Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
471
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CaLL oF DuTY 2 OnLiNe DeLiRCeM
J
18 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

SLM ARKADASLAR SIZE BISEY DANISMAK ISTIYORUM YA BU CALL OF DUTY2 DE EKLENTILER NEDIR NEYE YARAR PATCHLER FELAN YA BI YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM BEN CD YUKLEDIM BIDE EYE SEEKİNG DIYE BI PROGRAM YUKLEDIM BIKAC TURK SERVERINDE TAKILIYORUM AMA BEN DAHA 3 ADAM VURMUSKEN MILLET 5 DAKIKADA 20-30 ADAMA CIKIYO ACABA BU PATCHLERIN BI ARTISIMI VAR OYUNA ANLAYAMADIM EGER YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM


msn adresim:duff_19899@hotmail.com <----------ekleyıp bılgı verırsenıız yada burdan sevınırım.



M
18 yıl
Yarbay

Patch yapıldımı tüm server'a yapılır. Yani bazıları patchli, bazıları patchsiz olamaz. Bu yüzden herkes eşit şarttadır.

Sana tavsiyem eğer yeni bir oyuncu isen Team Death Match (TDM) oyna bir süre, oyuna alış, haritaları tanı, hatta ezberle. Sonradan CTF ya da S&D'ye geçiş yaparsın.



J
18 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

saolasın musakka ya ben senı bıkere gordum oyunda

walla suphelenıyorum ya mıllet sankı hıle yapıyomus gıbı gelıyo bana

YARDIMIN ICIN TSKRLER.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
18 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: JeSTeR2006

saolasın musakka ya ben senı bıkere gordum oyunda

walla suphelenıyorum ya mıllet sankı hıle yapıyomus gıbı gelıyo bana

YARDIMIN ICIN TSKRLER.


Hile ile patch'i karıştırma ama. Hile kişisel olarak yapılabiliyor ve COD2'de ne yazık ki daha önüne geçilemedi bunun. O yüzden kill cam mevcut olan serverlarda oynamaya çalış. En azından biraz dikkat edilince anlaşılıyor hile yapan kişi.

Bu arada çok önemli not: Oyunda bir "hileci" furyası dönüp dolaşıyor. Emin olmadıkça, özellikle sadece 1 hareketi şüpheli diye insanlara "Hilece" damgası vurmamaya çalışın. Artık oyunda yeterince tecrübe edinmiş kişiler, rakibin nereden ve ne zaman geleceğini az çok tahmin eder. Aksi takdirde insanları oyundan soğutursunuz.

Ayrıca hileci demek çok kolaydır, ama iyi oynamak çok daha zordur ve zahmet ister. Mümkün olduğunca işin zor kısmını seçin.



L
18 yıl
Teğmen

Dostum büyük ihtimalle senin settings problemin var en basiti directx9 yerine directx7 kullanırsan oyundaki performansın artar.


bide oyunun console undan yapabileceğin bazı ufak ayarlar var onlar içinde bilgi edinebileceğin bir site önerebilirim.

http://ga**rbug.net/yazi.php?id=296&vurgu=duty&

(me)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
18 yıl
Yüzbaşı

Birde bayrak kapmacalı haritalarda her bir görev için 10 adam vurmuş gibi oluyorsun.Belki böyle bir haritada oynadıysan o adamlar görev felan tamamladıysa ondan dolayı da vurduğu kişi sayısı 20 gösterebilir..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
18 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

arkadaslar cok ıyı oynayamıyorum bu bı gercek ama adamlar oyunun ortasında oyun nasıl olsa hılelı sız antreman yapın dıyolar bence yakında suyu cıkar bu ısın


ya bıde musakka sen benı ekleyebılırmısın msne yukarda var zaten bu konuyu bılen hıc kımse yok takıldıgım noktalarda yardımcı olusun belkı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeSTeR2006 -- 14 Nisan 2006; 6:05:33 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.