Merhaba asp.net ' e yeni başlayan biri olarak Accordion yapımı ile ilgili sorum olacaktır. Visual Studio .aspx , Accordion da bulunan verileri el ile yazıp menülerin açılır kapanırlığını sağladım. Accordionu biraz daha araştırdığım da bu verilerin veri tabanından da çağırılıp ekrana yazdırılabileceğini buldum fakat bilgiimin az olmasından dolayı bulduğum kaynaklardan fazla birşey anlayamadım. Sizden ricam ".asp.net de Accordion verilerini veri tabanından çektirme " nin örneğini tarif ederseniz memnun olurum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.