Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
311
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bu ürünler kuşuma yeterli mi
E
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba 4 gün önce 2 buçuk aylık yavru erkek jumbo kuş aldım iyi beslenmesini sağlıklı ve güzel tüyleri olmasını istiyorum aşağıdaki ürünler yeterli mi ne sıklıkla vermeliyim meyve vermek istiyorum fakat yemiyor ağzımla veriyim dedim onuda almıyor
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



S
4 yıl
Er

Mamalar yemlikte dursun. Azaldıkça eklersiniz, yem kabuklarını üflersiniz her gün. Meyve sebzeleri kuşa elinizle verebilirsiniz veya kafes demirlerine asarsınız, ordan da yer.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 yıl
Binbaşı

kuşlara en iyi yemi almışın. verselaga en kaliteli ve fiyatıda iyi olan yem. verselega + kum taşı yeterli. egg food filan pek gerek yok.


1 kafeste, kum taşı, kalamar balığı kemiği, gaga taşı, mineral blok, yulaf tohumu bunu haftada 1 filan ödül olarak severler, dal darı bunuda haftada 1 versen iyi olur, b vitamini, yumurta yemiyorlar çünkü b vitamini şart, ayrıca multivitamin ve doğal elma sirkesi yeterlidir.

b vitamini haftanın 1 günü koy ertesi gün yıka. pzrt koy salı normal su olsun. çrşbm multivitamin koy, perşembe normal su yıkanmış yani. cuma elma sirkesi 3-4 damla doğal olsun, bu tüyleri parlak yapar ve mantar oluşumunu kursak mantarı gibi oluşumu parazitleri engelliyor. cuma elma sirkesi ertesi 2 gün normal su. yine pzrtesi başa dönersin böyle git.

elma sirkesi 3-4 damla, vitaminler 3-4 damla yeterlidir. meyve sevmezler pek. kıvırcık, hıyar, maydanoz ver. ekmek içi ise haftada 3 defa filan ver, kilo yapar. kafese, mandal ile as o yer. özellikle sebzeleri seviyorlar. oyun parkıda iyi olmuş. daha da yüksek yerlere koy, dolap üstüne filan, yüksek yerleri seviyorlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 28 Mart 2020; 2:16:8 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 yıl
Er
Konu Sahibi

çok teşekkür ederim hepsini harfi harfine uygulayacağım çok sağolun :)




Bu mesajda bahsedilenler: @Blood Seeker
E
4 yıl
Er
Konu Sahibi

tamam çok sağolun bilgi için hala alışıyoruz yavaş yavaş :)




Bu mesajda bahsedilenler: @Sumito
K
4 yıl
Yüzbaşı

Altı plastik akıllı yemliklerden alın. 15 günde bir bitiyor. Ayrıca kabuklar otomatik haznede birikiyor. Her gün her gün onunla mı uğraşılır :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sumito
S
4 yıl
Er

Akıllı yemlik kullanmamıştım, deneyeyim. Teşekkürler tavsiye için.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
4 yıl
Er
Konu Sahibi

akıllı yemliği duymuştum ama tam ne işe yarar bilmiyordum ona bakıyım en iyisi bu arada o kuşu değiştirdim bugün çok güzel bir çift aldım :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.