Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
280
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Call of Duty: Mobile Battle Royale'e Sniper Challenge geliyor
C
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi



Call of Duty: Mobile, 2019'un en popüler mobil oyunlarından biriydi. Oyun Kasım ayında başlatıldı ve lansmanının ilk haftasında aktif oyuncu sayısıyla rekor kırdı. Call of Duty: Mobile, Android ve iOS platformlarında 100 milyondan fazla indirilme sayısına ulaşmış durumda. Yeni bir mobil oyun olmasına rağmen yine de popülerliğini kaybetmemek için yeni etkinliklerle kendini geliştirmek zorunda.



Ayrıca Bkz.TCG Anadolu'ya yerli savaş yönetim yazılımı entegre ediliyor



Call of Duty: Mobile, çok oyunculu moda Prop Hunt ve Hardpoint gibi sınırlı zaman etkinlikleri ekleyerek oyunun bu modunu oyuncular için taze tutmaya çalıştı ancak Battle Royale moduna, tek haritasındaki birkaç yeni değişiklikler haricinde hemen hemen hiç yenilik yapmamıştı. Call of Duty: Mobile oyuncuları 3 Ocak'tan itibaren  Battle Royale'da Sniper Challenge adlı yeni bir etkinliği oynayabilecekler.





Sniper Challenge ile ilgili ayrıntılar henüz 3 Ocak'tan itibaren başlayacak olması dışında bilinmiyor. Büyük olasılıkla normal bir Battle Royale maçı gibidir ancak çeşitli silahlar yerine sadece keskin nişancı silahı olacaktır. Sniper Challenge'ın, Call of Duty: Mobile'ın Battle Royale modunun kalıcı bir eki olup olmayacağı da henüz bilinmezliğini koruyor.


 Haberi Portalda Gör

K
4 yıl
Yüzbaşı

Zaten vardı ilk çıktığında çok oyunculuda ama br de güzel olmaz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanmıyorumartık31 -- 2 Ocak 2020; 22:33:3 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

D
4 yıl
Yarbay

Klavye mouse ve emulatör ile oynayandan geçilmeyen oyunun yeni süslemesi




T
4 yıl
Binbaşı

Çöp



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

G
4 yıl
Çavuş

Call of Duty böyle olmamalıydı. Story olarak devam etmeliydi. Devam edecektir elbette ama bu ne bileyim benim gibi hikaye dolu oyun aşıklarını üzdü.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.