarabilirsin. Eğer böyle yapıyorsan ve olmuyorsa, muhtemelen bilgisayarında mpeg2 codecleri yüklü değildir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeE -- 26 Mayıs 2005, 15:24:30 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

C
19 yıl
Onbaşı

Arkadaşlar merhaba. ben yarın doğubanktan panasonic digital kamera almaya gidecem.Buradaki kameraların parçalarının değiğşmiş olabileceğini,güvenli olmayacağını söylediler. kafam karıştı.Böyle bişey olabilir mi?...garantisi dışında sorun olan birşey olabilir mi? Aydınlatırsanız sevinirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Panasonic kamera Tekofaks yetkili bayilerinden alınır. İşin ucuzuna kaçıp sonra pişman olma bence.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
19 yıl
Teğmen

Merhaba arkadaşlar sonunda çözdüm olayı videoyu pc ye aktarmayı. Fakat şimdide başka bi sorum var. Bu çektiğimiz videoları kasetten silebiliyor muyuz yoksa geri sarıp üstüne mi çekicez? Ben geri sarıp üstüne çektim bilmediğim için gayet güzel çekti ama bir tek ilk başta 2 saniyelikti galiba unuttum şimdi bir bölüm önceden çektiğim video dan kalıyo bu sorunun bi çözümü var mı ya da ben mi yanlış yapıyorum acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. Ha bide unutmadan bu CANON MV850i yi şiddetle herkese tavsiye ediyorum çünkü televizyona veya pc ye aktarımı dahil herşeyi bi harika bu aletin...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl
Çavuş

Arkadaşlar,

Burası Samsung Kameranın da destek hattı olduğu için sorum olacak sizlere...
Bende minid DV 103i modeli var ve kasete kaydettiğim görüntüleri henüz PC me aktarmadım. Firewire kartı taktım gerekli bağlantılar hazır ama bir yanlışık yapmamak için bir bilenden yorum almak isterim.

Aranızda 103i den PC ye görüntü aktaran var mıdır? Varsa uygulama şeklini anlatabilir misiniz?
Ayrıca TV deki görüntüyü kasete kaydetme işlemi yapıp nasıl sonuç aldığını yazacak olan varmıdır aranızda?

Saygılar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
19 yıl
Onbaşı

Sayın Yavuz önerine uydum. Orjinal,garantili kamera aldım.Panasonic nvgs150 bulamadım tekofakslarda fakat Diğer seçeneğim olan Sony hc 90E aldım.Yardımın için sağol.



Y
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

calipso yeni kameran hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde güzel anılarını ölümsüzleştirmen dileklerimi sunarım. Kameran oldukça güzel ve özellikleri bol. Şimdiden keşfetmeye başlamışsındır. Karşılaştığın sorunları SONY KAMERA DESTEK HATTINDA bizlerle payşalaşibilirsin her zaman.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sevgili smarttech ve diğer arkadaşlar LÜTFEN kamera alırkenwww.camcorderinfo.com adresine bakmanızı önemle rica ediyorum. Orada oldukça tarafsız incelemeler var her yönüyle. En azından bizlere burada sorun elimizden geldiğince cevap verelim.



Y
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sevgili mkagitci ;

http://forum.donanimhaber.com/m_1154428/tm.htm - DERS : KAMERADAN GÖRÜNTÜ AKTARMA

Yukarıdaki linkte tüm açıklamalar yapılmıştır. Dikkatle okumanı rica ederim. Görüntü aktarmada kameranın marka ve modeli eğer firewire.dan aktarım yapılacaksa çok önemli değildir.


Bu mesaja 7 cevap geldi.