Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
21
Cevap
425
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Bu Sistemi Tavsiye Edermisiniz ? (2. sayfa)
K
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

En son attığım resim hakkında değerlendirme yaparmısınız lütfen angelmax olmamış demiş fakat neden olmadığını yazmamış çözmedim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Angelmax
A
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Krowner

En son attığım resim hakkında değerlendirme yaparmısınız lütfen angelmax olmamış demiş fakat neden olmadığını yazmamış çözmedim.


Hemen açıklayayım kardeşim.. Ekran kartı referans tasarım, daha uygun fiyata ASUS özel soğutmalı GTX 780 modeli varken Zotac'a para verilmez bana göre.. :)

Programlarla uğraşmıyorsan, o kadar pahalı bir SSD modeline ihtiyacın yok, şu işini görecektir:

ADATA Premier Pro SP900 128 GB SATA 3.0 (555 MB O. / 530 MB Y.) http://www.n11.com/adata-sp900-25-ssd-disk-sata3-128-gb-mukemmel-performans-mukemmel-fiyat-P16401831 (Ücretsiz Kargo - 3 Yıl Garantili)

Ekstreme (çok yüksek derecede) O.C. yapmayacaksan o pahalı ve ağır işlemci soğutucu da gereksiz bir detaydır.. Aynı paraya su soğutma alabilirsin, ya da daha uygun fiyatlı Cooler Master Hyper 212 EVO gibi ürünleri tercih edebilirsin / etmelisin.. :)

Son olarak, Crossfire ya da SLI yapmayacaksan, Kasa+PSU'ya da çok para vermene gerek yok, Xigmatek Assassin 700 Watt alsan kafidir..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.