Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
719
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bu ses kartlarından sizce hangisini almam daha mantıklı olur?
C
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar ses kartı alacağım ama hiç bir şekilde karar veremedim.
1. Sound Blaster AE-7
2. FiiO K5pro
3. Sound Blaster X4
4. Sound BlasterX G6
Bu 4 ürün arasında çok kararsız kalmış durumdayım. Oyun oynayan birisiyim şuanda anakarttan aldığım sesten hiç memnun değilim o yüzden güzel bir ürün almak istiyorum. Oyun için hangisini almam benim için daha iyi olur. Creative olan ürünlerde oyun için özel yazılımlar mevcut mesela scout mod bunlar avantajlı oluyormu yada fiio alsam daha mı iyi olur yazılım vs yok sanırım oyun için hiç bir özel yazılımı yok yani. Sizce bunları göz önüne alırsak yukarıdaki ürünlerden hangisi daha mantıklı ve performanslı olur benim için. Şimdiden teşekkürler yanıtlar için.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
2 yıl
Yüzbaşı

merhaba hocam en mantıklı sound blaster ae7 en güzel seri kartlar bunlar diğerlerine bakma, ae-5 ae-7 hatta alabiliyorsan ae-9 almanı tavsiye ederim ben şuan sound blaster z kullanıyorum bunu almamış olsaydım ae-7 ve 9 lara bakardım fakat beni fazlasıyla tatmin ediyor değiştirme gereği duymuyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

mrb peki degiştirme sebebiniz olsa neden degiştirirsiniz elinizdeki kartı? mesela ae7 den ne eksigi var?


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @HakanG15
H
2 yıl
Yüzbaşı

Hocam ses kartinin mevcut işlemcisinin değişmiş olmasi 4 çekirdekli işlemci kullanması mevcut yazılım arayüzü aynı, ben değiştirmeyi çok düşündüm kimse tavsiye etmedi fakat siz sıfırdan alacaksanız ae 7 alın birde revizyon olayı var netten arastir ilk revizyonu baya sıkıntılı ae7 tekrar revizyona girdi yeni seri kod ile üretildi son üretim olanı alın ama dediğim gibi ses kalitesinde sağlam bir ses sistemin varsa basslar ve tizlerde farklılık hissedilmeyecek kadar az



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cellat87
H
2 yıl
Yüzbaşı

Ses kartindada hiçbir zaman creative markadan vazgeçmeyin adamlar işin piri olmuslar



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @cellat87
C
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

yok ya ben pc de kulaklık ile kullanacagım o yüzden cok fazla bana ne katabilir bosuan harcama olurmu diye düşünüyorum 2k bandında x4 var hem harici hemde yeni bir ürün o bile işimi görür belki ama ae7 ile arasında ne fark var onları cözemedim bakıyorum bakıyorum sadece desibel farkı görünüyor birisi atıyorum 110 db digeri 115db anlamadım gitti :)




Bu mesajda bahsedilenler: @HakanG15
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.