Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
339
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Canon DR-C130 Tarayıcı Çok Temiz aynı anda çift tarama yapıyor önlü arkalı.
M
5 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı: Forum dışında
merhaba,

Fiyat:1100

60ipm'ye kadar yüksek hızda renkli çift taraflı tarama
Çift besleme dedektörü ile güvenli tarama
Ultra Kompakt ve çok yönlü tasarım
Güçlü bir yazılım paketi
Google Docs, Evernote ve SharePoint için bulut hizmeti eklentileri

Canon'un yenilikçi CMOS görüntü sensörü ve yüksek parlaklıktaki LED Teknolojisi sayesinde, hem renkli hem de siyah beyazda dakikada çiftyüz 60ipm, tekyüz 30ppm'ye kadar yüksek hızlı tarama. Çift taraflı belgeleri tek geçişte tarama özelliği belge akışlarınızı hızlandırırken, 50 sayfalık belge besleyici, yüksek bir üretkenlik düzeyi sağlar. DR-C130, piyasadaki rakiplerine kıyasla %50'ye kadar enerji tasarrufu sağlar

DR-C130, her defasında üstün kaliteli sonuçlar elde etmenize yardımcı olan çeşitli görüntü işleme özellikleriyle birlikte verilir. Eğrilik düzetme, boş sayfa atlama ve metin yönü algılama gibi özellikler hassas ve doğru görüntü üretimi sağlar.

SharePoint, Evernote ve Google Docs da dahil olmak üzere, belgelerinizi doğrudan bulut uygulamalarına tarayabilir ve kaydedebilirsiniz. Bilgileri daha sonra akıllı telefonunuz veya bilgisayarınızı kullanarak alabilirsiniz. Ayrıca DR-C130'da yazılım mühendislerinin zahmetsizce web tabanlı tarama uygulamaları oluşturmasını sağlayan EMC Captiva Bulut Yakalama Çalıştırma Modülü de bulunur.

DR-C130, olukça profesyonel tarama sonuçları üretmenize ve belge iş akışlarını oluşturmanıza, düzenlemenize ve yönetmenize yardımcı olarak eksiksiz üstün bir yazılımla birlikte geliyor. CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort, eCopy PDF Pro Office ve Kofax VRS yazılımlarını içerir.< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



M
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Fiyat:800



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.