Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
546
Tıklama
0
Öne Çıkarma
çalıntı bisiklet dahon
B
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

İzmir Karşıyaka apartmanın içinden cumartesi gecesi bisikletim çalındı. Dahon mariner d8 beyaz renk. Nasıl bulabilirim? Nerelere bakmalıyım ?



C
3 yıl
Binbaşı

Yöneticiye sor belki alıp başka yere koymuştur. Normalde ortak alanlara bisiklet gibi özel eşyalar konmasına müsaade edilmez.



A
3 yıl
Er

Geçmiş olsun hocam, bulmuşsunuzdur umarım. Herhangi bir numara oluyor mu kadroda? Üzerinde belirgin bir aksesuar veya herhangi bir yerinde çizik vs falan var mıydı? Alım satım sayfalarına bakalım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Yarbay

letgo gibi yerlerde çok sık karşımıza çıkıyor. oraları incele derim. bir de alan kişi direkt kadroyu boyayıp kullanabiliyor, haliyle bulması imkansızlaşıyor. o yüzden bisiklet çalınması çok kötü ve zor telafi edilen birşey. geçmiş olsun.

ben artık eve alıyorum bisikleti. bineceğim günler sürekli indirip çıkarması güç ama tek derdim bu olsun. çalındıktan sonra aramak daha zahmetli ve stresli. o yüzden eve alma şansı olanlar alsın. evde bile kitliyorum yani bisikleti.



D
3 yıl
Teğmen

Geçmiş olsun. Bende de iki tane bisiklet var (MTB + Şehir) aparat aldım duvara asıyorum artık. Benimde geçmişte Bianchi MTB çalındı hani emsallerine göre çok pahalı bisiklet değil ama bir daha bulunamadı. Kadro kırmızı, üstüne siyah şeritli ve benim yaptığım işlemelere sahipti, ikinci el sitelerine asla koymadılar.



N
3 yıl
Binbaşı

Dahon vitesse D8 2 tane bisikletimiz vardı. 2 tane zincir ile birbirlerine ve 1 adet kalın motosiklet zinciri ile de demire bağlıydılar. Apartmanın yangın merdivenlerinin 7. Katından çalındılar. Sahibinden.com ve letgo'da takip ettim bulamadım. Polisten de birşey çıkmadı, aslında her yörenin ayakkabı hırsızı, bisiklet hırsızı bellidir derler ama bu olay sanırım polis için önemsiz bir olaydı. Bir başka komşumun bisikletini çalan hırsız kameraya gülümseyip saçlarını tarıyor. O da bulunmadı. İnşallah bulursunuz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.